Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
pepenash spune:
Oare Mihai Albu, Dan Coma sau alti designeri de pantofi isi pun semnatura si pe modelul de pantof dorit de tine? Adica, eu nu pot sa port pantofi cu tocuri de 10 cm sau cu bot ascutit sau mai stiu eu ce alte minunatii... si mi-au intrat la suflet niste pantofi gasiti pe un site, pantofi care nu cred i-as gasi de-a gata in tara, iar de luat din strainatate inca nu stiu sigur daca plec sau nu. www.wedding-veil.com/wedding_shoes/bridesmaid-shoes.htm" target="_blank">Pantofii care-mi plac sunt astia.
Divine girl spune:
Pepenash, eu cred ca da! Pentru ca mie mi-a spus atunci ca-mi poate face orice model vreau eu, numai ca el nu si-ar pune eticheta pe niste "pocarii" pt ca este vorba, totusi, de numele lui. Dar tu nu ar trebui sa-ti faci probleme, pt ca ai tai sunt super-dragutzi.
Pregatiri
Alynutza spune:
pepenash sunt superbi pantofii...
pepenash spune:
Multumesc frumos, fetelor! Si eu m-am indragostit de ei de cum i-am vazut. Sunt finuti, eleganti si nici nu au toc inalt sau bot ascutit. Si gentuta asortata imi place mult...
Alynutza spune:
pepenash, eu acuma imi clatesc ochii pe site-ul tau cu pantofi... si atate frumuseti sunt acolo... iar cand am fost prin magazine eu n-am gasit nimic sa-mi placa...
divine, si eu am inceput sa ma impacientez cand vad ca mai am atatea de facut si timpul e din ce in ce mai putin... dar sunt convinsa ca vom reusi sa terminam toate pregatirile la timp
ooana spune:
Sunt atat de suparata ...va povestesc sa nu patiti si voi la fel!
Am fost la cel mai renumit bijutier din oras (ca dovada ca se intampla si la case mari!!!) si am discutat despre verighete cu poze si toata documentatia necesara! Ne-au luat comanda...dupa 2 saptamani am fost la proba...si dupa alte 2 saptamani le-a ridicat Marius, eu eram inca in Bucuresti!
Si cand am sosit acasa....stupoare...verigheta mea imi era buna ca marime dar snurul care cica e lucru manual...asa si e intr-adevar dar are un defect...si exact unde este stantata de BNR este zgariata...verigheta lui Marius ii e mai mare cu cateva numare bune si cateva defecte!!! Am crezut ca innebunesc si evident mi-am varsat tot naduful pe Marius...spunand ca eu nu ii plateam omului si nu plecam cu ele de acolo in conditiile astea!
A trecut sambata si duminica iar acum de 10 min...m-a sunat Marius sa-mi spuna ca a rezolvat la sfarsitul saptamanii ne da omul banii inapoi, acu' cica nu avea bani in casa!
Tot e bine ca am rezolvat-o si acum o luam de la capat!
Oare cum pot unii sa spuna ca se poate face un anume model si apoi sa iti serveasca o verigheta care nu e tocmai ce iti doresti? Oare nu ar fi mai corect sa iti spuna de la inceput ca nu pot face ce iti doresti!?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Alynutza spune:
Oana, imi pare rau ca ai patit asa... Din pacate se intampla si la case mai mari si tot din pacate nu toti stiu sa fie corecti ca sa evite situatii de genul asta. sa-ti treaca supararea. Bine macar ca va recuperati banii, insa stiu ca nu e totul, ca nervii pe care ti-i faci cand vezi asa ceva + nervii necesari ca s-o iei de la capat cu o problema ce-o credeai rezolvata nu ti-i mai recuperezi...
Giova spune:
Mersi Krelia ca ne-ai descihis ochii.offf, de unde imi iau sandalute misto? daca imi iau pantofi, clar ca-i iau cu varful ascutit ca mi se par mai eleganti.
Adio M.A.!!!
Oana imi pare rau pt. verighete. bine ca va da banii inapoi si puteti sa le faceti in alta parte.Noi inca nu stim de unde le luam. dar daca ajungem in Italia e clar ca de acolo. sper sa gasim gata facute.
Krelia albumele alea de 600-700 euro sunt de la Oradea sau Brescia, ai dreptate. adr sunt tari de tot.
Gio si Marco (6 ian. 2006)