Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Neaaatzaaa!!!!
Beeey, eu ma fac pe mine de ras ... nu mai pot! Ia intrati voi aici
http://www.haios.net/haios_farse_audio/super%20tare%20cu%20buzdugan.php

si aici
http://www.220.ro/stuff/depilare.htm

Pregatiri

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Doamne, cata minte trebuie sa (nu) ai ca sa faci asa ceva.... Mare-i gradina Domnului....

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

A. Cicel si Jesia, multumesc de raspunsuri.
"Ia-ti mireasa ziua buna" nu prea imi place nici mie din cauza partii aleia cu "sa urasti pe mama ta... sa iubesti pe soacra ta" apoi cu sora si cu cumnata Oricum nu am cumnata, da' sora am ....
Asta cu "tata socrule" nu o stiu toata.....doar vreo 2 versuri stiu...asa ca habar nu am ca e chiar de jale. O sa o ascult si ma mai gandesc.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

slaba miscarea pe aici azi...trebuie sa plec la serviciu
pupilici!!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna ziua, fetele. Am mai bifat si noi cate ceva pe listuta: am luat invitatiile, si sunt aproape gata lumanarelele pe care le vom oferi in locul marturiilor, vin saptamana viitoare.A si am dat comanda de ROCHITZA!!!!!!!!!!!!este superba, va fi gata pe 20 mai(asa am vrut)..
Si sa va mai spun ce am mai realizat:AM ANUNTAT SOCRII CA FACEM NUNTA!!! si bineinteles ca rezultatul a fost cel asteptat: raspuns ferm din partea lor: NU VIN LA NUNTA!!!!!soacra a spus ca ea este in doliu( a murit mama ei de 92 ani in martie), nu tine doliu dar nu viner la nunta, iar socrul nu iese din cuvantul ei...deci nunta fara socrii mari.....SA dea Dumnezeu sa se razgandeasca macar pt iubi ca sunt parintii lui, el saracul nu mai zice nik dar eu stiu ca sufera. Cer sa fac fetelor ca sa vina si ei la nunta???? A poate va intrebati care ar mai fi motivul de nu vor ei swa vina, apai eu is motivul, ca iubi dupa conceptia sdoacrei NU TREBUIA SA SE INSOARE NICIODATA!!!!....

Mergi la inceput

Offf, Carmen... ce rau imi pare... ca ai astfel de probleme...

Sa dea Dumnezeu sa se mai imbuneze si ei, sa se mai lumineze..sa li se deschida mintea...
Te pup.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Doamne Carmen, ce nasoi, sa nu vina la nunta propriului fiu... Dar de ce nu trebuia sa se insoare, vreau sa-l calugareasca sau sa-l tina lipit de fusta ei toata viata? Cat egoism... Poate se vor razgandi totusi si le va veni mintea la cap pana la urma... ca sa nu mai fi supi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

elara, bravo fata draga!
sa fii fericita in casutza ta, cu viitorul sot, normal! Si pentru ce cablu, bre? ca doar ai atatea treburi de facut: , , sau alte chestii (stii tu, da' ma rusinez sa spun tot )

de casa noua

Mergi la inceput

Magda, multumesc frumos... Esti o dulce.
Cat despre... ...deocamdata noi tinem postul Pastelui.

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor multumesc ca sunteti alaturi de mine, sincer nu mai sper nik, ideea este sa nu sufere iubi sunt parintii lui, dar eu ce sa-i fac...eu tot ma sa vina totusi la nunta macar pentru el nu pentru mine sau cine stie din ce motiv, macar pentru propiul copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pupaturi la fete!!!
si scuze..da' avem di munci...si suntem in proces de creatie ..si ne trebuie concentrari!!

ne auzim pe parcurs...io sunt acilea!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput