Ce diferentza e intre cele doua game Gerovital?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

diferenta perceputa de mine e ca gerovitalul plant are prea multa glicerina si mie una imi usuca fata, nu-mi face bine iar gerovitalul H3 imi face super bine.

Diferenta reala e ca de fapt la origine gerovitalul H3 a fost, Ana Aslan asta a conceput. Gerovitalul H3 contine colesterol, lanolina si alte ingrediente absolut necesare unui ten matur deja, sau cu tendinta de imbatranire, ori ten uscat/sensibil. Foloseste cu cea mai mare incredere crema pentru prevenirea si atenuarea ridurilor de la Gerovital H3. Daca ai ten uscat nu ai ce cauta la gerovital plant. Eu spre ex. am ten mixt, dar totusi deshidratat si datorita fumatului si a varstei (37 de ani) au inceput sa apara ceva riduri usoare pe frunte dar de cand folosesc Gerovital H3 pentru riduri se vede o schimbare radicala in bine. eu mi-am luat toata gama H3 si sunt multumita: nutritiva de noapte, hidratanta de zi, pentru prevenirea si atenuarea ridurilor, crema contur de ochi, demachiantul, etc. Pentru mine sunt mult mai bune ca gerovitalul plant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

lachione, folosesti gama produsa de Farmec sau de Gerovital Cosmetics?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

gerovital cosmetics. De la farmec am avut demachiant H3 si nu a fost bun, ma ustura fata.

Mergi la inceput

Ma gandeam eu ca asta e, ca si eu am crema pentru prevenirea ridurilor si imi place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gerovital H3 e gama originala formulata de Ana Aslan cu procaina (aia pe care nu or sa o mai poata produce de la anu'), destinata tenului matur, iar cea numita gerovital plant e.....urmarea-surogat ca sa zic asa - sau mai bine zis "extension line".

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Am auzit si eu ca nu va mai fi pe piata din 2007! Chiar va disparea? Poate totusi vor inlocui substanta respectiva cu altceva!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

formula produselor este patentata, daca inlocuiesc procaina cu altceva degeaba o mai fac, ptr ca nu va mai fi acelasi produs. tocmai procaina este substanta activa (pentru ca este un anestezic).

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Din cate am inteles doar Gerovital Cosmetics foloseste procaina...Deci ce se va intampla oare cu ei? Daca mai aflati ceva, postati, da, fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teolina spune:

Fetelor, care din voi foloseste Cream hidratanat de zi pt piele grasa din gama Gerovital H3, facuta de Gerovital Cosmetics Bucuesti? Cum e: usoara, se absoarbe imediat?

Mergi la inceput

Am incercat-o la o prietena si da, e destul de usoara, se absoarbe bine, dar fata de alte creme pentru ten gras (Bioten, de la Elmiplant de exemplu) e totusi putin mai grasa. Oricum, e al naibii de greu de gasit, eu am cautat-o mult timp si apoi m-am lasat pagubasa, tot la Elmiplant am ajuns.

Mergi la inceput