cresa aleea sinaia (colentina)

Buna dimineata,
are cineva copilul la cresa de pe aleea sinaia din colentina? cum e acolo? ce experiente aveti?
va multumesc!
Raspunsuri

tlaura spune:
Eu l-am avut pe Andrei acolo, anul trecut. Cresa, nu e nici mai buna nici mai rea decat celelalte crese de stat. Ce te intereseaza mai concret?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

erer spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Eu l-am avut pe Andrei acolo, anul trecut. Cresa, nu e nici mai buna nici mai rea decat celelalte crese de stat. Ce te intereseaza mai concret?
Laura, mama lui Andrei
Poze
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
mai concret: cum sunt educatorele, cum sunt conditiile, eventual experiente etc.
am fost si mi s-a parut ok. am vorbit cu directoarea si am vrea sa incercam sa o dam acolo, macar de proba.
cat avea copilasul tau cand l-ai dat acolo? a mea are 1 an si 2 luni.
iti multumesc.

cge spune:
Buna!
Si pe mine m-ar interesa aceasta cresa, caci stam in zona.
Pana acum, eu am auzit 2 opinii:
-una pro, care lauda cresa;
- si una impotriva, care spunea ca daca vrei sa cotizezi la dr diferenta dintre taxa la o cresa particulara si una de stat, alege aceasta cresa.
Si eu as da-o pe Anca de la 1 an.
Multumesc,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

tlaura spune:
Fetelor, eu una, nu am fost multumita de cresa, dar am ales-o din motive personale (este chiar in spatele blocului in care locuim). E adevarat si cu "cotizatia" pe langa taxa oficiala, pentru ca sunt cate 4 infirmiere in fiecare grupa, plus dna asistenta, care gestioneaza cresa, "cotizatia" lunara era destul de mare, dar nu atat cat sa se ridice la o suma pentru o cresa privata. Eu dadeam la fiecare in parte, dar erau mamici care nu isi permiteau asa ceva, si duceau cate un pachet de cafea (de exemplu), pentru toate patru; sa o bea acolo.
Ce sa va mai spun? Copilasii vostrii sunt micuti, vor fi la grupa mica (care si ele se impart in doua); unde a fost Andrei, parca era mai bine, erau cele mai dragute din toata cresa (minus una), dar asta nu le impiedica sa fumeze in clasa, iarna, ( cu geamurile deschise, astfel ca, copilasii se imbolnaveau destul de des), sa ii stearga la nas si la gura cu acelasi prosop, sau sa le dea ceai din aceasi canita. Eu am descoperit toate astea prea tarziu, cand oricum anul era pe terminate.
Andrei mi s-a imbolnavit f. des acolo si sincer, daca ar fi sa mai aleg o data, nu cred ca l-as mai duce la o cresa de stat; desi despre unele am auzit si lucruri bune.
Cam asta e... daca mai aveti intrebari, cu mare placere va raspund!
Numai bine!

erer spune:
nu suna chiar bine experientele tale..
acum chiar mi-a pierit elanul de a incerca.
o sa vad ce o sa facem, hotarasc impreuna cu sotul.
multumesc oricum!

cge spune:
Si eu iti multumesc ptr informatii.
Si eu m-am hotarat nu o duc pe Anca aici clar.
We placut,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

freeivi spune:
nici eu n-am fost multumita de aceasta cresa.O prietena a mea avea si ea aici fetita,dar a retras-o.Trage tu concluzia...

erer spune:
quote:
Originally posted by freeivi
nici eu n-am fost multumita de aceasta cresa.O prietena a mea avea si ea aici fetita,dar a retras-o.Trage tu concluzia...
mamaluirobert
Buna dimineata,
iti multumesc si tie freeivi ca mi-ai spus.
Asa e oare la toate cresele de stat? Sunt usor dezamagita...
La banii pe care trebuie sa-i dam pe zi nu ma astept la mare lucru, dar as prefera sa duc eu mancarea, pampers etc. si sa imi stiu copilul supravegheat si ingrijit cum trebuie.
Va doresc un weekend placut.

mihaela12 spune:
Dragi mamici, mi-am spus parerea despre cresa Sinaia pe multe topicuri, eu consider ca am facut o greseala cand mi-am dus copilul acolo.In primul rand s-a imbolnavit de mai multe ori extrem de grav, de fiecare data diagnosticul a fost infectie cu bacterii rezistente la antibioticele comune.Apoi unele din cadrele care lucreaza acolo seamana mai mult a animale de prada decat a oameni, nu le induioseaza nici macar parfumurile de firma, darmite ingerasii de care trebuie sa aibe grija.Copilul meu a fost per total vre trei saptameni dintr-un an, restul a zacut acas din cauza bolilor sus pomenite, dar isi aminteste si acum ca una din asistente l-a lovit in cap, rau, ca era obligat (la 2 ani!!!!) sa stea pe scaun cu manutele la spate, iar daca vreau sa il cumintesc il amenint ca il duc la cresa la Meda.Bau_bau e mic copil.....Ultima zi cand am fost acolo, infirmiera a avut grija sa urle la mine ca nu a vrut sa doarme copilul si a plans, dar a uitat sa imi spuna ca are febra de aproape 40grade, da ochii peste cap si nu se mai poate tine pe picioare. Probabil asta era un amanunt nesemnificativ.Nimeni nu m-a anuntat ca ii este rau copilului, nu is-a dat nici macar o lingurita de Calpol, l-au tinut asa si s-au enervat ca e agitat si plange.Consider ca acolo pot fi dusi numai copiii cu o imunitate superzdravana, copii foarte linistiti care stau asa cum ii asezi. Pentru cei mai nazdravani este mai mult decat periculos! Sincer, dupa parerea mea cresa aia ar trebui inchisa, iar cladirea daramata la fel ca spitalele care nu mai pot fi dezinfectate. Am trait o experienta cumplita, baietelul meu s-a dus cu atata bucurie in prima zi, iar a doua zi urla disperat si se agata de mine cand vedea infirmierele.A ramas traumatizat si cu un fel de ura pe orice fel de cadru didactic.Nu stiu ce se intampla acolo, nu ti se permite sa tte uiti in clase nici pe usa nici pe geam, totul e secret de stat major.
Va doresc toate cele bune voua si micutilor vostri.

erer spune:
Buna Mihaela12,
Multumesc de mesaj!
Sunt indignata dupa ce am citit mesajul tau. Cand se intamplau toate astea? Anul trecut?
Mie mi s-a parut suspect ca nu au vrut sa ne lase sa vedem incaperile, desi era un lucru minim. Bebelusa mea se incadreaza la capitolul 'copil nazdravan', asa ca ar fi periculos sa o las acolo, dupa ce imi spui tu.
Toate bune si voua si sper sa gasim o solutie mai buna pentru bebelusa.