Cluj rulz! - 44

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Simon nu se trezeste deloc! Doarme bustean de la 10 seara pana pe la 7.30 dimineata. Dupa ce se trezeste il mai las cca 20 min in patut ca are moment de "simfonie" si nu vreau sa-l deranjez
Interesant fenomenul vostru. EU stiu cum sa-l explic pe al nostru: Stefan se trezeste noaptea si ma striga; cand e maica-mea la noi nu ma duc la el, ca e ea cu el in camera; iar Stefan se enerveaza, urla; mama il face sa taca, dar se mai trezeste urland (unele nopti scapa doar cu cate o repriza; dar sunt nopti si cu 3 reprize de trezire; noroc ca adorme repede la loc). Dupa ce a plecat mama, s-a mai trezit vreo 3 nopti, m-a strigat, m-am dus la el si a dormit la loc linistit; cred ca acum nu se mai trezeste pe motiv ca e sigur ca ma duc la el. Cred ca e ok logica mea, nu?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Flavia, sa ai somn usor!

Somn usor la toata gashca!
Nu plec la culcare, ca mai bantui pe forum.

Stanca, ai vazut ca roxana c (cu trompele legate) tine copilul?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza!
Azi facem curatenie de Pasti, adica aruncam tot ce pastram degeaba un an intreg. Mai aerisesc casa.

Apropo de cine, cu cine seamana copilul...sunt terorizata!!! Si de Pasti la socrii mai vin rude de la Bucuresti, Medias, Alba - unchii si matusile lui Mihai - care nu mi-au vazut copilul.

Hai sa va spun ceva...cred ca am nevoie de terapie. Cine are chef sa-mi dea sfat la ce voi pove, astept cu placere!!!
....soacra-mea ma termina. Si nu ca e rea, dimpotriva are impresia ca ea stie TOT daca a crescut 2 copii, si mai e si cadru didactic. Ma lauda ca mi-am crescut bine copilul, si pe de alta parte ii indeasa in manutze napolitane cu cacao, dulci, ciorbe grase. Si inca ceva din clipa cand am pus piciorul jos din masina, imi ia copilul "Mama s-a saturat de tine" / "Ii rupi spatele lu'mama" si nu-l mai lasa din brate decat cand alaptez si-l duc la nani. Imi zice "O sa-l aduceti aici sa-l crestem noi ca voi sunteti tineri, sa va vedeti de viata" sau ca abia asteapta sa-l culce intre ei - amandoi au cate 100kg.
Ma gandesc ca mergem de Pasi si-s lesinata de groaza. Si dupa ce-si deschide Mihai firma la Bistra, vom merge mult mai des si vom sta mai mult.Ma credeti ca ma trezesc noaptea ca din cosmar cand ma napadesc gandurile astea!

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

...si asa ne vom desparti, daca Mihai nu intelege. Eu la Turda el la Bistra.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bau!
Ma mai tineti minte?
Sa va mai zic de noi: ne-am mutat inapoi acasa...phuu cam greu singurei.. De la vaccinul de 6 luni Petra nu mai doarme bine noaptea. Inainte s etrezea de 2 ori, papa si nani iar, acuma se trezeste de n ori si pentru suzeta si se foieste....Moor de somn!
Svety, lasa ca va intelegeti voi pana la urma cum faceti!

Si eu astept Expo, care e la sfarsitul lunii mai in Cluj, sa ii cumpar scaun de masina MaxiCosi Priori XP cu 3.500.000 lei. Sper!!!!!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Roxa mai vorbim desigur, o sa ma apuc si eu de mancare, curatenie si ... calcat. Mi-am cam lasat casa de izbeliste si mi-e rusine.

Mariana pentru invitatie insa nu vin, nu te supara! Acum am realizat ca lumea mai face treaba sambata, nu e toata lumea ca mine, creanga cu treaba si cu mintea. Eu voiam in oras la o cafea. Poate in timpul saptamanii viitoare?! Vezi, ma apuc si eu de gospodarit ca sa pot sta in randul gastii!

Ma simt putin vinovata fata de voi ca v-am ametit

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am vrut sa trec si eu pe la voi sa va urez wk placut

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

de 2 ore imi beau cafelele de dimineata si bantui pe DC as usual. imediat calc si fac curat..

Simo, hi hi si eu vroiam sa te chem la mine la o cafea, dar casa mea zboara si mi-era jena de-aia n-am zis nimic apoi m-am gandit ca in oras e mai mese, ca mai scap si eu, insa chiar sunt coplesita de treaba, desi pe vremea asta faina chiar ca e pacat sa stai in casa.

Mariana, Ina si mie imi place mult poza aia a pisicutei, e delicioasa!

Mariana, cu dormitul lui Stefan, mi se pare buna logica ta cu piticul....

Svety, la conversatie te descurci tu cu rudele, insa sa stii, sub nici un chip sa nu-l lasi pe Dani sa doarma cu bunicii in pat, cu atat mai mult cu amandoi. Nu ma intereseaza greutatea, nu e relevant. Chestia e ca nu e sanatos! Homeopatul meu nu ma lasa sa pun copilu sa doarma cu altcineva in camera! Dara-mi-te cu altcineva in pat! Nu e voie! Daca e sa-l lasi, sa doarma singur in camera si in pat numai cu tine!!!
mai pove, am treaba acum, dar revin!

Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata fetele!
Roxana,spune-mi si mie te rog cum e dormitul in pat cu copilul.Eu dorm cu fiica-mea ,dar ma tot gandesc ca ar fi mai bine sa o las singura.Chestia e ca m-am obisnuit sa dorm cu ea si tot aman momentul.
Scuze ca am intrat peste voi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Daniela, teoria e ca adultul nu mai emana energie ci o consuma, iar copilul emana energie, iar adultul o absoarbe...copilul mic poate dormi cu mama fiindca pana la o anumita varsta mai exista o legatura energetica intre ei, iar mama nu absoarbe energia copilului, insa un strain, indiferent cat de mult iubeste copilul respectiv nu are voie sa doarma cu copilul in camera...cam asta e in mare...

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput