Cluj rulz! - 44

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Simona-machetutza, vezi ca nu merge link-ul cu site-ul pe care l-ai inscris pe Lucian. Am vrut sa votez...si pauza.
Nu l-am inscris pe Stefan, ca am uitat; acum ca v-ati inscris si voi, noi stam de-o parte pana saptamana urmatoare (daca nu uit ), ca sa nu concuram unul cu altul

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, pe la 18.30 intentionam sa ajungem in parc (totusi!) tot familionul; veniti si voi? Sunteti prin zona?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by asi

Sunt deprimata rau m-am apucat sa spal frigideru'.

Flavia e bestial strudelul.Poti cumpara linistita.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

stanca, vreau si eu strudel! din aceal congelat? sau vidat? pe unde il gasesc? prin zoan aia cu frigiderele inghetzatelor?miam-miam, imi aiu si eu zilele astea!

merci pt pont!
pupilici tuturor

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Iaca si noi de la iarba-verde...a fost ok, Dani a fost cuminte. Acum mananc porumb prajit.

Mariana, Mihai a lucrat ieri si nu am vrut sa-l mai pun sa faca drum de Cluj, dar sapt. viit. e liber si poate-poate.

Simona...din pacate socrela nu o sa-l lase din brate, asa ca nu ma voi prea bucura de el. Si cand vreau sa-l scot afara imi zice sa mergem numai noi doi, "ca-i frig pt. el". Eu il iau si ma ratoiesc "Da frig!" si tuli-o.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Salutare fetele...am intrat sa citesc ce ati mai facut si sa va salut! Mai vorbim la noapte ..cine se inscrie la tura de noapte?

Roxi a plecat prietena ta?

mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariana tache

Ina, mor dupa poza asta!
Fetelor, uitati-va si voi la poza indicata, sa vedeti ce nora mese` am!

Sanatate Maxima!!!

mariano! felicitari pt asa nora !!!e o finutza ca o printzesa! e asa de delicata ca o floricica gingasa de primavara! astepatam sa ne povestesti cum a fost intlanirea "cuplului"de copilici.

succes!

roxi foto

Mergi la inceput

flavi
da, a plecat prietena mea...dar nu-mi merge mess-ul ..nu inteleg de ce.netul functionezhte...iar mess-ul de yahoo nu vrea si paceil mai astept ca poate isi revine.

ce ati facut zilele astea? azi ai scos artistu` la plimbare?

pupilici!!!!!!!!!!
revin mai tarzior

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ia sa-mi spuneti daca se vad filmuletele, bine?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Eu l-am vazut pe primul! Am o conexiune proasta pe Zapp, nu stiu ce are in seara asta, probabil fetele cu cablu le pot vedea bine pe toate.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Svety, sunt super filmuletele,e asa scump puiutul tau!

Mergi la inceput