bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- e 6.43 pm aici!
Kikiriki- bine ai venit si vrem poze!
Ana,Moni, Ursu ,Irina si Anka-pupi si somn usor!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

moni, denise
irina, sa-ti traiasca mario! e un scump..
evident ca am sta si eu 10 min sa ma uit la poze si voi ati trecut la urmatoarea pagina...

bb Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

A deci ...gata am priceput Denisa . Bine ca terminiciorba de fasole. Vreau si eu ciorba de aia de fasole acrita cu zeama de varza si care se papa cu ceapa. Doar la bunica am papat. Valeu ce imi ploua in gura.
Anka merci . Unde vad si eu poze cu Karina. A gata cred ca la semnatura.

Mergi la inceput

ba kiar 2 pagini!!!
kikiriki, bine ai revenit!
fetelor, mi-am amintit... eu nu am scris nic pana acum povestea nasterii... ma intreb daca o mai stiu exact....
denisa, somn usor!

bb Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Kikiriki bine ai revenit.
Noapte buna si pupici voua!

Nu mai scriu ca ma apuca amocu'.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Bine gagicile, v-am lasat ca mi-e somn. Somn usor si noapte buna la toate !!

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

irina, nu numai la semnatura. le am si in contul comun

bb Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

noapte buna la toata lumea!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anka am vazut-o pe Karina e super dulcica si grasunica( am eu ce am cu grasuneii). Nici nu mai stiu dc am datele voastre la o luna , doua ,.... dc e mi le mai dai?
Noapte buna puturoaselor. Cand aveam si eu chef ati pleca , atunci ma duc si eu sa fum si apoi sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Dragele mele mamici,
Am inviat si noi dupa o lunga absenta de la raport!! Dar am absentat motivat pentru ca am avut un motiv extrem de serios: am nascut o mandrete de fetita!!! Pe Luana noastra sau Truli Luli cum i se mai spune acasa! Copilul minune dat de la Dumnezeu dupa multi ani de asteptari si deziluzii.....

Minunea s-a intamplat intr-o dimineata de februarie, intr-o zi superba de primavara ratacita parca, atat de frumos intr-un sfarsit de iarna lunga....

Pe 20 februarie 2006, la 8.57 a venit pe lume Luana, o fetita de nota 10 la propriu (scorul Apgar), cu 3,020kg si 48 cm!! Insa eu, mamica ei, am "dormit" fortat la prima noastra intalnire pentru ca asa a fost mai bine pentru amandoua....dar ne-am cunoscut la cateva ore dupa aceea eu fiind intr-o avansata stare de "ebrietate" dupa cocktail-ul de anestezice pe care il primisem prin vene.....dar am recuperat acum, acasa....

Nici acum, la aproape 7 saptamani cand ma uit la ea nu-mi vine sa cred ca e copilul meu si ca am trecut prin atatea sacrificii ca sa il avem!! E un vis minunat pe care il traiesc zilnic si din care nu vreau sa ma trezesc niciodata!!!

Parca ieri citeam "asteptand un ingeras in viata noastra".....apoi la odiseea sarcinii....ce mai, totul a fost un miracol!!! Minunile se intampla pana la urma!!!

Asadar, acum ca ne-am revenit dupa primele saptamani de acomodare acasa...vom scrie si noi mai des desi nu mai avem computer personal, decat laptop-ul lui tati (pe care saracu' cred ca uraste sa il mai vada si acasa...) dar vom scrie cat de des vom putea!!!

Inainte de merge mai departe cu "condeiul" trebuie sa multumesc catorva oameni care au fost alaturi de mine si fara de care nu ar fi fost posibila fericirea mea : Dr. Laura Dracea, Dr. Ion Ionut si Dr. Monica Dumitrascu, toti medici deosebiti de la spitalul Giulesti. Lor le datorez fiecare secunda de fericire care imi invadeaza inima de cate ori vad chipul fetitei mele!! Lor si desigur, cuiva de acolo de sus care ne priveste!!! Ei au facut acest vis posibil!!

Kikiriki si Luana

Kikiriki

Mergi la inceput