bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
irinadum spune:
Ursoaica pai dc m_as apuca sa insir ce prostii face Mario ... adica cum nu pot sa il las deloc ca se taraste ca rama in pat pana ajunge cu capul sub vreo perna sau la marginea patului , sau cum isi ridca fundul in sus si sta in cap ? Cum ieri eu inteligenta am zis sa nu il mai las in sacul de dormit ca e prea cald si a inceput circul... s_a rostogolit pana si_a bagat picoarele printre gratii apoi se prinsese cu o mana de gratii si cu cealalta se ridica sau ajunsese si se izbea cu capul de aparatori?
Mai vreti?

Denisam spune:
gagici va parasesc ca emma vrea atentzie si treb sa termin fasolica![]()
Noapte buna si pupicei!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Moni, prinde-o 

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ursoaica spune:
Ana pai marfa ...fara cofeina ...da ma bag si eu.
Moni pai am una dar nu se vede prea bine, astept alta. A iesit culoarea vantului turbat ... verde-albastrui-caprui.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

kikiriki spune:
Dragele mele mamici,
Am inviat si noi dupa o lunga absenta de la raport!! Dar am absentat motivat pentru ca am avut un motiv extrem de serios: am nascut o mandrete de fetita!!! Pe Luana noastra sau Truli Luli cum i se mai spune acasa! Copilul minune dat de la Dumnezeu dupa multi ani de asteptari si deziluzii.....
Minunea s-a intamplat intr-o dimineata de februarie, intr-o zi superba de primavara ratacita parca, atat de frumos intr-un sfarsit de iarna lunga....
Pe 20 februarie 2006, la 8.57 a venit pe lume Luana, o fetita de nota 10 la propriu (scorul Apgar), cu 3,020kg si 48 cm!! Insa eu, mamica ei, am "dormit" fortat la prima noastra intalnire pentru ca asa a fost mai bine pentru amandoua....dar ne-am cunoscut la cateva ore dupa aceea eu fiind intr-o avansata stare de "ebrietate" dupa cocktail-ul de anestezice pe care il primisem prin vene.....dar am recuperat acum, acasa....
Nici acum, la aproape 7 saptamani cand ma uit la ea nu-mi vine sa cred ca e copilul meu si ca am trecut prin atatea sacrificii ca sa il avem!! E un vis minunat pe care il traiesc zilnic si din care nu vreau sa ma trezesc niciodata!!!
Parca ieri citeam "asteptand un ingeras in viata noastra".....apoi la odiseea sarcinii....ce mai, totul a fost un miracol!!! Minunile se intampla pana la urma!!!
Asadar, acum ca ne-am revenit dupa primele saptamani de acomodare acasa...vom scrie si noi mai des desi nu mai avem computer personal, decat laptop-ul lui tati (pe care saracu' cred ca uraste sa il mai vada si acasa...) dar vom scrie cat de des vom putea!!!
Inainte de merge mai departe cu "condeiul" trebuie sa multumesc catorva oameni care au fost alaturi de mine si fara de care nu ar fi fost posibila fericirea mea : Dr. Laura Dracea, Dr. Ion Ionut si Dr. Monica Dumitrascu, toti medici deosebiti de la spitalul Giulesti. Lor le datorez fiecare secunda de fericire care imi invadeaza inima de cate ori vad chipul fetitei mele!! Lor si desigur, cuiva de acolo de sus care ne priveste!!! Ei au facut acest vis posibil!!

Kikiriki si 
Luana
Kikiriki
Ana_m spune:
By , Denisa, pupicei printzesei
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Kikiriki deci ai aparut pana la urma. Pupici la printesa si te asteptam cu poze si cand poti cu un rand doua.

care

DIANA (01.01.2006)