Cluj rulz! - 44
Raspunsuri - Pagina 8
mariana tache spune:
Simona-machetutza, vezi ca nu merge link-ul cu site-ul pe care l-ai inscris pe Lucian. Am vrut sa votez...si pauza.
Nu l-am inscris pe Stefan, ca am uitat; acum ca v-ati inscris si voi, noi stam de-o parte pana saptamana urmatoare (daca nu uit ), ca sa nu concuram unul cu altul
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Fetelor, pe la 18.30 intentionam sa ajungem in parc (totusi!) tot familionul; veniti si voi? Sunteti prin zona?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by asi
Sunt deprimata rau m-am apucat sa spal frigideru'.
Flavia e bestial strudelul.Poti cumpara linistita.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
stanca, vreau si eu strudel! din aceal congelat? sau vidat? pe unde il gasesc? prin zoan aia cu frigiderele inghetzatelor?miam-miam, imi aiu si eu zilele astea!
merci pt pont!
pupilici tuturor
roxi foto
svety spune:
Iaca si noi de la iarba-verde...a fost ok, Dani a fost cuminte. Acum mananc porumb prajit.
Mariana, Mihai a lucrat ieri si nu am vrut sa-l mai pun sa faca drum de Cluj, dar sapt. viit. e liber si poate-poate.
Simona...din pacate socrela nu o sa-l lase din brate, asa ca nu ma voi prea bucura de el. Si cand vreau sa-l scot afara imi zice sa mergem numai noi doi, "ca-i frig pt. el". Eu il iau si ma ratoiesc "Da frig!" si tuli-o.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
flavia maria spune:
Salutare fetele...am intrat sa citesc ce ati mai facut si sa va salut! Mai vorbim la noapte ..cine se inscrie la tura de noapte?
Roxi a plecat prietena ta?
mama lui bebita(29.05.2004) in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Ina, mor dupa poza asta!
Fetelor, uitati-va si voi la poza indicata, sa vedeti ce nora mese` am!
Sanatate Maxima!!!
mariano! felicitari pt asa nora !!!e o finutza ca o printzesa! e asa de delicata ca o floricica gingasa de primavara! astepatam sa ne povestesti cum a fost intlanirea "cuplului"de copilici.
succes!
roxi foto
roxanicea spune:
flavi
da, a plecat prietena mea...dar nu-mi merge mess-ul ..nu inteleg de ce.netul functionezhte...iar mess-ul de yahoo nu vrea si paceil mai astept ca poate isi revine.
ce ati facut zilele astea? azi ai scos artistu` la plimbare?
pupilici!!!!!!!!!!
revin mai tarzior
roxi foto
svety spune:
Ia sa-mi spuneti daca se vad filmuletele, bine?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
nana_sim spune:
Eu l-am vazut pe primul! Am o conexiune proasta pe Zapp, nu stiu ce are in seara asta, probabil fetele cu cablu le pot vedea bine pe toate.
Noapte buna!