The best of aug-sept-oct 04 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Georgiana!!! Multa fericire alaturi de familie.
Fetelor, a cazut fiu-meu aseara... s-a urcat pe un scaunel de plastic scund si a alunecat in fund. Apoi s-a lasat pe spate si a sters cu capul raftul de jos al bibliotecii. Si-a facut ditamai cucuiul in varful capului! I-am pus comprese reci si s-a mai retras. N-a vrut nici baie sa faca si nici sa-si bea lapticul...
Aveti idee ce se poate face in cazul asta? Exista vreo crema, ceva?! O fi grav?!
Si la noi e problema cu aragazul... la fel ca Alma are ce are cu butoanele de programare... Stie ca nu are voie cu butoanele mari dar daca ma vede ca pun ceva pe foc, hop si el sa vada. Stie ca face "arsh" si abia le atinge. Pana acum nu a dat drumul. Timpul inainte...
Pupici si o zi buna la toate!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
ana_a spune:
La multi ani!!! Geo, multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!Distractie maxima azi!
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
elyanne spune:
La multi ani Georgiana!
Hop si io pe acilea sa vad ce mai faceti... mai rar... ca nu poci mai des...
Noi suntem bine... mai mult Meme, decat mine... nu ca's avea ceva in mod special... doar ceva la cap... de la prea mult stat cu ochii'n monitor...
Mina io zic ca vin... macar mai iau si eu o pauza ... da' parca vad, la bafta mea, ca inainte cu 2 zile de Paste am nu-stiu' ce carte de terminat... urgent... Ca asa se intampla de la o vreme... fix inainte de sarbatori/concedii sunt urgente...
si o zi frumoasa... chiar daca ce vad pe geam nu pare a fii...
pufymic spune:
LA MULTI ANI GEO!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta superba!
Lorena compresele cu apa cred ca sunt suficiente pentru cucui(eu ata ii pun....si alea cand ma lasa....)! sa treaca cucuiul si durerea aferenta!Offff!
Andreea foarte bine face bb mic! Azi-dimineata dupa ce Alesio m-a trezit strigand cat il tinea gura: "mamaaaaaaaaaaaaaa!mamaaaaaaaa!" bb mic mi-a zis si el "buna dimineata mamico" cu un sutulet pe care l-am simtit si receptionat in palma
Eliana, Ellen ca voi tare rar intrati pe aici....sa scrieti cel putin!Piticele voastre ce mai fac?
Daniela si eu rad cand ma gandesc ce scumpa trebuie sa fi fost Alma cu cafeluta in fata!
Pupici!
Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
andora spune:
Lorena aoleu sa va treaca cucuiul.. asa e nu poti face nimic... eu ma ingrozesc cand o vad ce echlibristica face pe scunelul ala scund de plastic, sta intr-un picior intinde mainile si-l ridica pe celalalt in cumpana, sper sa-i treaca repede
Pufy hahaha cred ca era pentru frate-sau sutul acela puternic, ca l-a sculat din somn... hihihi de ce presimt eu ca va fi baiat oare si ca vei avea de asistat la lupte fratesti care deja au inceput
hihihi azi e ziua cand m-a cerut sotiorul de sotie de la parinti, a venit la maam cu un buchet imens de lalele, cred ca tre' sarbatorit macar cu o pizza ceva acolo
Fug ca ne-am kkcit..
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Naty spune:
La multi ani, Geo!
Sa te bucuri de copiii tai frumosi multi ani de acum incolo!
Io-s cam depresiva ca am muuult de lucru si muuuulte cheltuieli, de abia am luat banii si tre sa-i dau aproape pe toti.
Daca ne-a trebuit casa si masina!
In plus m-a pocnit si o durere de masea asa ca ma paste o vizita la dentist. brrrrr
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
LA MULTI ANI GEO!!!
Nu are sens sa ma scuz, nu am mai scris de muuult. Dar ce sa scriu si mai ales cand (ca la 6 ore de stat afara....). In fine, nu am noutati, nu vorbim, facem numai tampenii. La aragaz e lege, mie nu mi-e de aprins (ca nu il am din ala cu aprindere) dar apasa si rasuceste butonul si da deci drumul la gaze. Ieri a spart un borcan in 5 secunde cat nu m-am uitat la ea. Mancam la greu...pietre, ce credeati? Mancarea e naspa, 5 lingurite, asta e deviza. Si cel mai tare ne chinuim cu kk, cred ca greseala a fost a mea ca stand mai mult in parc am tot luat la mine pufuleti si acum mi-am amintit ca si anul trecut s-a constipat de la ei. Asa ca tot la 2 zile face cu supozitor.... OF, de azi cred ca ii dau iar lactuloza. De kg...binisor, ieri am suit-o la cineva pe un cantar electronic din piata, care cica e f exact (ca pe el cantareste marfa si tb sa se pupe cu factura) si avea 12,6 imbracata.
Caut gradi pentru toamna si nu ma decid. Faza e ca daca o dau in preajma casei si deci la 8 sa o duc in zona mea, as ajunge la munca la 10, lucru imposibil. Daca o duc in zona serviciului (adica din Rahova la Romexpo) pe langa ca nu am (inca ) masina si daca rezolv treaba asta o fi greu/usor drumul pentru ea? Nu are cine sa mi-o duca in preajma casei la 8, eu normal incep programul la 7...voi cum faceti?
Cam astea...am uitat, ne mai primiti?
Cristina si Ale (30.09.2004)
andora spune:
Naty pupici si sanatate, vroiam sa scriu mai multe dar mi-a ters gogooooooo..... pup dulce Dodo...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
danyce spune:
LA MULTI ANI, GEO!SA FII MEREU FERICITA ALATURI DE COPILASII TAI SI DE SOT!FIE CA TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA!
Aissa, bine ai revenit!Ne bucuram sa mai citim de Ale.Sper sa-i treaca repede constipatia si sa fie cumincioara.
Andorama bucur ca ma intelegiSi à propos de supozitia ta vis-à-vis de "fratioara" lui Alesio, cum ca ar fi baietoi, nu stiu daca ai dreptate ca si eu primeam la sutulete de la mademoiselle de vedeam stele verzi uneori. Activitatea asta a ei m-a determinat sa intreb la ecograf prin sapt 20 ce va fi (si eu tot convinsa de baietel din cauza suturilor).
Fug repede sa scriu facturi si sa mai invat ceva.Tineti-mi pumnii sa nu mai darame Alma si prin birou ceva.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei