The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Geo, La multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

Pufy, lasa mama draga, ce daca nu aveti nume de baiat...al emu fu fetita pana pe la 7 luni si dupa aia sa vezi ce repede ne=a lovit inspiratia. Sanatos/sanatoasa sa fie ca de restu om vedea nu? Facem brainstorming pe forum si tot ii gasim nume...glumesc...despre simtiri...eu rational imi spuneam ca orice o fi sanatos sa fie dar uitandu-ma acu inapoi parca totusi stiam ca tot baiat sunt sortita sa am......

Eliana, mama draga, daca nici la salonu asta nu te vaz la fata in spatiu expozitional....hm hm...macar cu Meme si cu Gheghe sa am si io circ acolo nu?

Va pup si va las cu urari de noapte buna ca nu mai vad clar...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

anamari, ma bucur sa aud vesti despre voi!!Am admirat copilasii, pozele cu astia micii la foto sunt mortale!!!Si ce eleganta este Lia, o papusa in toata regula!!!E super ca Liam e mancacios!si casca gura pofticios.Sa intri sa ne mai spui de nazdravana mica!Cum se intelege cu fratiorul.

Noi suntem bine...azi am cam capiat in casa pe vremea asta urata...dar tot am luat pelerina si cizmele de guma si am topait un pic in ploaie prin beltile din curte ca altfel cred ca mi se urca in cap...e mortal cat de bucuros era el...poaia poaia...apa... ma tot intreba da de ce nu tuna... bine, asa pe scurt, intrebator "tuna" stie el ceva de la Bambi

Eu va urez o noapte linistita, dupamasa placuta pt fetele de departe! Andreea_si_Doru poate te induri sa mai dai si tu un semn pe aici, Timea, si tu!

Toate cele bune si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!

Anamari-am vazut si eu toate pozele cu copilashi frumosi..intradevar..sunt mortale cele cu ei la fotograf

Ana_a-inc ao data te invidiez ca stati la curte...Ina asa maraici a fost ca a plouat..si imi tot arata usa sau geamul sa mergem afara..dar cum si asa tot racita e am evitat sa iesim.

Se pare ca azi e zi buna de plimbaceala..asa ca ma apuc de treba ca sa putem hoinari cand se trezeste ingerashul..

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata cu soare !

Multumesc de felicitari, ieri cica m-a cerut barbatu-meu la mama, dar pe mine ma ceruse deja de Revelion la munte hihihi... data n-as fi tinut-o minte daac nu era ziua de nastere a unor prieteni....
Pufy hai ma ca mie-mi place sa fac supozitii. Sa zic cum a fost la mine. Simteam 100% ca e baiat (nu-mi era rau deloc al inceput si auzeam si eu babele, plus burta tuguiata si coborata de la a la z) si in luna a 5a cand mi-0a zis nenea dr ca e fata (din greseala ca nu vroiam sa aflu) m-a cam bulversat. Asa ca la mine nu a mers faza cu instinctul Dar intr-adevar chiar nu conteaza... si zici ca e secret secretos numele fetitei? Pe noi ne-a lovit asa intr-o secunda din neant, cred c-a fost cea mai rapida hiotarare din viata noastra
Ana tare rau imi pare ca a fugir circul de voi ufff lasa ca o sa vina alte ocazii
Anamari ce inseamna yughi-oh? Hihihi.... Pupa copilasii scumpii, mai dar mare flacau ai cu7,7kg pupa-i mama pe ei de frumosi
Mina hai ca promit ca ne sfortam si noi sa venim
Naty ce buni tre' sa fie chiloteii aia mai... ma la vara ne luam si noi!
Lorena nu stiam ca exista gel pt cucuie, cum se numeste? Tre' sa caut si aici asa ceva ca se cam impune
Ionella ce mai face Alexutu'? Pai inrti, feliciti si fugi?
Geo v-ati distrat bine in oras?
De Andreea inca nu stiu nimic, i-am trimis un mesaj pe Hi%5, sa vedem ce mai spune
Gog acum se trezeste, ieri am scos-o afra vreo ora dupa masa ca a mai stat ploaia, 10 minute, aopoi bura umva, dar cine era singing in the rain... Gogo razand si chiuind si zaburdand. Si aratandu-mi "nuna", nu's cum o vedea ea dinte nori... azi vrem sa mergem cu o prietena pana in centru sa-si ai o hainuta, sa vedem cate haine salvam de la smotocit din mainile gogoasei. Pup dulce!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Ale e treaza de la 6 jumate, acum ma rog de ea sa se culce ca parca nu-mi vine sa ies asa la matineu. Sper sa mai fie soare la pranz.
Anamari pai asta e si buba si de aici i se si trage constipatia ca nu prea vrea fructe si sucuri, de fapt in general bea fff putine lichide. Vad si eu alti copii ca beau bieroane intregi de apa, am o prietena care vine in parc cu un bibe mare plin si cu os ticla de jumate de apa. Iar eu am unul din ala mic de 150 ml, niciodata nu il umplu si nici nu se goleste. Acum de ex e de notat ca a tras 80 ml suc de portocale in 2 reprize. Asta e.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by mina

Eliana, mama draga, daca nici la salonu asta nu te vaz la fata in spatiu expozitional....hm hm...macar cu Meme si cu Gheghe sa am si io circ acolo nu?

Nu am zis nici Da, nici Nu... te tin in suspans .... daca ar fii dupa mine... e... era simpu' ... daca sunt putoare si nu fac odata scoala de soferi... mama ei de scoala... In primul rand depind de al meu sot sa ma duca si sa ma aduca.... In al doilea rand... sper sa n-am de lucru... Daca reusesc performanta... atunci vin.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Mino deci, ce-am zis ramane! esti sado-maso!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by NinaB

Mino deci, ce-am zis ramane! esti sado-maso!

Esteeeeeeee... si se mai face... Asta nu-i nimic.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am pus si noi POZE .

Scrisesem un mesaj mai lung dar s-a dus... Pup dulce fug afara

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by anamari
si pe scurt si despre liam- e voinic, ce mai -are 7.7 kg la nici 5 luni. si 68.5 cm...am inceput si diversificarea si sa vedeti ce zambeste cand vede lingurita. cu siguranta ii place sa manance...

ce repede trece timpul! parca mai ieri vedeam prima poza cu Liam!
sa-ti traiasc si sa-ti aduca numai bucurii!

chiar vroiam sa intreb si eu curajoasele cu mai multi copii: la a doua sarcina trece timpul mai repede, avand in vedere ca te tine ocupata primul/primii copii?
ca eu in timpul primei sarcini am avut timp sa-mi fac un milion de griji...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput