bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

haaaaaa! eram sigura. era normal, de fapt, am mai intalnit chestia asta pe forumuri. nu poti posta mesaje unul dupa altul, adica tre sa treaca un interval minim de timp intre ele ca sa te lase....
si atunci ma intreb, daca nu exista pe DC aceasta kestie, cate pagini ati fi scris voi in ultima ora?... 20...30...
am incercat si eu sa raspund imediat si uite:
"Eroare!
Trebuie sa mai astepti cu mesajul.
Nu poti pune un mesaj la mai putin de 60 secunde de la mesajul preceddent.
Incearca mai tarziu."

bb Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anka asa e trebuie 60 sec intre mesaje dar nu bai trec repede .Partea proasta e ca netul merge rau la unele fete si pana se incarca pagina altele scriu trei mesaje si tot asa de asta apar si diferentele astea intre raspunsuri.

Mergi la inceput

irina, le aveai deja datele...
dar, uita-le din nou
1 luna: 4600g si 56 cm
2 luni: 5300g si 60 cm
3 luni: 5900g si 62 cm

ms mult de complimente.. mie mi se pare ca fi-mea e cam schilodel...sau exagerez?

bb Karina

Mergi la inceput

si eu mai patzeam cu netu... dar vad ca in seara asta merge... belea...
de ce nu ati facut o conferinta pe mess, daca toit erati asa de vorbarete?

bb Karina

Mergi la inceput

Anka pai probabil sunt datele in tabel dar nici nu m_am mai uitat ca am o lene de nu iti pot explica.Acum ma uitam siin album la poze care nu sunt acelasi cu alea de la semnatura , nu? Sau m_am tampit de tot? Iar mie nu mi se pare slaba . Pai uite la obrajorii ei ce grasuni sunt. E bucalata. Nu mai face fata schilodel

Mergi la inceput

Anka ce messenger? Pai pe noi pana nu ne citeste tot forumul nu ne lasam batute. Pai la odisee nu stiu sa ne fi intrecut cineva la nr de capitole si unde nu mai pui ca am si plecat repede adica l ainceputul lui martie ca dc mai stateam....

Mergi la inceput

alea de la semantura sunt de pe albumul meu personal si sunt un pic diferite
asa retin ... vezi, ca si eu sunt zapa la ora asta...
dar in principiu sunt cam aceleasi...
oricum, karina nu e grasunica pt ca saracuta timp de cateva sapatamani a luat abia 100 g (d-aia in luna a treia a luat doar 600g)iar acum iar mi se pare ca nu mai s-a ingrasat (eu imi dau seama dupa cum se inchid pampersii)abia astept sa-mi iau in we cantarul electronic de la domo ca sa o cantaresc (la mine in brate) mereu.

ank & bb Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetelor,
Am facut si noi ochi. Delfinasul e cu taica-su, canta amandoi de rasuna casa, adica sotu' canta si maimuta gangureste. Am citit si io ce a scris schimbul doi, din pacate n-am rezistat mai mult aseara, de, am imbatranit de tot.
Moni, si eu sunt cu durerile de spate si nu numai, ma mai dor si picioarele cateodata, si umerii, de la ce naiba o fi, de la alaptat? Ca eu nu aveam asemenea probleme inainte.
Restul fetelor, voi aveti dureri de astea?
Pupici lui Di.
Irina, Mario e super simpatic, ce fetisoara dragalasa are! Da-i un pupic de la mine.
Kikiriki, bine ai revenit. Sa-ti traiasca Luana, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Fug ca ma striga sotu' sa vin la un capucino.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
ANDA....tu cu delfinasu acu imi facusi pofta de capucino Ce naiba m-au apucat poftele acum?
ANK ce vorbesti ca-grasunica bine KARINA si dulce foc,bucalata!
KIKIRIKI ma bucur ca sunteti ok si ca ai revenit,azinoapte am uitat sa-ti zic
Diana a dormit de la 21 pana la ora 6 ,bine ca m-am muls azinoapte! Acum e la aerobic fata.Dupaamiaza la 17 suntem programate la radiografia de sold.
Merg sa-mi pun o cafea ca-mi pica fatza...

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza,dragi mamici!
n-am murit,mai traiesc,daca se ingrijora cineva cumva de absenta mea ieri pe forum
a venit mama ieri dimineata,asa ca am stat la palavrageala si plimbareala toata ziulica,de-am picat late aseara..."dinozaurul meu mic" a fost cumintel,dar acum iese in fiecare zi tot cu supozitorsi azi nu i-am mai pus rachetica si bineintales ca e marait rau.
dar am reusit sa citesc ce ati scris si azi noapte subiectele au fost deci:
ANK SI KIKIRIKI,pe voi va pup primele ca intrati mai rar.sa mai dati vesti despre bebelini
MONI,acu'esti sexoasa forumului,n-am vazut poze inca,dar cred ce zic fetele.la gadilicioasa mica
IRINA,asa miscacios e si dani,azi noapte l-am gasit de-a curmezisul pattutuli,cu capul in gratii
URSOAICA,RAISEI.pana acum ii puneai supozitor?
ANA,m-ai dat gata cu prajitureala.sa te odihnesti si tu mai mult
BEE
NICO
DENISA,6buc de cioco...dar lasa ca nu -s-au pus.si eu tin cura cu inghetata si alune,la greu...emmei
giova
cata
PISOI,ce predai tu?lui mark
IOANA
MARAKI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput