Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
elara spune:
Aaa si mai am o veste buuuuuuuuna: Ne-am luat invitatiile. De joi, da' nu am avut timp sa va scriu. Si sunt asa de frrumoooooaseeeeeeeee, dar asa de fruuumooooooaaseeeeeeeeeeee
Nu am poze, dar (v-am mai zis, dar pt cine nu le-a vazut sau vrea sa le revada ) le gasiti la http://www.invitatiidenunta.ro/new/ , sus, stanga Bod Design, pag 3, modelul 703A2, fara funditza). Sunt exact ca in poza. Adica perfecte.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by krelia
daca-i comand din state ... dau o BR...aahh...pardon..un santal in lolu transportului pana in romanica?quote:
Originally posted by andreea_trend
Kreliutz....ce mumosi sunt primi pantofi
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Se facu...
Uite acus trimit mail la matusa "Tamara"... da si cat poarta fata?
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
elara spune:
Da, si io vreau pantofi to' de satin... Atat ca eu ii vreau albi.
Divine, cat te-au costat pe tine pantofii pe comanda?
Moammmmaaaa, ce pofta de salata mi-ai facuuut
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Fetelor, o sterg acasa, ca e traziu si mi-e foame si oricum mi-a pierit cehful sa mai lucrez ceva... si nu ma pot dezlipi de forum... Ma duc acasa ca poate acolo ma "mobilizez" si mai citesc cate ceva, ca acasa nu am inca nici calc (tre' sa-l aducem de la iubi) daramite net... Asa ca ispita va fi depaaarteeee
Pa si o seara buna.
Seneca
krelia spune:
lasaa beeyyy..ca si noi 5 luni de zile staturam cu antena de camera si cu un TV de buzuanr, cu diagonala de 30 cm ...ne chioram la el de' mai aveam putin si-l luam cu noi in pat
dupa ce ne-am laut TV mai amre...neam bagat si cablu...dar...voi..banuiesc ca aveti TV-ul la purtator...
ah..si am impresia ca nu-i nevoie sa te duci la casieria de car apartii...not anymore...dati o fuga seara prin Cora, la casieria de acolo si intereseaza-te...(eventual sa ai si ctr. casei ca poate..cine stie, chair merge )
quote:
Originally posted by elara
Si mi-am amintit ca eu nu mai am Euforia , ca M-AM MUTAT (sstttt ..asta e veste buuuna )
Da, ne-am mutat la noi acasica (in sfarsit...) si inca nu am TV prin cablu.... Am doar antena de cameraaaaaa si vad doar 4 programe...
Tre'sa-l inghionesc pe "ales" sa mearga sa faca contract ca eu nu am timp... da' nici el nu prea a avut zilele astea si azi are treaba...
Seneca
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
A.Cicel, am si eu o rugaminte la tine. Spune-mi si mie, te rog mult, numele cantecului aceluia al Irinei Login cu " tata socrule [...] fata ce-ai crescut-o-n casa azi se duce si te lasa" ca asta imi amintesc...atat.
Uffff ce emotionant suna .....ma trec fiori...
Stiu ca tu ai vb mai demult de cantecul asta.
Pup si multumesc anticipat.
Cred ca "tata socrule fii gata" se numeste. Cel putin asa scrie pe CD.
Andreea 22+
POZE
ooana spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Dar am si eu o nedumerire. Ce e cu "braidal shuzii" astia?????
http://www.wedding-veil.com/wedding_shoes/wedding-bridal-shoes.htm
E vreo gluma? Mare ti-e gradina, Doamne.... Sau or fi pentru dimineata dupa dans...
...daca-ti zic ca am niste papucei identici..ma rog..aproape ..da' tot cu niste pietricele pe cele 2 baretele..luati anu' trecut de la leonardo..ma crezi??
eu...m-am gandit ca astfel de papu' ar purta miresele care isi fac nunta prin hawai..pe malu' marii ...stii tu..pozele alea...de care mai dam pi net....sau...emisiunile de la euforia ..e o ide, nu?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Neata fetelor!
Krelia...pe cuvant de cetatean onest ca am si eu o pereche la fel, cumparata de la Leonardo anul trecut doar ca au talpa putin mai subtire iar pietricelele sunt multicolore...si sunt de acord, poate pe malul Oceanului i-as purta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
jesia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Cred ca "tata socrule fii gata" se numeste. Cel putin asa scrie pe CD.
Da ...asa s numeste...pe mine melodii de genu :Ia-ti mireasa ziua buna" sau asta cu tata socru...ma intristeaza la maxim si ma fac sa jelesc de aceea am decis ca la nunta mea cand m-or gati sa-mi cante altceva "multi ani traiasca" sau ceva vesel oricum ...dupa melodiile astea parca te inmormanteaza nu te marita...
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Divine girl spune:
Neaaatzaaa!!!!
Beeey, eu ma fac pe mine de ras ... nu mai pot! Ia intrati voi aici
http://www.haios.net/haios_farse_audio/super%20tare%20cu%20buzdugan.php
si aici
http://www.220.ro/stuff/depilare.htm
Pregatiri
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
Da ...asa s numeste...pe mine melodii de genu :Ia-ti mireasa ziua buna" sau asta cu tata socru...ma intristeaza la maxim si ma fac sa jelesc de aceea am decis ca la nunta mea cand m-or gati sa-mi cante altceva "multi ani traiasca" sau ceva vesel oricum ...dupa melodiile astea parca te inmormanteaza nu te marita...
Eram la mama si asteptam sa vina iubi cu nasii dupa mine. Initial am pus si eu melodii de-astea de jale, dar cand am vazut ca mama incepe sa planga am schimbat imediat si am ascultat Vama Veche, Iris...Si cand a intrat iubi in casa ghici ce melodie era....Hotel Cismigiu sa vezi cum au sarit toti sa opreasca calculatorul. Oricum nu mai era nevoie de el ca erau si lautarii
Andreea 22+
POZE