Clubul nurorilor (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Bine ai venit Lore. Hai, da-ne amanunte, ca sa vedem si noi ce le mai trece prin cap.

Fla, nici eu nu prea am chef de nimic, dar tot fac pt ca n-are cine. M-am apucat sa-i fac papica lu' iubi- eu tot salata bag, am facut si actele de la firma pt luna martie.............. si mai gasesc pana vine. Am vrut sa dorm dar nu s-a lipit.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna nurorile mele dragi!
Scuze ca nu am mai scris de mult dar ce sa-i faci? Am un superjob extrem de stresant si am program pana la 19.00 si in we (sambata) pana la 14.00 asa ca...abia mai am timp de mine. Promit ca o sa scriu mai des.
Despre soacra mea numai de bine. Nu prea ne vedem.
Flavi imi pare rau ca nu poti descarca melodia aia a noastra trebuie sa-ti cumperi alt telefon pana la finala cu Shalke (ca am visat io' ca jucam cu ei)
Fetelor dati-mi si mie niste idei ca nu mai am timp de mine nu mai m-am dus la un coafor de nu stiu cand, n-am mai iesit la o cafelutza de luni de zile poate chiar un an!
Si mai vroiam sa zic ceva: hai s-o facem de Florii (pe mine ma cheama Florina) mai vrea cineva?
Macar Duminica dimineata sau sambata dupa amiaza ca poate Duminica avem musafiri!
Pupici la toate nurorile si La Multi Ani pentru Andreea!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna, nurori! Lori1980, bine ai venit la club!
Si la noi ploua si e asa mohorat; e 10:30am si e intunecat tare. Nu-mi place! Si deseara merg la lucru... iar ploaie; toata sapt. e frumos si in we ori se face frig ori ploua... of, of, of si iar of!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna fetele.eu sunt deja depasita de capacitatea voastra de sciere.nici macar nu am reusit sa citesc tot ce s-a scris in 2-3 zile.important este ca au trecut cu bine si fara probleme deosebite. va pup pe toate si ma reintorc la citit ca sa ma pun la punct cu noutatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelooooooooooooooor, pe unde sunteti??? a ajuns subiectul pe pagina 2........... nu e bine, nu e bine

va pup

plec sa ma uit la stiri

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Lore1980

buna, fetelor!!!
sunt si eu noua pe aici, mama de baiat de 1 an si 7 luni si posesoare de soacra sa-mi traiasca... daca vreti sa ma primiti si pe mine in clubul vostru, puteti sa ma treceti din start in coloana aia albastra... faina culoare albastrul asta ... dar asta este, nu trebuie sa se dezminta soacrele, nu?
va pup

Lore, mama Raducului

Bine ai venit. Vad ca ingrosam randurile..albastre...Nu gluma. Hai povesteste-ne despre EA.

Fetelor, stiti ce imi pace? Noi ne cunoiastem deja soacrele si nu prea mai vb de ele decat atunci cand fac ceva rau/bun. Dar cand vine cate o nora noua imediat vrem sa stim tot, sa ne povesteasca ce si cum... Si apoi iar revenim la fotbal, bb si alte alea. Ati observat?

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Pai ,trebuie sa stim si ce au ele la usa.Pe ale noastre le stim deja.Nu ne mai mira nimic.
Astazi socrosenia a invatat-o pe fii-mea sa scrie pe gresie cu creta.Normal ca eu m-am dus la ea si i-am spus sa faca bine sa spele pe jos( da,sunt f rea) daca vb gura fara creier.Bineinteles ca nu a spalat ea ...l-a pus pe barbata-su care s-a executat constincios.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Pai ,trebuie sa stim si ce au ele la usa.Pe ale noastre le stim deja.Nu ne mai mira nimic.
Astazi socrosenia a invatat-o pe fii-mea sa scrie pe gresie cu creta.Normal ca eu m-am dus la ea si i-am spus sa faca bine sa spele pe jos( da,sunt f rea) daca vb gura fara creier.Bineinteles ca nu a spalat ea ...l-a pus pe barbata-su care s-a executat constincios.

Cum adica a invatat-o sa scrie pe gresie? Pai femeia aia gandeste catusi de putin?

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Pai asta e,ca nu gandeste.Creierul ei nu functioneaza.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Saracu' om... auzi, sa spele el, pai sa spele ea, ca a ei a fost stralucita idee; oooooooooffffffffff! Nepotica mea scria pe jos cu carioci, sora-mea era disperata, are parchet nou, asa ca eu i-am trimis de aici carioci care se spala, dar... tarziu, ca intre timp a 'lecuit-o' sora-mea, dupa ce a pus-o pe fetita sa spele unde a scris; normal ca nu s-a curatat ca lumea...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput