The best of aug-sept-oct 04 (112)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_a spune:
e careva pe aici?
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
andora spune:
Io! Io! Io! A adormit flacaul?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ana_a spune:
andora, si io care credeam ca-s singura care bantuie pe aici
Da...tre sa fi si tare pe pozitie si tare la muschi sa potzi sa impingi copilul pe usa inauntru ca nu vrea si pace si daca i se pune pata sta si urla ca un catel la usa ceva de genul "itaaaaa" adica hinta si "piiiii" adica copii, se tine cu mainile de manerul usii si se lasa in jos alunecand in genunchi dar de fapt atarnat asa de usa...nu stiu cum sa explic mai bine si miauna pe un ton ce te inmoaie cu totul si uite asa mai castiga inca vreo 20 de minute apoi gata...si cu urlete si fara intra in casa si se descalta
Si daca tot m-am luat cu vorba, sa va povestesc cat poate fi de nervos si ciudos daca nu poate face ceva, de exemplu sa bage pe usa de la ferma o masinutza, nu ca nu ar incapea masinuta, doar cxa nu are el rabdare sa o aranjeze pe pozitie, mai se enerveaza si tranteste, intr-o zi a luat casutza pe sus si mai sa dea cu ea de pamant ca nu-i statea calul in patul fermierului...aoleo...ce o sa ma fac cu el nu stiu zau...eu sper sa nu faca obicei din nervisorii astia.
poze
andora spune:
Ana haha ce tablou super tu tarand copchilul nervozat inauntru . Macar daca cantarea mai putin , dar e si barbat adevarat solid hihihi... Sper sa treaca nervisorii, sa stii ca si noi avem ca niste fetite finute ce suntem, cand ne ofticam trantim ce avem in mana. Am vazut ca Gogo ma priveste ff atent cand face o prosti, as-mi imortalizeze reactia d-inainte si de dupa, acum nici un stiu cum sa mai reactionez sa n-o gaseasca cumva distractiva si sa repete boacana... ceea ce din pacate se intampla .
Noi am descoperit ultima pasiune - tipatul taaare si ascutit in scara blocului, are asa un ecou misto....
Pup
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
anielas spune:
Hehe..bantui si eu pe aici cu voi
Ana_a-mercic de ..sper sa treaca mai repede bubu...si in primul rand sa-i revinapofta de mancare...azi nu a papat decat 1 iaurt..2 guritze de carnitza, putin kiwi si laptic..nu a mai facut febra..deci ramanem tot doar pe siropel de tuse si Nurofen...
Mai...voi vb de copii neintelegatori..aveti vreo idee cum sa-i explic Inei ca nu e voie sa umble la butoanele de la aragaz?..I-am zis calm ca nu e voie ca se arde...apoi am incercat sa pun eu mana si ma prefaceam ca ma arde si ma doare...si ce credeti ca face copilul meu..dupa ce sta si ma analizeaza o bufneste un ras cu hohote..pai asta e treaba?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
pufymic spune:
Mina !E bine burtica....incepe sa faca valuri deja!
Ania la noi pana nu s-a ars la deget nu s-a astamparat cu aragazul....si-a bagat degetul acolo unde se pune focul pentru cuptor...!Si a facut o basica de toata frumusetea(cu ceva timp in urma, o luna 2 nu mai stiu exact), apoi i s-a dus pielea....!Ei dar de atunci stie ca se arde!Asa ca e mai cuminte....asta cand nu-l apuca "harnicia" si-mi baga prosoapele de vase in cupttorul cu pricina...!
Pupici!
Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
ana_a spune:
anielas sa stii ca medicamentele astea scad pofta de mancare, mai ales nurofenul, eu din ce am observat la Stefan nurofenul ii strica stomacelul cel mai rau, asa ca un iaurtel e perfect venit sa-i mai refaca burtica. La Stefan, dupa ultima raceala uite ca au trecut 2 saptamani si nu pot zice ca sa refacut complet cu pofta de mancare, dar mananca mult mai bine fata de zilele in care lua vreu siropel.Eu am zis ca de acuma nu-i mai dau nici un siropel fara inca ceva (de exemplu biotics) pentru refacerea stomacelului
Cu butoanele de la aragaz : eu...nu mai am ce sa-i fac, i-am zis de cateva ori ca nu are voie, binenteles ca nu pricepe...ba mai mult rade de mine, asa ca nu-mi ramane decat sa-l supraveghez indeaproape si sa ma rog la DD ca pana reuseste sa prinda figura ca tre sa apese butonul si apoi sa rasuceasca ca sa functioneze...sa fie destul de mare cat sa priceapa pericolul...in rest... Dumnezeu cu mila lui aaa si mereu am grija sa nu folosesc ochiurile din fatza ale aragazului cand el este treaz, asta e deja o obsesie pentru mine, pentru ca ajunge de isi baga mana pana la flacara.
Deja este jmecher...daca pana acum ii era frica de caloriferul incins, acuma il testeaza, pune mana pe el, apoi o ia repede si zice "adee" sau dupa caz "ecee" daca e rece, deci pot eu sa zic mai fetelor vezi ca arde, vezi ca faci bubu ca vorbesc pana ragusesc si el pana nu pune mana nu se lecuieste...doar asa a incercat si cuptorul de la aragaz, exact ca si Alesio, noroc ca el nu sa fript, doar ca a pus mana pe sticla incinsa a cuptorului...no de atunci il simte de departe ca e incins si o taie repede din zona....
Stefan inca tot doarme, de la ora 1, astept sa se trezeasca sa mancam si sa mergem la cumparaturi in oras
poze
ana_a spune:
Ioana, am fost pe un gand...cand a pomenit Ania de aragaz, eu mi-am adus aminte de patzania lui Alesio cu cuptorul...offf clar ca pana nu fac beleaua nu se prea lecuiesc
poze
andora spune:
Mai cu aragazul si eu fac la fel, cand e treaza gogoasa nu las ochiuril din fata aprinse, si noroc ca nu stie ca tre' sa apese ca sa se deschisa gazul. desi o poate face din intamplare.... In rest stie ca arde si zice "ash" cum zice si la calorifer (unde a patit-o) In rest tin usa inchisa la bucatarie act pot....
Ania pofta buna, nici noi nu ppam desi nu avem nimic, doar niste carnita cu morcov (3-4 lingurite), doi biscuiti si atat azi!
anielas spune:
Mercic pt raspunsuri...clar tb sa nu fol aragazul in prezentza ei..nu tot timpul o atrage..dar o mai apuca uneori...in ziua in care incercam sa-i explic ca nu e bine..dupa ce aveam impresia ca a priceput..m-a pandit sa fiu cu spatele si a dat repede drumu la un ochi...asa ca..grija mare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat