The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Ioi Andora-nici voi nu vreti papa...si numai la Gogo ma gandeam cand o vedeam pe Ina ca face mofturi la carnitza de pui..cum papa ea din copanel asa intreg

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

andora noroc cu cofetariile ca nu mai am timp de bucatareala desi tare mult imi place sa gatesc

mina, felicitari pentru forum! Sanatate vizigotului!

Nu am mai intrat de cateva zile si observ multe noutati, deja unii merg la gradi, altii vorbesc... copii mari ce mai!!!!!

Si noi ne putem lauda cu cateva progrese in ale vocabularului care devine tot mai bogat pe zi ce trece, mai nou ne zice "ta-te" adica sanatate de cate ori stranuta sau tuseste careva iar la prostioare le comite tot mai des, mai nou are o pasiune exagerata pentru stepper-ul meu si il escaladeaza non stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea, Ania ia aduceti gongutzele la mine poate se imbie la mancare cand il vad pe Alesio ce "nesatul" e!

Geo pai vrea Dami sa fie si el mai silueta(acum serios cum e cu mancarea?cate kg are?)!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Pufy , Damian avea la 18 luni, 10 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

anielas, andora, mergeti fetelor cu incredere la Alesio!!!Va spun eu ca in prezenta unui pofticios si mofturosul meu a mancat la intrecere...
Eu cand il vad pe Alesio parca il vad pe nepotelul meu Victor, tot asa un flacau dintr-o bucata, si mancacios de nu lasa nimic sa nu faca prada la mancare!Nu tin minte daca v-am spus sau nu dar prima grija pe care o are Victor cand vine la noi este sa nu cumva sa nu avem bucatarie...ce se face daca cumva i se face foame

Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mai fetelor, ca bine ziceti:pana nu patesc ceva nu se lecuiesc.Daca pana ieri avea Alma o pasiune deosebita pt dulapul pe care l-a rasturnat peste ea(debloca sertarele, le zguduia, le golea, tragea cate 2 in acelasi tp), azi a cam ocolit dulapul cu pricina, chiar se uita urat la el.
Cat despre aragaz, domnisoara are o pasiune deosebita pt butoanele de programare si-mi programeaza cuptorul si/sau aragazul sa sune cand mi-e lumea mai draga (asa ma mai trezesc eu noaptea din cauza de piuituri in bucatarie si musai sa vin jos sa opresc aparatura ca altfel se trezesc vecinii).La flacarile aragazului nu ajunge inca (Slava Domnului).Ajunge insa la masa sa-mi arunce cafeaua fierbinte pe pantaloni sau sa ia cana cu ea.Asa am gasit-o acum cateva zile stand picior peste picior la masuta ei cu ceasca mea de cafea in fata.M-am ingalbenit la gandul ca o fi baut ceva, m-am apropiat tiptil de ea sa-i iau cana si in momentul in care eram in dreptul ei, domnisoara a varsat toata cafeaua pe picioarele mele.
Eu azi ma plangeam bunicului de cat ma zapaceste Alma si ca uneori nu mai stiu ce sa ma fac cu ea, ca nu mai am idee cum sa-i mai explic sa ma ia in serios, sa inteleaga cand face prostii si sa nu rada de mine...si bunicul nostru radea de ce-i relatam de se prapadea.Apoi mi-a laudat-o (cica tot eu sa fiu mai ingaduitoare ca nu stiu eu sa apreciez ce am) si a incercat sa-mi demonstreze prin diverse exemple ca ar fi mai isteata decat verisoara ei.Eu normal ca-s subiectiva si o vad pe Alma mai grozava decat copilasii pe care-i cunosc (asta pt ca-s mamica ei, stiti voi povestea cu cioara care-si lauda puiul), dar incerc sa raman cu picioarele pe pamant si sa nu exagerez, nici macar cu gandul.Mi s-a parut interesanta insa atitudinea bunicului (acum mi-a zis-o clar si raspicat, dar imi tot dadea si inainte hinturi despre ce credea el).
Am uitat ieri sa spun ca mi-au placut pozicile cu Stefanel, care e un barbatel adevarat.
Am mai vazut zilele trecute poze cu Inuta cea frumoasa, dar iar am uitat sa mentionez.
Mina, felicitari pt succesul forumului organizat de tine!
Trebuie sa mai citesc ce s-a scris si mai revin.
Pana atunci, pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

cum ziceam, ce avea bre daca vedeam si io muntele ala pe geam? Ce? Nu puteau sa tie ceata pentru mai tarziu? Va roade invidia bag seama....

Andora, pai situatia sta cam asa, incepe pe 19 si se termina pe 22, asa ca scuza ca pleci de Pasti la Milcov nu tine, ca refuz sa crez ca doresti a=ti vedea neamurile moldovenesti cu 10 zile 'nainte de Sfanta sarbatoare. Despre disponibilitatea gazdei, nu auzisi ca io sunt aia care sta full time acolo si ma gasesti oricand? Mai putin vineri dupa masa cand ii dau conced lu mama sa se duca si ea la facut cozonaci. Sambata, pe 19, probabil voi fi acolo cu tot cu vizigot ca nu am cu cine=l lasa...poate si cu tac-su, ca nici asta nu mai poa fi lasat singur in ultima vreme.....Deci, coana Ninooo, ai permisiune la cheltuit economiile iar ca bonus...om vedea, facem rost.

In rest nu mai am ce raporta, am culcat, vorba cui a zis, vampirul energetic si acu sper sa mai butonez una alta la bugete sa stiu cum stau pe urmatoarele evenimente...adica stiu cum stau, stau rau, dar rau de tot, insa tre sa argumentez cu cifre depresia cauzata nu? Daca m-or tine curele ca de nu, cornu in perna si maine o luam de la capat.

Pup si noapte buna

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by mina

Salut

cum ziceam, ce avea bre daca vedeam si io muntele ala pe geam? Ce? Nu puteau sa tie ceata pentru mai tarziu? Va roade invidia bag seama....

Mai putin vineri dupa masa cand ii dau conced lu mama sa se duca si ea la facut cozonaci. Sambata, pe 19, probabil voi fi acolo cu tot cu vizigot ca nu am cu cine=l lasa...poate si cu tac-su, ca nici asta nu mai poa fi lasat singur in ultima vreme.....

nee...LA MUNCAAAAAAA!!! ( a se ceti: sa moara si capra ta!!!!)

cat despre 19 si vizigot: il iau io! da` sado-maso cum te stiu, n-o sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI GEO!!!
Sa fi sanatoasa si iubita de toti ce-i dragi tie si toate visurile tale sa devina realitate

Pufy-ai dreptate..sa sti ca la noi a tinut de multe o ri faza cu papatul alaturi de pofticiosi...uite de exemplu..aseara am fost in vizita la Andreiutz si Adela i-a servit pe copilashi cu Danette..si daca in mod normal, acasa fiind nici nu ar fi pus gura, acolo normal ca a papat aproape tot.

Danyce-super faza cu Alma picior peste picior servind o cafelutza

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI GEO!GEO sa ne traiesti
ca o floare sa-nfloresti
copilasii mari sa-i cresti
si pe noi sa ne cinstesti
....si atunci ce iei bun de la cofetarie? Promit ca nu poftesc prea tare Hihi scump rau Dami cu "tate", gogosii mele i-a ramas de la sarbatori ca musai cand avem un pahar in mana tre' sa ciocnim, de atunci tot lovim cu biberonul de ce prindem si zicem tot "tate", dar la stranut nu ne-am prins inca

Danyce wow s eu ca bunicul rad mereu de pataniile Almei dar ma si pun nitel in locul tau si... ma intorc repejor in pielea mea ca nu-i de stat acolo Bine ca s-a-nvatat minte cu dulapul
Ania aoleu pai tre' sa ne vedem musai pe la nisip poat ppam ceva bun impreuna... nu stiu pe cine pot vedea ele pofticios, doar daca nu ne apucam noi de hapait . Ei lasa ca la viitorul drum la Arad va iau la Alesio haha, copanelu' de la puiu' la sticla mergea cand nu tineau parintii post, ieri am facut pulpite la gratar si dor cateva guricele au fost totul.
Haha Ana, am si eu o nepotica care facea ca Victoras al tau pana acum cateva luni, cauta in bucatarie, si acum cauta dar nu mai papa decat prostii gen ciocolata, prajiturele&co, ieri de ex tot Gogo era modelul, ca papa carnita si a facut-o si pe ea sa pofteasca. @ minute nu mai mut a fost masa lor evident
Mina care mai 19 sambata??? Hai ca acum vazui ca 19 e miercuri, pai miercuri suntem acilea domle, incercam o promisiune 75%, cine se mai baga? Da' eu vreau sa-l vaz si pe viziiiiiii
Pufyyy ce mai zice fratioara? tumbe ceva?
Eu sunt bucuroasa ca pretena mea de pe DC a nascut aseara un grasunel de 4,560kg hihihi, abia astept sa-l vad macar virtual....
Pupici dulci!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput