Clubul nurorilor (32)
Raspunsuri - Pagina 9
SunSmile spune:
Mai nene femeile astea au un singur neuron si ala e cretz si idiot! Auzi? Ce idei de bunica!!! Si faza cu spalatul pe jos de catre socru...nu mai spun nimic! Mi-e mila de el ca e asa de...supus(ca sa vb frumos)!
Bun venit Lore! Sa-ti traiasca puiul! Si te asteptam mai des la povesti despre soACRE!
Pupi
p.s. Fla esti la shopping? Noi tocmai ne-am intors!
quote:
Originally posted by diadaniela
Pai ,trebuie sa stim si ce au ele la usa.Pe ale noastre le stim deja.Nu ne mai mira nimic.
Astazi socrosenia a invatat-o pe fii-mea sa scrie pe gresie cu creta.Normal ca eu m-am dus la ea si i-am spus sa faca bine sa spele pe jos( da,sunt f rea) daca vb gura fara creier.Bineinteles ca nu a spalat ea ...l-a pus pe barbata-su care s-a executat constincios.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Lore, bine ai venit si pacat ca ai o soacra albastra. Sa-ti traiasca baiatul
A.cicel, atunci mai lasa-l sa citeasca si cum se face bine te mai poate ajuta. Acum ca e bolnavicior, se accepta. Eu am un sot exemplar, ma ajuta prin casa fara sa ii spun. Cind ma gandesc la sotul prietenei mele, ea trebuie sa se roage de el sa duca gunoiul, si pe deasupra mai sta si cu socrii.... Andreea, La Multi Ani! Viata sa iti ofere multa dragoste si afectiune, fericire, zambetul sa nu iti coboare de pe chip niciodata, sa ai multa sanatate si successe.
Raza, bine ca nu ati patit ceva mai grav. Iar de daunele la masina nu va stresati, chiar daca pe moment sinteti furiosi, sint lucruri ce se pot repara. Mai de pret e sanatatea.
Zanazanelor, spor la invatat.
Flavia, petrecareat-o
Weekend placut la toate nurorile,
Himmelsduft
photos
SunSmile spune:
Hai noapte buna la nurori! Ne auzim maine! Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
BraveGirl spune:
Noapte buna nurori!
Noi plecam la munte in gasca, asa ca ne auzim duminica seara...
LA MULTI ANI ANDREEA!
==========
Corina
Albumul meu
redi spune:
Da repede mai trec capitolele aici !
Nici n-am terminat de zis de soacra-mea si au mai venit alte nurori cu specimene !
Va citesc , sunt aici dar de scris ca voi nu reusesc
Curaj la toate nurorile , copii sanatosi si bucurii multe !
tineti-o tot asa !
BraveGirl spune:
Neata! Pe unde umblati nurorilor?
Eu sunt dezamagita de vremea asta....ne pregatim sa decolam la munte, asa ca ne auzm duminica seara
==========
Corina
Albumul meu
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Noapte buna nurori!
Noi plecam la munte in gasca, asa ca ne auzim duminica seara...
LA MULTI ANI ANDREEA!
==========
Corina
Albumul meu
Mersi frumos
Ma gandeam ca iubi e primul care imi zice, dar vad ca tu nu ai avut somn azi-noapte. Distractie placuta la munte. Aici e un timp asa urat Si eu trebuie sa merg la cursuri de la ora 11
Andreea 22+
POZE
camelia72 spune:
La Multi Ani,Andreea,sa fiti sanatosi si fericiti toata viata,sa ai o sarcina si o nastere usoara iar bb sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Si acum,bebeluselor,la dans...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE