Clubul nurorilor (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by marinar

http://dramihdesign.net/friends.html

marina

pozici

Super tare

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Wow Marina nici nu vazusem ce felicitare faina (site-ul ala e preferatul meu:), noroc cu sun :) Multumim

Weekend placut fetelor care nu mai intra pana luni

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

frumoase cuvinte, dar bb-ii........... parca si mai frumosi

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Weekend placut fetelor care nu mai intra pana luni

Si din partea mea ...

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Marina, foarte frumos

Andreea, daca patronul vrea sa stam pana seara, asta e, ne conformam, desi ne vive sa-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Marina,super ...mai vreau bbi,sunt asa draguti... !
Weekend placut fetelor care nu au net acasa!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Eu abia astept sa plec...mai stau vreo juma de ora si ma tirez...oricum azi n-am facut decat scandal ros-albastru la birou. Treaba nu!
Si abia astept sa ma duc la bulu ala mic si alb si sa ne iubim si apoi sa vina si tati, sa stam toti 3, sa miroasa a papa bun, noi sa ne iubim si sa ne jucam....uffff, de-ar fi numai weekenduri cu familia mea....
Pup si eu fetele care pleaca si nu mai intra pana luni!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Eu am inghetat ! abia imi misc degetele si tremuuuuuuuuurrrrrr... v-am mai spus faza cu cladirea din sticla (vara-cald si...); oricum, in 40 de min plec. abia astept sa ajung acasa, sa fac o ciorbita de pui si un sosulet, sa vina puiu, sa papam, sa fac un dus fierbinte si... in pat cu noi! k vara-mea, la care tb sa mergem azi cu invitatie, a plecat la tara... deci, o seara linistita, in familie, cu ceaiuri, Fervex, planuri...Brr! Mi-e frig rau....

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Sper sa nu racesc... deocamdata o tin departe de mine.
Da' zau nu-mi place cum ma zgaltai... Fetelor, un sf de sapt cat mai placut, cu/fara soare, dar alaturi de cei dragi!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, asta e, ne dam mana. Eu astept inca sa vad daca da rezultate.

cherry, imi pare rau pentru tine ca stiu cum e, si eu la fostul job lucram pana la 19:30 in fiecare zi, nici poveste de vineri zi scurta... Uite niste pentru tine.

Sunule, si eu subcriu ca si eu as vrea sa aiba saptamana doua zile, si alea sa fie week-end si sa stau cu iubi meu drag...

Fetele, azi chiar ma duc dupa invitatii... Si numai bine mi-am gasit ca ploua afara, va trebui sa iau un taxi pana acasa ca daca mi le uda macar un strop fac cu nervii...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput