Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pepenash

....Adica, eu nu pot sa port pantofi cu tocuri de 10 cm sau cu bot ascutit sau mai stiu eu ce alte minunatii... si mi-au intrat la suflet niste pantofi gasiti pe un site, pantofi care nu cred i-as gasi de-a gata in tara, iar de luat din strainatate inca nu stiu sigur daca plec sau nu. www.wedding-veil.com/wedding_shoes/bridesmaid-shoes.htm" target="_blank">Pantofii care-mi plac sunt astia.

is mishto rau
nici io nu prea ma vad enshpe ore pe ditai tocu'...si...curioasa cum sunt ..imi bagai si io okiu; pi saitu cu pricina...iaca ce-mi placu mie
http://www.wedding-veil.com/wedding_shoes/wide-width-wedding-shoes.htm - asa ceva mi-ar palcea
http://www.wedding-veil.com/clear-wedding-shoes.htm - nu "ie" rai nici astia
..evident cu cel mai ascutit bot daca se poate...dar....cu toc cam ca in poza..usor patratzel...ca p'alea cui..bleah...nu le suport...

onishor, pupicel...20.000 de pumni in cap renumitului bijutier!..si multe liniste in sufletel ca s-o iei de la capat! Lasa...ca urmatoarele vor iesi brici...o sa vezi...trust me!
Gio, ce sa facem..ne orientam prin alte parti....si cu pantofii..si cu albumele..

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Kreliutz....ce mumosi sunt primi pantofi

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

daca-i comand din state ... dau o BR...aahh...pardon..un santal in lolu transportului pana in romanica?

quote:
Originally posted by andreea_trend

Kreliutz....ce mumosi sunt primi pantofi

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, fetelor.
Cu greu am reusit si eu sa va ajung din urma.

Krelia, tocmai ma uitam si eu pe site si am ochit si eu pantofii care ti-au placut tie si i-am si copiat la "dosar" impreuna cu inca vreo doua modele ce mi-au mai facut cu ochiu'.

Dar am si eu o nedumerire. Ce e cu "braidal shuzii" astia?????
http://www.wedding-veil.com/wedding_shoes/wedding-bridal-shoes.htm
E vreo gluma? Mare ti-e gradina, Doamne.... Sau or fi pentru dimineata dupa dans...

LA MULTI ANI! si de la mine, pentru sarabatoritele A.Cicel si Divine

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Phiiii ce pustiu e pe aici....
Cand apar si eu.... nu e nimeni...

A.Cicel, am si eu o rugaminte la tine. Spune-mi si mie, te rog mult, numele cantecului aceluia al Irinei Login cu " tata socrule [...] fata ce-ai crescut-o-n casa azi se duce si te lasa" ca asta imi amintesc...atat.
Uffff ce emotionant suna .....ma trec fiori...
Stiu ca tu ai vb mai demult de cantecul asta.
Pup si multumesc anticipat.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elara

Dar am si eu o nedumerire. Ce e cu "braidal shuzii" astia?????
http://www.wedding-veil.com/wedding_shoes/wedding-bridal-shoes.htm
E vreo gluma? Mare ti-e gradina, Doamne.... Sau or fi pentru dimineata dupa dans...

...daca-ti zic ca am niste papucei identici..ma rog..aproape ..da' tot cu niste pietricele pe cele 2 baretele..luati anu' trecut de la leonardo..ma crezi??
eu...m-am gandit ca astfel de papu' ar purta miresele care isi fac nunta prin hawai..pe malu' marii ...stii tu..pozele alea...de care mai dam pi net....sau...emisiunile de la euforia ..e o ide, nu?

26 august 2006

Mergi la inceput

Am gugalit nitzel si am gasit "Tata socrule, fii gata" . Asta e?

Seneca

Mergi la inceput

Io-te ca nu-s singura. Guru vegheaza.
Ai dreptate.... Da' cand nu ai tu dreptate???
Da' io uitasem ca mai egzista si alte feluri di miresii ca io numa cum vreau io sa fiu imi imaginam....

Seneca

Mergi la inceput

Si mi-am amintit ca eu nu mai am Euforia , ca M-AM MUTAT (sstttt ..asta e veste buuuna )
Da, ne-am mutat la noi acasica (in sfarsit...) si inca nu am TV prin cablu.... Am doar antena de cameraaaaaa si vad doar 4 programe...

Tre'sa-l inghionesc pe "ales" sa mearga sa faca contract ca eu nu am timp... da' nici el nu prea a avut zilele astea si azi are treaba...

Seneca

Mergi la inceput

bag de seama ca lu' Guru ii e cam foame la ora asta...ca avusa o ide..nu o idee...[:d]...
si0-am facut o salata orientata..mancatzash...cu porumb..ca altfel nu se putea.. cand mi-or veni "izmenul" acasa..o sa-l intampin cu un parfum autentic si necontrafacut de.....ceapa ...ce mireas(m)a seducatoare...

ps...fetele, facem un clyub al doritaorelor pe pantofi din satin?? iesim la plimbari in cautari?? (iote nah..foamea "provoaca" rime...)

quote:
Originally posted by elara

Io-te ca nu-s singura. Guru vegheaza.
Ai dreptate.... Da' cand nu ai tu dreptate???
Da' io uitasem ca mai egzista si alte feluri di miresii ca io numa cum vreau io sa fiu imi imaginam....

Seneca

26 august 2006

Mergi la inceput