The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by andora

Am pus si noi POZE .

Scrisesem un mesaj mai lung dar s-a dus... Pup dulce fug afara

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

este superba gogosica ta!!!Si ce fete frumoase sunteti amandoua!Ptiuu sa nu va deochi!

Stefan face incercari de a sari din patutz afara...aoleooo ce ma fac???Azi l-am surprins de doua ori facand gimnastica, in felul urmator: si-a ridicat piciorul pana a ajuns cu talpa pe marginea patutului...io zic ca mult nu mai are pana reuseste sa treaca cu ea de margine...vai de mine... ma bate gandul sa-i iau partea care se poate lua...macar daca vrea sa iasa sa o faca ca oamenii nu ca si maimutele...

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

da, reiterez si eu intrebarea Herrei, la al doilea copil trece totul mai frumos fiindca ai experienta sau ..??

Ana merci esti o scumpa . Mie sa=mi fie rusine ca m-am to luat cu altele si n-am vazut poze cu voi, doar pe cea cu palarie din avatar am ochit=-o hihihi. Mai cu patutul e aiurea.... Noi am lipit patul ei de al nostru si am coborat jumate de perete cu gratii (intelegi cum zic?) asa ca parte dinspre aptul nostu e pe jumate si o trece usor (cel mai adesea aruncandu-se in cap peste ea ). Ziua cnd patul nostru e strans exista pericolul sa pice si jos di asemenea plonjoane dar pun acolo o perna si Dumnezeu cu mila. Se urca singura in patul nostru apoi in al ei cand are chef, asta e dez/avantajul. Mama imi zicea ca si pe mine cand eram mica tot ma gasea pe jos langa pat dar nu stie cum, ca un pat cu gratii metalic am avut. Hm.....
Pup dulce. Noi am fost afara si ne-am cumparat un pui care piuie asa frumos hihihi Uca e indragostita de el s-au culcat impreuna E de jucarie desigur...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Andora, gelul de pus pe lovituri, cucuie, vanatai se numeste BabyApaisyl si e facut de cei de la Merck. A fost cam scump, 8,50 euro, dar macar stiu ca-i pot face si altceva decat sa-i pun doar comprese reci.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by andora

da, reiterez si eu intrebarea Herrei, la al doilea copil trece totul mai frumos fiindca ai experienta sau ..??

multumesc, poate daca intrebam amandoua ne raspunde cineva...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by herra
chiar vroiam sa intreb si eu curajoasele cu mai multi copii: la a doua sarcina trece timpul mai repede, avand in vedere ca te tine ocupata primul/primii copii?
ca eu in timpul primei sarcini am avut timp sa-mi fac un milion de griji...

asta era intrebarea!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Herra, Andreea nu stiu dc sunt in masura sa va raspund....anyway: eu tot la fel de multe griji imi fac si acum cum imi faceam si cand era Alesio in burtica.....asa ca....banuiesc ca depinde de fiecare in parte cat de "imuna" e la a doua sarcina....
Si asta in conditiile in care intr-adevar sunt solicitata la maxim de bazuc....tot mai am vreme si pentru "paranoia de gravida" (cum le zic eu la nebuniile ce-mi trec prin cap)....
Acum sa vedem ce-o fi dupa....adica cand m-oi vedea cu 2 pitici....unul mai urlacios ca altul....

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

admirat niste baieti mari-asa va fi si liam al meu la un an si:)

stefan si alesio si vlad si miron radu

si niste fetite delicate si dragute-inutza si gogosica andorei-ce frumos par are...(

asa-i si Lia mea)

multumesc pentru aprecieri...
aissa-nici a mea nu pre bea apa dar ii plac sucurile -de mere, capsuni, struguri si cranberry...portocale-hmmm, tolereaza.cam acrisoare ele...

cat despre nazdravana- acum iesim afara si face cum mana la toata lumea-hi, hi si apoi bye, bye...apoi vrea sa bata la toate usile-sa se prezinte...raspunde la telefon- hello (bla, bla-limba Liei) , mom-si-mi da mie telefonul....mai nasol e cand suna ea- a sunat si la urgente 911, poate ma trezeam cu politia la usa...stie up and down-sus si jos...danseaza, canta, ...imi cotrobaie prin toata casa, deseneaza-inclusiv peretii.Pe Liam acum il pupa si giugiuleste-zizi, zizi(usor, usor) sau gigi, gigi-gigea, acu ii trage o palma amical si-i ia jucariile. dar nici el nu s-a lasat mai prejos si a tras-o de par intr-o zi (ca acum cand apuca, apuca cu incredere)...

ok, trebe sa ma opresc ca pentru prima oara in viata mea am taiat la buruieni si iedera si mi-am ranit mainile asa ca nu pot tasta prea mult...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!
Andreea-am vazut-o ieri cu Ina pe Gogo...SUPER poze cu SUPER fete..dupa vreo ora Ina stea in fata calculatorului si tot zicea "Gogo"..si eu nu ma prindeam ce vrea...asa ca am mai vizionat o data pozele. Clar tb sa intalnim fetele...ma bate gandul sa venim azi in parc..sunteti pe acolo?

Anamari-ce scumpa tb sa fie Lia dragalashindu-l pe Liam

Ieri am fost in carrefour si i-am luat cadou Inei..am pus cateva poze incepand de AICI

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Am vazut si eu poze cu fete superbe: Inutza si Gogosica!Adorabile!

Sunt tare necajita din cauza de o masea dureroasa....maine am programare la dentist!Offff!
Azi-dimineata dupa ce mi-a cerut bazucu laptele(la 6) m-am intisn inapoi in pat si am savurat la maxim(pai astea-s singurele mele momente de liniste si de "ne-cotropire") sutuletele lui bb mic!
E atat de bine....mai ales ca acum le simt cu mana si din ce in ce mai bine....

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lorena multumesc mult de info, la fel si fetelor care mi-au spus ce se foloseste in Ro pt alergii.... si sper sa n-o patim vreodata

Multumim mult de aprecieri ref la poze . Noi am reusit sa vedem doar pozicile cu Inushu' artistu' si scumpuliciu' hihi, cred ca ne vedem azi in parc

Mai a propos de paranoia gravidei si depresia post-partum, zicea un nenea dr ca cica daac bagi in tine necesarul de ulei de peste sub diverse forme) scade considerabil posibilitatea acestor tipuri de "caderi"... Eu in timpul sarcinii n-am avut obsesii majore dar dupa nastere... Dumnezeu cu mila ca nici acum nu m-au lasat Cred ca ma mut la ocean .

Fug ca se scoala gogo.

Mergi la inceput