The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata, top si eu pe aici, sa va dau o idee de cadou de Pasti pt bebici ( asta pt. mamicile din Bucuresti si din orase unde exista Selgros, si numai daca aveti acasa suficient spatiu!!!): ieri i-am luat ILincai din Selgros ( vazusem un pliant si m-am dus special) o casuta. Are un cadru din bete de plastic, care se asambleaza f. usor ( tati a construit-o in 2 min), peste care se pune " casa", adica un plastic ca o musama, dragut colorata, cu vacute si girafe, cu floricele si vrabiute...O sa fac niste poze si incerc sa le pun luni pe net.E destul de maricica, tre' sa aveti un loc unde sa o puneti...Ilinca si-a carat insantaneu niste perne in casuta si apoi i-am spus sa isi duca acolo jucariile!Nu va puteti imagina ce ne-am mai jucat aseara, invitam anumalele pe rand sa intre, iar ea intra si iesea de acolo non-stop.Nu mai zic ca ne-a obligat, pe mine si pe tati, sa intram pe rand in casuta. Si ea ne cauta, si cand ne gasea zicea " bau " si nu mai putea de ras.....

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Nature-cred ca e aceeasi casutza pe care i-am luat-o noi Inei ieri din carrefour..am pus deja cateva poze noi cu ea..si noi e distractie mare

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

DA, asta e!

Patrice si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by nature

Neata, top si eu pe aici, sa va dau o idee de cadou de Pasti pt bebici ( asta pt. mamicile din Bucuresti si din orase unde exista Selgros, si numai daca aveti acasa suficient spatiu!!!): ieri i-am luat ILincai din Selgros ( vazusem un pliant si m-am dus special) o casuta. Are un cadru din bete de plastic, care se asambleaza f. usor ( tati a construit-o in 2 min), peste care se pune " casa", adica un plastic ca o musama, dragut colorata, cu vacute si girafe, cu floricele si vrabiute...O sa fac niste poze si incerc sa le pun luni pe net.E destul de maricica, tre' sa aveti un loc unde sa o puneti...Ilinca si-a carat insantaneu niste perne in casuta si apoi i-am spus sa isi duca acolo jucariile!Nu va puteti imagina ce ne-am mai jucat aseara, invitam anumalele pe rand sa intre, iar ea intra si iesea de acolo non-stop.Nu mai zic ca ne-a obligat, pe mine si pe tati, sa intram pe rand in casuta. Si ea ne cauta, si cand ne gasea zicea " bau " si nu mai putea de ras.....

Patrice si Ilinca

DA!Ai dreptate!O casutza e geniala!Asteptam si noi sa ne ajunga a noastra, e in forma de broscutza
Mi-a spus si mie o prietena ca a vazut in pliantele de la metro/selgros...nu mai stiu de la care, ceva pentru curte, 2 casute legate intre ele cu un tub de plastic(un cort iglu si unul ca de indieni ...cica era numai 70 de lei, aia chiar mi-as dori sa o cumpar eu numai ca aici la Bistrita nu este nici unul din aceste magazine

Acum dau fuga la pozele cu Ina sa vedem casutza ei!(Ania, neaparat sa-i cumperi o lanterna, pentru casutza!!! iti spun din experienta)

Se pare ca vine si la noi soarele...dar inca nu vreau sa ma bucur, azi dimineatza erau 4 grade la Bistrita cand am iesit noi in oras pe la 10 jumate, si cand am ajuns acasa iesea si soarele si au mai urcat si gradele...sper sa vina soarele pana duminica, tare mult as vrea sa vad ce va face Stefan, daca o sa stie sau nu sa caute ouale si iepurasii in iarba...pt el e prima data, anul trecut era prea micutz

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici si We placut fetelor!

La multi ani tuturor cu nume de flori pentru we asta si multi si mai ales virtuale din partea noastra.

Ana , si care mai sarbatoreste, "Paste Fericit!"

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am intrat sa va zic weekend placut la toate!
Am fost super ocupata zilele astea si n-am apucat sa citesc nimic ...

Sunt cam racita, am fost la o conferinta si au dat idiotii drumul tare de tot la AC si acum simt cum ma dor sinusurile si gatul si urechea. Offff

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Uitati si cateva pozici cu noi
aici

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Raluca cu ce ocazie torticul? Tare scumpa Dodolina

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Inutza e dulce, dulce. M-a cucerit definitiv! Si casuta este super tare, cred ca ma duc si eu sa-i iau lui Damian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza!
Mesc fetele de aprecieri..sunteti tare scumpe
Am vazut-o si pe Dodolina cea dragutza la ziua bunicului

Ieri am reusit in sfarsit sa ajung cu Ina in parc..asa ca ne-am intalnit cu Gogo si Andreea..si normal ca fetele nu prea au avut ce discuta intre ele..eventual sa-si ia jucaria una alteia...sa faca schimb de mijloace de transport...NE-am dat si in tiribomba ..Inei i-a placut..mie NU..Oricum..ne-am simtit SUPER bine si pser sa ne intalnim mai des de acum in colo.
In alta ordine de idei..si cam offtopic sunt suparici tare ca acum 2 sapt am facut inundatie din cauza unui racord rupt noaptea iar acum s-a umflat tare parchetul si aseara am desfacut cateva placi si unde e umflat s-a facut putin mucegai...cred ca tb schimbat..si asta inseaman ca iar tb sa plecam la Valcea sau la socrii si chiar nu aveam chef de toate nebuniile astea acum in prag de sarbatori

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput