cresa aleea sinaia (colentina)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela12 spune:

Erer, anul trecut am avut toate peripetiile astea. Stiu si eu ca e foarte greu, sunt f. putine crese de stat, si cu un copilas mic nu te poti aventura in drumuri cu transportul in comun.Pe de alta parte nici nu ne dau banii afara din casa pentru a-i duce la crese particulare.Lucruri mai bune auzisem despre cresa Ciobanasul de la Vatra Luminoasa, totusi cand am fost sa vad, nici acolo nu mi s-a parut raiul pe pamant.Copilasii erau scosi in curte, infirmierele pareau cam plictisite, se chinuiau sa ii tina intr-un fel de rand.Eu atunci am ales o varianta de compromis, l-am dus la o gradi particulara cu preturi mai mici.Tatal meu il iubeste foarte mult pe cel mic si s-a oferit sa dea el jumatate din taxa.Per total am iesit mai ieftin decat cu o bona, iar baiatul s-a mai resocializat.Acum e la o gradinita de stat, nu incape comparatie cu ceea ce am vazut la cresa.Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celena89 spune:

Am 19 ani .Vreau sa va spun ca eu am fost la cresa aia cand eram mica si am facut pneumonie ..au lasat geamu deswchis usa .. chiar daca eram mica rau ...tin minte ... chiar ft bine !nu au grija femeile alea cum ar trebui de copii/...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Acum nu veau sa aruncati cu pietre in mine , insa eu am avut fetita la cresa de la 1 an si 4 luni pana la 2 ani si jumatate!
Am lasat-o la program redus , adica manca la cresa , dormea acasa!
Eu per total am fost multumita ; s-a imbolnavit , este adevarat, dar nu pentru ca lasau geamul deschis iarna( sau cel putin nu s-a intamplat la grupa in care a fost fetita mea)ci pentru ca parintii aduceau copii bolnavi la cresa- adica nu aveau cu cine sa-i lase acasa , le punea un supozitor cu novocalmin ca sa nu aibe temperatura cand ii lasa si plecau! pe mine m-au anuntat de fiecare data daca tusea, voma sau avea febra!dar sa stiti ca dupa 7 luni de cresa, nu s-a mai imbolnavit deloc( a fost perioada in care si-a format imunitatea)
Erau intra-adevar o educatoare/infirmiera rea, una buna!depinde de copil- de ex fetita mea o iubea pe una dintre ele, baietelul prietenei mele , o adora pe cealalta!

Si mai adaug ca fetita mea face parte din copii care fac multe prostii si nu stau de loc la un loc;

Am luat-o de acolo pentru ca la 2 ani si jumatate pentru ca mi-a spus ca sunt prea mici copii si nu mai are cu cine sa se joace si am dus-o la gradi particulara si acolo , vazand ca se descurca impecabil, ca stie o groaza de poezii, si ca nu are nevoie de ingijitri de grupa mica ( gratie si faptului ca a mers la cresa), mi-au inscris-o direct in grupa mijlocie, iar acum la 3 ani si zece luni este in grupa mare!(la gradinita de stat)

Eu va dau dreptatea celor care ati retras copiii din diverse motive, cunosc 2-3 persoane din parc care au facut la fel si le dau dreptate , insa cunosc si o multume de mamici care au fost foarte multumite de cresa!
daca mai aveti intrebari va pot raspunde fara probleme si fara suparare

Mergi la inceput