Cluj rulz! - 44
Raspunsuri - Pagina 7
mariana tache spune:
nu pot sa scriu ca-s cu Simon in brate si-i mai rau decat Stefan!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
no, fata, 2 baieti care-ti mananca urekile!
la's ca nu-i rau...scrii iar la noapte
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
asi spune:
Mariana am vazut ca RoxanaC tine copilul.Sper ca ti-a mai trecut problema.I-am luat doua pijamale la Razvan dar din 2 piese nu aveau in 1.Am aflat ca la Ianna au primit marfa noua printre care si pijamale.
Ange sa imi zici cum ti-a iesit varza.
Va doresc o duminica placuta.Noi plecam la tara maine la niste mititei.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
svety spune:
No ca am facut curat pe balcon, Mihai a batut covorul si dupa ce am intors casa pe dos mi-am dat seama ca-s obosita si am lasat-o asa (...ne-am obisnuit cu ea)
Asa ca Mariana, eu pic la datorie, imi culeg ochii de pe tastatura si via pat.
Spor turei de noapte, ca cea de dupa-masa a fost cam lenesa!!
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
diadaniela spune:
Roxana,multumesc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
roxana1974 spune:
No gagici, buna diminieta! Vedeti ce zi faina a inceput? Noi iesim in parc la Chios de pe la 11 la 12 dupa care facem o tura in Babesh sa ne intalnim cu finutzul Razvan si cu Mihaela_ema cu Darius. (stiu io ca Miha mai trage cate un oki pe aici, dar nu ne scrie, ca n-are timp)
Vad ca n-ati prea ars gazul pe aici asta noapte. Si eu am cazut franta, Vic a fost mai rapid la calculator si daca apuca inaintea mea o cam las balta ca nu-mi place sa chibitzez pe langa el sa ma lase la taste .
Hihi Svety si mie mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc un pic cu dezordinea si treaba facuta rapid si aproape de mantuiala, mi-am dat la o parte perfectionismul, nu mai e loc si timp de el...poate cand o sa ne mutam in casuta cea noua, in rest, nu ma mai gandesc ca ma imbolnavesc de nervi!
Vreau sa stiu ce mai faceti dragelor care veniti tot mai rar pe topic: Florina, Cristiana? Sper ca sunteti bine, ca printesele sunt ok.
Mariana, soro, ce mai declari? Ce fac baietii? Nu prea ne-ai mai dat detalii ieri...
Stanca, o treci te rog pe diadaniela la oaspeti pe listuta noastra?
Simo, ce-ai facut pana la urma, ai iesit la cafelutza? Ai facut curat? Cum ti-a trecut ziua si mai ales cum e starea ta de spirit?
Va pe toate si va doresc o zi minunata,
Roxa-boxa
svety spune:
Iesim si noi afara. Sa veti o zi buna.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
roxana1974 spune:
bey, ce-i cu inghesuiala asta p-aici? Stiu...ati iesit afara la plimbare...foarte bine, e prea frumos afara ca sa n-o faceti!
mariana tache spune:
Ziua buna!
Cum e la plimbare?
Noi am fost o tura in plimbare pana la biserica si pe langa bloc. Acum doarme toata trupa (mai putin eu ); dupa ce se trezesc mai iesim o tura. Mi-ar fi placut sa mergem pana in parc, dar asa singurei parca nu are farmec.
Roxana, Simon e un inger fata de Stefan, dar cand sunt la calculator si il tin in brate, face ca trenul; nu-l pot stapani; vrea la taste, vrea la mouse, vrea tot...asa ca ma las pagubasa.
Stanca, nu mi-au trecut ; ba din contra: s-au inmultit! Stii vorba aia: "de ce ti-e frica nu scapi!"; ma gandesc f mult la treaba asta; habar nu am ce-i cu mine; tocmai de aici imi vine si temerea, caci nu inteleg de ce ma tot gandesc la problema asta; parca e o presimtire...Doamne fereste! Mai am un pic si o iau razna!
Cat au costat pijamalele?
Simona, nu stiu de ce te-a prins rusinea; e normal sa ai mult mai mult timp liber decat noi, care avem plozi! Stiu cum eram eu inainte ! Si ca sa te simti bine: nici eu nu am facut curat sambata ; nici de papa nu m-am apucat decat pe la 19.30 (am terminat la 1 noaptea ); asa ca am stiut eu de ce te invit la noi; dar o fii bine si saptamana viitoare; daca ai timp si chef da de veste.
Svety, sa inteleg ca azi nu ati mai ajuns la CJ?
Inaaaaaaaaaa!
Azi noapte nu am avut timp de forum: am facut mancare + am avut de prelucrat poze; m-am culcat la 2.30 fara sa ma ating de net!!! Va dati seama...?!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
machetutza spune:
salut, salut!
am intrat sa vad ce mai ziceti si sa va tzuc!
noi am fost dimineata in Metro, la cumparaturi si dupa ce se trezesc baietii iesim in parcul Babes.
Svety draga, ce-i cu gandurile astea sinistre?? trimite-le la plimbare cu .
te vei descurca si cu batalionul de neamuri, te asigur; stii cine te salveaza - piscotzelul Danutz! orice copil cere muuuuuulta atentie si uite asa vei fi tot timpul preocupata. nu-i asa?
Stanca ti-am trimis un PM.
l-am inscris si eu pe Luchi pe site-ul www.parinti clujeni.ro" target="_blank">acesta, si nu ne suparam daca ne votati!
Mariana l-ai inscris si tu pe Stefan?
Simona , mama lui Lucian
pozele lui Lucian