Clubul nurorilor (32)
Raspunsuri - Pagina 7
cherry22 spune:
Razuca, sa ai un wk frumos si...fara raceala, eventual cu
Alynutza, nu fac prea mare caz de program, pentru ca am niste colegi super si un sef de nota 20. Si, nici nu ma omor cu munca.
Danuta, de ce ti s-a intors socrela, s-a saturat de viata la tara sau a venit sa te ajute cu curatenia de Paste?
Cami, cum a fost cu cel mic la sedinta?
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Alynutza, nu fac prea mare caz de program, pentru ca am niste colegi super si un sef de nota 20. Si, nici nu ma omor cu munca.
cherry
Pe mine tocmai ca ma enerveaza cand nu ma omor cu munca dar sunt legata de scaun. Bine ca tu nu faci caz.
Alynutza spune:
Fetelor, si eu am plecat spre casa, adica spre oras dupa invitatii. Nu stiu in week-end daca apuc sa intru, ca maine am programate tot felul de treburi casnice, ca-s singurica (iubi merge la tara la bunici) si duminica sunt cu el, cred ca mergem si la socrii in vizita. Asa ca va pe toate si va doresc un week-end placut!
SunSmile spune:
Plec si eu! weekend placut fetelor fara net!
Cu celelalte ma aud mai pe seara si in week!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by 22
Pe mine tocmai ca ma enerveaza cand nu ma omor cu munca dar sunt legata de scaun. Bine ca tu nu faci caz.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Si eu as fi vrut sa am de munca, dar mereu imi gasesc job la care nu sunt prea solicitata. la fel era si la fostul loc de munca, am plecat de acolo si tot peste acelasi drak am dat. Cred ca sunt eu ghinionista. Unii se vaita ca au prea mult de lucru, iar eu ca am prea putin.
si wk frumos
Wk frumos tuturor noricilor.
camelia72 spune:
Cherry,pana la urma am chemat-o pe mama sa stea cu Mihai,ploua un pic afara si nu am avut curaj sa ies cu el,mai ales ca ma gandeam ca nu o sa stea cuminte la sedinta iar biata educatoare nu ar fi avut liniste...!
E asa urat afara si copiii s-au plictisit in casa...cand ploua,cand bate vantul...iar eu am de spalat geamurile,sotu' e la scarbici...offf,m-am saturat de treburile casnice...cine vrea copii ii dau eu pe ai mei pt. o zi-doua...si va lecuiti de bbi,GARANTAT 100%!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Cami eu te cred pe cuvant
O fi de la vreme? Ca eu n-am chef de nimic, astept sa imi ajunga sotul acasa si mergem la shopping...
Flavia (sotie si mamica fericita)
Lore1980 spune:
buna, fetelor!!!
sunt si eu noua pe aici, mama de baiat de 1 an si 7 luni si posesoare de soacra sa-mi traiasca... daca vreti sa ma primiti si pe mine in clubul vostru, puteti sa ma treceti din start in coloana aia albastra... faina culoare albastrul asta ... dar asta este, nu trebuie sa se dezminta soacrele, nu?
va pup
Lore1980 spune:
o mica rectificare, unele soacre... sa nu se supere pe mine de la inceput fetele din cealalta coloana...
impreuna spune:
Bine ai venit Lore, sa-ti traiasca flacaul. Zici ca si soacra ta e acra? Mai povesteste-ne daca vrei, uite acuma te trec direct pe lista albastra
Flavia (sotie si mamica fericita)