The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna dimineata fetelor!

Adelafelicitari pentru prima zi de gradi!Sa fie toate la fel de frumoase si usoare! copilul cuminte!

Ania imi pare rau ca e bolnavioara Inutza scumpica! dulce si sa-i treaca repede!Multa sanatate!

Mina felicitari pentru :copilul mare si cuminte si forumul de un real succes!Multa sanatate vizigotului!

Eu sunt rupta de oboseala ca abia reusesc sa dorm vreo 6 ore pe noapte....din cauza acceselor de tuse ale lui Alesio!Offf ca nu-i mai trece odata si raceala asta!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Andora-voi mergeti zilnic in Moghiorosh? pe la ce ore si unde va jucati..ca ma bate gandul sa ne schimbam locul de joaca cu unul mai curat

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

SALUT

Adela, la ce gradinita ai dus puiul?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!

Adela felicitari pentru prima zi victorioasa la gradi, sunt sigura ca la cat e Andreiutu' de energic so sociabile va fi ok si de acum inainte .... la tine la serviciu cum e? Cum e fara flacau?
Aniela sanatate multa, poate scapati de antibiotic, pupic dulce sa va treaca Pai cum sa scandati voi Ai-de-Ta-ua! cu tuse?
Pufyy si voua sa va treaca gatuletul rapid.... ca o treziti pe dsoara din burtica cu galagia
Mino bravooo domnule pt forum, cred ca a fost tare stresant in we, ai apucat sa vezi si muntele asa printr-o fereastra cumva ? Mai bine ca i-au trecut lu' vizi belelele, nu stiu cum rezistati voi si nebunelii de la serv si bampirului energetic de acasa . Hai ca de pe 19 poate ajungem sa te tucam nitel acolo-n buricul targului
Danyce offf cred ca as fi facut stop cardiac sa patesc ca tine cu Alma.... la mine bubuitura/pufnitura urmata de tipat creeaza durere de inima din prima Bine ca e ok
Susulina, multi copii se sperie de zgomote, eu si la varsta asta tresar naspa la spartul unui balon etc... la noi e invers, Gogo face galagie si bebeii se sperie, dar sunt sigura ca prin repetare vine si obisnuinta si de aici dispritia sperieturii.. acum ca a venit caldura se va obisnui in parc la glagie..... Dar conteaza mut si mediul de acasa, nepotica mea vorbeste f tare fiindca parintii ei fac la fel.... aici nu stiu ce e de facut...
Alexuta
Ana mai aveti si voi putintel pana la gradi, dar eu sunt aigura ca fiind copii de aceeasi varsta si prietena ta bona acolo, totul va fi ok, nu-ti mai face griji.... e greu cu bolile dar totul trece.... ai sa vezi
Herra wow ce frumnos tb sa fi fost la padure... pe unde v-ati dus langa Iasi?

Noi tot cu plansete dormim, avem un coltisor de canin iesit si pana iese tot intr-un ros si durere o s=o tinem.. asta e. Gog e ok sanatoasa, slava Domnului, n-a mai racit nici un pic din octombrie, sper ca nu vor napusti pe a toate bolile cand incepe cresa.. in septembrie cred.... uf. Noi vrem sa tragem o fuga sambata pana la Sinca Veche langa Brasov, ca de cand tot zicem si n-am mai ajuns... nu prea stiu cumn ajungem fara masina dar nimerim noi

Pup dulce si sanatate si cumintenie doresc tuturor!!!!!v

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Aniela acuum am vazut ce-ai scris, da mergem zilnic de 2 ori in parc, stam prin Zona Bebelusilor (daca nu incepe sa arunce cu nisip aiurea) sau la leagane (acii insa schimba astia leaganele si sunt cam lipsa, a pus doar din alea cu lanturi si cam evitam), ne mai plimbam prin jurul lacului... cam intre 11 si 13 si upa 17. Inushu' cand doarme? Cand aveti chef va asteptam cu drag sa ne jucam .

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Adela, super Andreiu azi dimineata, ce ii pasa , hihihi, ce bine e cand se acomodeaza asa rapid... Super si pt nenea managerul ca e plecat, te acomodezi si tu linistita pana vine
Geo.. te pregatesti de sarbatoare maine? Tortulet ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Andora, te tin minte si va astept pe toate la salon, eu abia imi bag nasu in organizare, nu stiu ce expozanti avem, dar siguuur e un nenea expozant cu jucarii zburatoare. Te bagi sa le aduni pe fete cu tot cu pui si sa facem o manifestatiune spre deliciul audientei?
Despre munte ai dreptate, l-am vazut pe geam, asta in prima zi ca a doua zi furase cineva peisaju si lipise ceatza de geamu hotelului...oameni rai....

Adela, e f bine ca s-a acomodat Andreiu. Din experienta mea de lasat copilu cu altii am extras urmatoarea judecata de valoare: poate sa imi dea si vant pe scari numa sa nu urle ca il las. Oricum, au dreptate mamicile cu experienta cand spun ca despartirea e grea pentru tine nu pentru el.

Danyce, nu am apucat sa cetesc ce a patit terorista ta dar sper ca e bine acum.

Pufy, cum e burtica?

Va las ca deja am exagerat cu pauza....mai intru diseara ca tare dor mi=e de voi bre

Mina si
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:

Andora, te tin minte si va astept pe toate la salon, eu abia imi bag nasu in organizare, nu stiu ce expozanti avem, dar siguuur e un nenea expozant cu jucarii zburatoare. Te bagi sa le aduni pe fete cu tot cu pui si sa facem o manifestatiune spre deliciul audientei?
Despre munte ai dreptate, l-am vazut pe geam, asta in prima zi ca a doua zi furase cineva peisaju si lipise ceatza de geamu hotelului...oameni rai....

Mina si

si ce mah? n-ai net sa vezi pose? vroiai musai peisagiu? LA MUNCAAAAAA!!!!

ce dai bre daca venim la targ?? macar bezele? sau ne dai numa voie sa facem praf economiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! si cu buna ziua la toata lumea!

De dimineatza am scris si eu un mesaj dar Stefan mi-a apasat butonul de off si ma tras de aici...afara...asa ca pe la 8 jumate eram in curte alergam de colo colo...Eu nu mai pot sta pe aici decat in momentul in care imi doarme flacaul...

Am mai citit si din spate si musai sa nu uit sa felicit copilasii pentru progresele noi, sunt atat de simpatici cand descopera ceva nou, si noi, mamicile suntem topite dupa ei

Mina, felicitari pentru forum!Vrei sa duci si tu vizigotul la gradi? Ai baiat mare daca ai reusit sa-l lasi singurel in we de la noi pentru vizigot!
Eu is prea departe de voi...dar zau ca as fi mers si eu la iexpozitie....

anielas ma bucur ca ti-au placut pozele, adevarul este ca e mortal cu palaria lui de texan
Si Stefan e marait din cauza de canini, ar trebui sa sparga unul gingia, noroc ca am scapat de masele, parca nu-mi vine sa cred...mi se pareau asa de greu de iesit din gingie...acu chiar daca nu-s complete, mai au cate 1-2 coltisori, ce-a fost mai greu a trecut. Inusu dragalas sa treaca repede bubu de la maseluta!!!

Noi fetelor precum am zis am iesit azi de la 8 jumate pe nemancate, asta daca careva considera ca o sticla de lapte chior este mancare si am mai intrat in casa pe la 12 cu urlete si scandal si sa vedeti cum se tine de tocul usii si se impinge inafara de abia il var in casa si trag zavorul dupa el A mancat cu chiu cu vai si cu prosteli dalea "uite catelul" "uite pisica" si bla bla...ba ca mananca si tractorul cu el...si apoi sa cerut singurel la nani, pe la 1 deja dormea dus
Aseara era ora 20 cand tot asa cu urlete si zmiorcaieli am reusit sa-l bag in casa iesiti cam de pe la 4 cu cateva pauze de 10-15 minute de spalat pe maini, mancat o gustare, mancat de cina si iara afara...

Sa aveti o zi frumoasa!
Toate cele bune si sa auzim de bine!!!

Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Ana mai sumpa esti cum povestesti de Stefanutul anti-casnic
Mina... ma bag bre ma bag, dar ca un organizator bun ce vreau sa fiu tre' sa aflu detalii: ziua in care se sfarseste targul, orele de desfasurare si disponibiltatea duamnei gazda de a ne primi si indruma. De asemenea n-ar strica o succinta prezentare a zburatoarelor cu pricina pentru a ne inarma cu ustensilele necesare vizitei. Si desigur ar trebui sa fiu in Bucuresti... ca plec la moldoveni de paste si nu stiu in ce zi, depinde de sotior. Sa nu zici ca se termina duminica.... Hehe cu nuntele vorba Ninei, pe net cu tine
Noi veniram si adormiram, ca dupa masa tre' sa fim fresh sa luam nepotica de la gradinita unde cica toti sunt ragusiti si tusesc Pupici!!!

Mergi la inceput