The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Si eu chiar voiam sa intreb pe Pufy daca stie ca e fetita, ca am tot vazut-o pe Andora ca zice si o luasem in serios... Pufy, sa fie ce o fi/ vrea, stii tu: sanatos sa fie! ai o burtica fff frumoasa! A mea era atat prin 7 luni... nu-i de mirare, la pisicul de fiu-meu...

Am fost la farmacie si am luat un gel special pentru lovituri, vanatai, cucuie. Deocamdata inca il mai doare, ca nu prea ma lasa sa vad ce e acolo. S-a retras cucuiul... macar atat!

Sambata mergem la pediatru pentru interpretarea unor analize si sa vedem ce zice si de cap.

Pupici si asteptam tortul, Geo!!! Macar o poza, acolo...

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Chiar Ioana, tu ce simti?Ca ar fi in burtik? Eu imi amintesc perfect ca desi imi doream o fetitza mult de tot, tati nu avea o preferinta anume...sau poate nu a vrut el sa ma supere...stiind ca vreau fetita, o fi vrut baiat dar asa in gandul lui , dar eu intodeauna am simtit ca ar fi baiat, nu stiu de ce...eram 99% convinsa ca-i baiat, desi eu vroiam fetita...ba mai mult, imi amintesc ca l-am si visat intr-o noapte...visasem cu copil fumos foc, grasunel si blondutz dar fff murdar cu hainitze rupte si zdrentzuite...parca si acum am visul ala in minte...dar era baiat, si ce vis stupid...ca nu stiam eu cum sa-l cresc si de frica sa nu moara de foame l-am lasat pe pragul usii surorii mele cred ca eram foarte stresata...

andora, zici ca azi te-a cerut de nevasta??wow...pai musai sa sarbatoriti!Uite citind ce ai scris tu incercam sa-mi amintesc si eu data...dar no mai stiu... tot cam pe vremea asta, inainte de Paste,...io imi amintesc numa ca au decurs lucrurile cam ca in cantecul ala "da-ma mama dupa Gyuri"

No pana acum am fost complet off topic...sau ma rog...pe aproape, da nu-i nimic, ca vin eu cu completari despre ce am facut ieri...

Am vrut sa mergem la Circ, dar cum noi stam in capat de sat...uite ca a stat Circul ala o buna bucata de vreme pe aici si noi nu am avut habar, deci ne-am imbarcat in masina, si pe cand am ajuns la locul cu pricina...circul tocmai se adunase...erau pe picior de plecare...Asa de necajita am fost...dar mi-a trecut, vom merge data viitoare.
Si daca tot eram prin oras, ne-am dus la un spatiu de joaca pt copii cu chestii dalea de sarit, mingi si saltele din bureti...si cel mai interesanta a fost o casutza, si camerele alea de sarit dar pt copii mai mariDupa zbenguiala de acolo, timp in care tati a baut o cola si mami a supravegheat juniorul(mi-a fost frica sa-l las singur) am ajuns si in parc la leagane si la balansoar...si uite asa ne-a apucat iarasi ora 20 pe afara...

Mai fetelor...scriu prea mult??? sa ma trageti de maneca ca io nu ma supar

Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lorena vad ca ti-ai dat seama ca inca nu stim ce sex are bb mic....si nici nu suntem extrem de curiosi....tot ce dorim e sa fie sanatos si scumpic asa ca Alesio(si daca o fi brunet/a cu ochi caprui....scumpic/a si sanatos/a sa fie!)!

Ana nu stiu de ce am impresia ca o sa fie tot baietel....dar cateodata parca e fetita....deci nu mi-e clar! La sarcina cu Alesio am stiut 100% ca e baietel....acum sunt tare indecisa in "simtiri"!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat sa va zic ca ieri am fost la Mothercare si am vazut chiloteii de care zicea patrice. Inca nu i-am luat ca vreau sa incerc mai la vara, pe caldura. Costa 340.000 unul, au exteriorul ca un chilot normal de bumbac si interiorul cumva flausat iar la mijloc ceva impermeabil. Mi s-au parut OK.

Ioana, ana eu cand eram gravi vroiam baietel dar simteam undeva ca e fetita.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Raluca multumesc ca ai zis pretul...sa pun bani deoparte ca-s destul de scumpi...!
Deci si la tine s-a adeverit ce ai simtit?Multe gravide simt ce au in burtici...
La noi e faza tare ca am hotarat cu Ovi deja numele pentru fetita(secret inca) dar dc ne spune ca e baietel... nu avem nici un nume....noroc ca mai avem timp......

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

lA MULTI ANI FERICITI, GEO!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumesc mult de urari fetelor. Am avut o tura de musafiri, ai mei si matusa mea iar acum asteptam niste prieteni cu care o sa iesim in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI GEO!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani Geo

pufy-ce o fi in burtic sanatos sa fie. sigur ca e frumos sa ai baietel si fetita, da si daca sunt doi baietie o sa poata sta toata noaptea treji sa discute despre masini, yughi-oh-sper ca am scris corect, fotbal si alte minuni...

aissano, e bine ca face traznai, ca inseamna ca e curioasa-deci desteapta. va fi istaeata si descurcareata...sper sa-i treaca constipatia.

noi pentru constipatie folosim sucuri de fructe la greu...
si fructe. altfel nun amnanca, dar fructele ii plac...

ana- sa stii ca avem poze noi.

si pe scurt si despre liam- e voinic, ce mai -are 7.7 kg la nici 5 luni. si 68.5 cm...am inceput si diversificarea si sa vedeti ce zambeste cand vede lingurita. cu siguranta ii place sa manance...

cu pupici la copii si la mamici
noi

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Anamari acum ma uit la pozele voastre si ma minunez ce copilasi reusiti ai! Wow 7,7 kg la 5 luni? Pai nu e rau deloc!Bravo Liam!
Lia cum sta cu dintii?

Andreea am uitat() sa iti spun felicitari pentru prietena ta care a nascut ditamai baietelul!
Gogosica ce-ti mai face?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput