The best of aug-sept-oct 04 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hello everybody si we placut; Ania - imi pare rau ca esti necajita.

prea multe noutati nu avem de adaugat; daca vreti sa aflati cum mi-am petrecut jumatate din sambata, puteti citi www.babiesonline.com/journal/journal_view.asp?be=v/vladu" target="_blank">aici!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by herra

hello everybody si we placut; Ania - imi pare rau ca esti necajita.

prea multe noutati nu avem de adaugat; daca vreti sa aflati cum mi-am petrecut jumatate din sambata, puteti citi www.babiesonline.com/journal/journal_view.asp?be=v/vladu" target="_blank">aici!

Cristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Fain de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani tuturor celor ce poarta nume de flori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani tuturor Florilor! Sa petreceti frumos si alaturi de cei dragi!

Ania sa stii ca ieri ne-a luat si noua sor-mea casuta, pentru ca am aflat ca merge in Carrefour si am dat comanda. Azi o sa reusesc sa intru in posesia ei, abia astept! Multumesc pentru pont!

Noi suntem binisor, burta tot lenesa este cu toata lactuloza, ieri am fost iar (ca si sambata trecuta) la o petrecere de 1 an, si prin urmare am culcat-o abia pe la 5 jumate aseara (ca nu a vrut sa doarma in carut). Oricum am stat in curte la aer (si praf ca batea vantul) si Ale deja prinde culoare in obraji, se bronzeaza repede.
Va pup pe toti!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE FLORI
SI NOUA TUTUROR, FLORICELELOR DE MAMICI DE PE-AICI!

Ania imi pare rau de parchet, tot ce lipsea acum in prag de Paste . Mi-a parut tare bine ca ne-am vazut vineri si sper sa reeditam intalneala, promit ca evit tiribomba . Pozele nici n-am avut timp sa le pun inca.....
Herra super sambata ati avut, citit-placut
Naty cum iti mai e, te mai resimti dupa AC-ul ala? Aaaaaa am vazut pozicile cu socreii si Dodolina, sic ca eu stiu pt ce era torticul, pentru un an jumateeeeeeee
Aissa sa folositi sanatosi si voiosi casuta, hihihi e super, am vazut cat ii place Inutei, si eu m-as baga acolo d'apai piticii.... Hehe si mai faceti pozici asa bronzate sa va vedem si noi

Noi azi ziceam ca ajungem la Muzeul Satului la targul de Paste insa ne mai gandim... pup dulce si o duminica minunata... si spor la mancat peste

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by elyanne

quote:
Originally posted by NinaB

Mino deci, ce-am zis ramane! esti sado-maso!

Esteeeeeeee... si se mai face... Asta nu-i nimic.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Bine bre, lipseste omu cu treburi si voi va tineti de glume...hm hm ... Adevaru e ca la ce-s buni prietenii

Daca ma gandesc bine si ca tot veni vorba de scoala de soferi, da, sunt sado maso, ca am scoala facuta cu examenu ne-dat. Acu tre s-o fac din nou. Si da, din cauza vizigotului nu am dat examenu. Na!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi ani tuturor cu nume de flori !

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

La multi ani, Floricelelor!

Mai traim si noi, chiar daca nu am mai dat semne. Ne-am mutat in Berlin, inca ne acomodam, cautam gradinitza pentru teroristu mic, cautam job, timp ioc. Cum aveti mama timp de scris?? ca eu nici de citit nu am.... Tudor nu e joaca singur mai mult de juma de ora pe zi, si cat doarme nu stiu ce sa fac mai intai. Asa ca mancare si curatenie fac cu el, imi rastorna toate cratitele si imi aduce peria de la aspirator, face crize ca vrea sa dea cu mopu’. Harnicutz rau baiatul meu!

Mai rau e ca ajunge la aragaz si la sertaru cu tacamuri. Cat incerc eu sa pun cutitele tot mai departe, tot apuca cate unul. Toata casa e plina de capcane, ce mai.

Voi ce mai papati??? Noi tot cu tzatza, ma pregatesc sa il intarc si ma gandesc cu groaza ce jale o sa fie pe amandoi. I-as mai fi dat, nebuna cum sunt, dar nu prea mai mananca altceva, si cred ca din cauza ca papa prea mult lapte (a se citi de 10 ori pe zi si de 5 ori pe noapte, tzatza e iubirea lui cea mare). Fetelor care ati intarcat de curand, please sariti cu sfatul!!

Am vazut ca piticii vostri au inceput sa vorbeasca. Tudor zice mama cand e suparat, dada si dadi pe post de tata, rar zice apa. In schimb av, av e la ordinea zilei (avionu ca stam la vreo 3 km de unul dn aeroporturile din Berlin) si CRA-CRA. Mai zice aproximativ si cum face catelu, pisica, magaru, pasarelele (inclusiv cu datu din aripioare). Cam atat.

Am citit acum pe sarite si vad ca multe s-au intamplat. Mamici care au nascut din nou, burticutze. Felicitari tuturor, va admir!

Am pus cateva pozici noi, sa ne mai vedeti carliontii.

Gata, a expirat termenul acordat lui mami, vine sa ma ia de mana sa ne jucam.

Va pupic, sper sa mai intru curand si sa mai citesc din urma.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

La Multi Ani florilor!

sa aduceti caldura si lumina in inimile celor dragi!

Laura - frumosi carlionti!

Cristina & Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele

Paste fericit celor ce il sarbatoresc azi!
La multi ani Florilor din gashca!
La multi ani cu intarziere pentru Geo, sa fii santaosa si sanatoasa!
Noua ne-au plecat musafirii, am si eu timp mai mult de bantuit pe aici
plus ca a fost busit vreo 2 zile si calculatorul.
am vazut azi printre picaturi poze cu Inuta cu casuta si Stefanul texanul, mori ce rime am facut
ana, casa cu tulumba o avem si noi de regula ii pun doar tulumba ca nu am unde sa montez si casuta, adica ori ori, am luat-o anul trecut de la Plus din Ge cu 10 euro.
este super incantata de ea.
acum astept sa se trezeasca sa pape si sa mergem si noi la Targul Floriilor de la Muzeul satului
andora poate ne vedem acolo.
sinngurul cuvant nou pe care il spune este pui-pi exact asa care inseamna pasarele, ma rog pui-pui cum le zic eu
ea nu zice decat max 15 cuvinte, uvinte noi invata greu ca n-are chef sa repete, ea le zice tot in limba ei.
va pup si o duminca placuta

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput