The best of aug-sept-oct 04 (112)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_a spune:
iarasi eu...
Marlen_b felicitari pentru burtik si pentru fetita!!Sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!!
Haideti sa va mai povestesc despre noi
Azi a fost soare, am fost in parc, la topogane si pt ca am fost doar eu cu el, fara tati, a trebuit sa ma tarasc si eu de-a busilea prin tuburile ce leaga topoganele una de alta ca numai pe acolo a vrut Stefan si imi era frica sa-l las singur sa nu cada la celalalt capat....si uite asa am ajuns acasa mai prafuita ca el Dar a meritat efortul pentru ca acum doarme dus, la cat a fugit prin parc si sa agitat dupa o minge...binentele ca a altui copil.
Din 2 mai va merge si el la cresa, va trebui sa ma tin tare...o sa-mi fie foarte greu, o sa planga...dar deocamdata la program scurt de 4 ore, noroc ca am incurajari de la prietena mea care este bona acolo la cresa, sper sa se acomodeze cu bine...
De tusit nu mai tuseste, am scapat.
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
marlen_b spune:
Adela, asteptam vesti despre prima zi de gradi.
Patricia, felicitari pentru numarat.
Cali, sa-ti traiasca ingerasii!
Nici lui Andreas nu i s-a inchis inca fontanela. Medicul mi-a recomandat sa-l tin cat pot de mult la soare.
Pupici,
andora spune:
Mai dar ce dulci sunt bebeii vostri cu nazbatiile lor, nici nu stiu pe acre sai laud mai intai asa ca va pup in grup organizat
Si felicitari pt realizari!!! Haha, cu numaratul noi avem un fix cu "deii, teii" si tot asa, "unuuu" zicem doar cand avem chef, apoi patu, tzintzi, aet, ot, nooo si tzetze. Doar cand avem chef
De Alesio nu mai xic nimic, m-a dat gata cu propozitia kilometrica, pup fratioara voinica De Andreea nu mai stiu ca n-am mai intrat pe mess sa stau, dar ii dau mesaj sa vad ce face...
Adela tinem pumnii sa se termine cu bine prima zi, se pare ac se va descurca de minune mandrutul tau
Fontanela e foarte deschisa sio la mnoi, la nastere ea to imensa desi nascuta normal, cica ii samana tatalui cu capul mare
Fug la treburi casnice acum paaaaaaaaaaaaa Si multuemsc de vcuvinte tuturor!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
susulina spune:
Alexandra mea sta pe olita, chiar ii place.Dar inca nu o cere.Daca o pun eu cand se trezeste ,face in ea, daca nu face in pempars.
Eu vroiam sa va intreb daca puiutii vostri se mai sperie?Sa va povestesc ce patesc eu:Ma duc zilnic in parc cu Alexuta , cu cumnata mea si cu baietelul ei Bogdan, de 1 an si 3 luni.Bogdanel cand ne vede e f. bucuros, vine la mine sa-l iau in brate,vine la Alex s-o atinga, toate bune si frumoase...Dar Alex vrea si ea o jucarie(a lui sau a ei) si o ia, numai ca Bogdan vrea el toate jucariile si incepe sa tipe(nu sa planga)si fata mea se sperie de 10 min nu pot s-o impac.Iar Bogdan si cand se bucura tipa, iar Alex...plange cand il aude.
Acum ma gandesc ca poate am gresit eu pe undeva, nu stiu ce sa zic.Eu sunt o fire calma si echilibrata(sunt balanta},cand am fost gravida n-am avut nici un stres, dupa ce am nascut, fata a crescut intr-un mediu f. armonios, noi nu ne certam(decat f. rar vorbim in contradictoriu, dar niciodata in prezenta fetei),Alexandrei ii explic tot timpul orice, dar fara ton ridicat.In schimb, cumnata si cu fratele meu sunt mai "agitati" ca noi ,vorbesc tot timpul tare ,la Bogdan striga cand face ceva si copilul ii raspunde si el tipand.Nu stiu ce sa fac, acum ma gandesc ca poate am cocolosit-o eu prea mult.Ea e un copil cumintel,rar se supara daca-i ia alt copil o jucarie, si-i trece repede, isi ia ea altceva.Si azi s-a spart un balon la 3 m de noi.Bogdan radea si tipa si fata mea s-a speriat iar si abia am potolit-o. Ii spun ca Bogdan e mic si asa stie el sa rada, sa nu se mai sperie ca nu-i face nimic.Dar degeaba.Sau daca-i spun ceva mai apasat "Alex, nu-i voie acolo",ea ori face cale-ntoarsa si vine repede la mine si da sa planga, ori se aseaza in fundulet si la fel incepe sa planga.O fi normal ce ni se intampla sau imi fac probleme degeaba?
herra spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Herra cum a fost la padure?
foarte frumos; am stat pana la 8 seara; Vlad a luat doua mese afara, s-a plimbat in lung si-n lat, a facut furori , s-a pozat pe motociclete...
pe scurt: a fost super!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
danyce spune:
Sanziana, foarte cuminte e Alma!Azi a rasturnat un dulap cu sertare, la care n-are acces, pe ea de m-a adus in pragul infarctului.Asa spaima am tras cand am auzit-o urland ca mi-am muscat limba si a curs sange din ea.Slava Domnului ca nu a patit Alma nimic si a tras doar o sperietura zdravana.M-au trecut toate sudorile cand am ridicat dulapul si i-am verificat toate membrele.Ea a ras iar si si-a reluat activitile si alergatura prin casa.Acum am un sertar demontat (cred ca trebuie sa schimb dulapul, deocamdata l-am golit de continut - pe care l-am ascuns pe sus in cutii- si l-am lipit cu banda adeziva).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
susulina, asa face si Stefan, si el se sperie. Nu stiu ce sa zic...daca o fi normal sau nu, dar de multe ori daca este foarte concentrat la ceva, e liniste in casa, eu sunt prin bucatarie, si il strig sa vad pe unde este vine repede fugind si plangand...ce sa mai zic cu copii galagiosi e la fel, plange, se sperie, galagia si agitatia nu-i plac de nici un fel, asta pentru ca nici mie si lui tati nu ne plac, suntem genul ala de oameni super calmi si linistiti care nu ridicam tonul de loc...daca apuc sa strig ceva mai tare ca nu-i voie unde tocmai se indreapta el, se intoarce repede si se pune pe plans, mai mult se sperie ca si cum ar fi un bau-bau acolo desi noi niciodata nu l-am speriat cu treburi dastea...
Eu zic ca o sa-i treaca odata ce intra in colectivitate.
Adela, super ca sa acomodat asa de bine...of...eu sunt tare speriata...ca mergem si noi din mai si cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma apuca panica mai mare, am fost saptamana trecuta la gradi sa luam fisele de inscriere, erau o groaza de copii galagiosi acolo si pe al meu la apucat un plans isteric de eu am intrat in panica...
danyce...mai e de groaza Alma! Ptiu pe ea sa n-o deochi!!
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
mina spune:
Salut,
am cam absentat zilele astea iar de recuperat ce a ramas necitit din urma nici vorba. Abia m-am intors de la Sinaia rupta dupa 3 zile de organizat un forum (prima despartire de vizigot a fost un succes total suportata fiind mult mai bine decat ne asteptam...si eu si el...). Acuma incerc sa imi trag sufletul din mers ca miercurea ce vine incepe alt eveniment. Oricum, spre lauda mea, forumu de zicea, primul eveniment organizat integral de mine, a fost un real succes.
Am cetit un pic din urma si vreau sa felicit toti puiutii pentru progresele facute. La noi nici o nadejde cu olita, mai ales ca bunica se induioseaza repede cand pune tero urlatu asa ca pana la majorat poate poate scapam de pampersi....Lapte de vaca iar nici o nadejde.
Saptamana trecuta a executat si un puroi pe amigdale suportat cu vitejie de el (avea febra 39 si zburda prin casa ca un fotbalist in campionat) dublat de o dermatita de contact...asa...la deruta. Amigdalele i-au trecut, dermatita aproape i-a trecut, mai stresant fiind ca nu stiu de la ce a facut-o.
Cam atata despre noi si despre viteza cu care exist eu zilele astea. Saptamana viitoare incepand cu 19 daca aveti drum la Sala Palatului va astept la salonul cadourilor unde voi fi din partea onor organizatorului, gazda si om bun la toate.
Va pup si incerc, daca nu sa scriu, macar sa ma tin la zi cu cititu...vrabia malai viseaza ...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
herra spune:
Mina, felicitari si sanatate feciorashului!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
anielas spune:
Neatza!
Aeara l-am vazut in poze pe dragul de Stefanutz si asa mult mi-au placut pozele ca l-am si visat azi noapte
Adela-wow..ce bine ca s-a simtit asa de bine Andreiutzul la gradi..cu raceala el cum mai e? poate ne intalnim diseara sa stam de povesti [dc te simti in stare dupa servici]..ca parca dc va stiu asa ocupati cu treburi de oameni mari(mers la gradi si servici) mi se face mai dor de voi
Mina-felicitari pt forum si vizigotului
Danyce-mai mai ce nazdravanel e Alma..ce palpitatii iti da .
Pufy-nici nu ma mira ca Alesio face propozitii kilometrice.. pt toti patru
Susulina- eu zic sa incerci sa o lasi pe Alex tot mai mult cu copilashii..poate treptat treptat se mai obisnuieste si ea cu chiraielile celorlalti copilashi si cu zgomotele mai puternice...e normal sa se sperie mai ales dc ea nu e obisnuita cu asa ceva
Noi tot racite...cred ca pana la urma iar ajungem la antibiotic..ca a apucat-o ieri o tuse de am crezut ca vomita tot (cu toate ca nu avea ce ca nu a vrut sa manance mai nimic).Colac peste pupaza...ca asa patim noi mereu ne chinuie iar masele sau canini..nu-mi dau seama ce..ca e toata gingia inflamata..asa ca avem parte de maraieli non stop.
Pupici..o zi minunata tuturor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat