Ce diferentza e intre cele doua game Gerovital?

Ce diferentza e intre cele doua game Gerovital? | Autor: mira_m

Link direct la acest mesaj

Sunt intr-o ceata totala! Eu am folosit produse gerovital care nu aveau marca H3. Vad ca multe dintre fete lauda aceasta gama.
Ati folosit amble game? Care-i diferentza, care gama e mai buna?
Si mai ales, au crema antirid pentru ten sensibil cu tendinta de uscare?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Care doua game? Gerovital Plant si H3, sau la care te referi? Amandoua sunt bune. De ce nu incerci? In materie de creme, in afara de miros si textura, fiecare dintre noi le percepem diferit si mai ales le acceptam diferit... Ba si mirosul si textura sunt percepute diferit! Vezi care ti se potriveste. Alege una, foloseste-o, cand o termini, incearc-o pe cealalta! Si decizi singura, dupa cat de mult ii place pielii tale!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

Care doua game? Gerovital Plant si H3, sau la care te referi? Amandoua sunt bune. De ce nu incerci? In materie de creme, in afara de miros si textura, fiecare dintre noi le percepem diferit si mai ales le acceptam diferit... Ba si mirosul si textura sunt percepute diferit! Vezi care ti se potriveste. Alege una, foloseste-o, cand o termini, incearc-o pe cealalta! Si decizi singura, dupa cat de mult ii place pielii tale!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Scuze, am uitat sa specific ca folosisem Gerovital Plant. Intrebam de H3, inca nu am folosit. Aud ca sunt f bune produsele, desi sunt mult mai ieftine decat G. Plant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Mira, gama H3 e destinata tenului matur si uscat, iar Gerovital Plant e pentru ten normal si mixt. Vezi ca au site (cam prost si facut in 1900 toamna) care te poate lamuri cat de cat - www.farmec.ro

Ce vrei tu cred ca ar fi in gama H3, crema lift restructuranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam spune:

quote:
Originally posted by Mara76

Mira, gama H3 e destinata tenului matur si uscat, iar Gerovital Plant e pentru ten normal si mixt. Vezi ca au site (cam prost si facut in 1900 toamna) care te poate lamuri cat de cat - www.farmec.ro

Ce vrei tu cred ca ar fi in gama H3, crema lift restructuranta.

Si mai exista si doi producatori, fiecare laudandu-se ca ei produc originalul, Farmec Cluj Napoca, si Gerovital Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu stiam ca H3 e mai scumpa..eu folosesc pentru noapte H3 care e super iar crema de zi G.Plant pentru ca nu am gasit H3 de zi cand am fost eu in Romania.Bune sunt si cele de la farmec Aslavital cu argila.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Eu folosesc H3 , e super buna , 50ml - 100.000.lei(depinde de unde o iei), mai folosesc si emulsie si lotiune tot H3 ,merita .Este pentru ten uscat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pei incearca-le dar oricum gama H3 a fost facuta pentru export...cred eu!!!
Site-urile in japonia sunt pline cu h3 la niste preturi......exorbidant de mari...si cand te gandesti cat sunt in tara de ieftine
Ete asa se imbogatesc unii!

real beauty

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Eu foloses Gerovital H3 produsa de Farmec,dar azi miine fac 38 de ani.Este super buna.Mi-am cumparat 'Crema lift superhidratanta' si sunt f multumita de ea.Si am tenul gras.Am folosit si 'lift restructuranta',dar asta mi-a placut mai mult.Si m-am indragostit de cea pt oki.E usoara si fina.O minune!

Du-te pe site-ul 'Farmec' gasesti acolo informatii.

Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mira, eu am deschis un subiect asemanator acum o luna. In urma discutiilor si folosirii produselor am ajuns la concluzia ca ambele sunt foarte bune, conteaza ce ti se potriveste. Astfel, pentru noapte eu folosesc crema hidratanta din gama H3 (cele din gama asta sunt destinate tenului mai uscat, delicat) si crema de zi, tonic, demachiant si gel contur din gama Gerovital Plant (gama este destinata tenului mai tanar si fara probleme). Eu am un ten fara probleme si pana acum nu am folosit creme, dar au aparut riduri mici cu varsta. Daca imi dau cu creme din H3 ramane tenul gras rau, dar m-am gandit ca seara e bine pentru ca atunci se reface tenul si pana dimineatza se absoarbe (sper ca nu prea mult pe fata de perna ).

In acelasi timp as vrea sa te invit la discutii cu alte mamici de mai-iunie 2004, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72195&whichpage=10

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Multumesc fetelor, pentru raspunsuri!

Mergi la inceput