Clubul nurorilor (32)
Raspunsuri - Pagina 10
lavinai spune:
LA MULTI ANI, ANDREEEA!!!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI UN BB MINUNAT!!!!
LA MULTI ANI!!!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
impreuna spune:
Multumim Andreea, esti o scumpa, chiar n-am apucat azi sa iau micul dejun:) Ia zi, va sarbatoriti? Distractie placuta
Ai dreptate la ce ai zis mai sus, cu fetele noi care vin in grup, ca le rugam sa ne povesteasca dar ele nu stiu aproape nimic despre noi:) Ar trebui dupa ce ne spun ele ce fel de soacre au, sa raspundem si noi la apel, sa le spunem cate ceva despre noi, mai ales ca sunt multe "cazuri" care seamana intre ele:)
Sau altfel, hai sa vedem cum le putem ajuta sa se integreze, propuneti:)
Ce surpriza placuta Florina (boeru), cand ma gandesc la tine te asociez cu nora cu cea mai frumoasa soacra, stiu ca la inceput ne-ai aratat o poza cu ea si iti ziceam ca seamana bine cu o prietena de-a mea, pare fff tanara.
Zici ca stai rau cu timpul? Tin minte ca ai deschis o data un subiect despre emtode rapide de relaxare, nu mai stiu exact ce ti-am raspuns acolo.
Pe mine ma relaxeaza f mult plimbari,e sau shopping-ul, sau pur si simplu sa imi fac planuri, sa imi programez de ex. o excursie frumoasa, chestii din astea. Si nu in ultimul rand, somnul
redi, clauf, Lore nu-i pb daca nu apucati sa cititi tot, vedeti macar ce v-am zis voua, ca sa aveti continuitate
Mai povestiti despre voi, ca ne bagam noi in vorba si nu mai scapati:)
Nadia ai scapat de nenea dentist?:) Las ca si la noi e vreme naspa, ne putem lua de mana
Corina distractie placuta la munte, si eu ar trebui sa merg peste 2 saptamani la Lacul Rosu:) Sa ne spui cum a fost.
Da Himel, Sun acu ma duc si la shopping si la petrecut
Sa va zic, sa nu va zic..., aseara eram cu sotul intr-un parc si in parcare erau cateva masini, dar 2 de langa noi erau mai "camuflate" si se miscau rau de tot, ce-o fi?
2 bancuri cu soacre:
Soacra merge in vizita la nora ei si o gaseste goala pe pat.
- Ce faci nora?
- Il astept pe sotul meu in costumul Evei, ca sa-i fac o surpriza placuta.
Se duce soacra acasa si isi asteapta sotul goala, pe pat.
- Ce faci, fa?
- Te-astept in costumul Evei! Nu-ti place?
- Ba da, dar n-ai putu sa-l netezesti putin?
O soacra voia sa isi testeze cei 3 gineri si se arunca in fantana, dupa care striga dupa ajutor.
Vine ginerele cel mare, o scoate din fantana si a doua zi gaseste la poarta lui o DACIA NOVA noua cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor, vine ginerele mijlociu, o scoate si a doua zi gaseste un OLTCIT nou la poarta cu un bilet : "Bine faci bine gasesti", semnat mama soacra
Se arunca iar in fantana striga dupa ajutor dar ginerele cel mic ce se gandeste : la cel mare ia dat o DACIE, la cel mijlociu un OLTCIT, eu daca o scot ma aleg cu un LASTUN asa ca o lasa sa se inece.
A doua zi gaseste la poarta un MERCEDES nou cu un bilet pe care scria : "Bine faci bine gasesti" semnat tata socru..
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Neata
Andreutza iti doresc sa ai parte de o viata minunata, de un sot exemplar si de un BB sanatos si frumos! Sa fiti o familie puternica si implinita si toate bucuriile din lume sa vi se adune! Intr-un cuvant...sa ai o viata ca o primavara, cu flori multicolore, cer senin si miros de fericire! La Multi Ani, copil drag!
Voi ce faceti fetele? Ce program aveti astazi?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Eu azi am program de cumparaturi. duc copilul la mamam ,ma duc la Praktiker,Carrefour si daca se poate m-as duce sa-mi cumpar si eu o toala ,ceva.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Si noi avem niste cumparaturi de facut...mai exact cadouri pt saptamana viitoare. Apoi catelu indiferent de vreme, tot mai trebuie scos in parc, mergem si la targul de turism(e traditie de familie, ca deja primele doua excursii sunt platite). Apoi papica....la ora 18 merg la retushul machiajului de la ochi si apoi avem musafiri. Care vor rade de fatza mea(in prima zi se umfla ochii)...dar nu de ei mi-e mie jena ci de durere. Da' sufar daca m-o mancat intr-un loc....
quote:
Originally posted by diadaniela
Eu azi am program de cumparaturi. duc copilul la mamam ,ma duc la Praktiker,Carrefour si daca se poate m-as duce sa-mi cumpar si eu o toala ,ceva.
Dana
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutza iti doresc sa ai parte de o viata minunata, de un sot exemplar si de un BB sanatos si frumos! Sa fiti o familie puternica si implinita si toate bucuriile din lume sa vi se adune! Intr-un cuvant...sa ai o viata ca o primavara, cu flori multicolore, cer senin si miros de fericire! La Multi Ani, copil drag!
tu chiar vrei sa ma faci sa plang? Ai reusit
Andreea 22+
POZE
SunSmile spune:
Nu vreau sa plangi, da' te iubesc mult si uite asa imi ies cuvintele din suflet! O zi frumoasa, copilule!
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by SunSmile
tu chiar vrei sa ma faci sa plang? Ai reusit
Andreea 22+
POZE
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
diadaniela spune:
Soacra-mea se lauda ca tine post.Ok.
Astazi o vad cu ciocolata calda in mana.O intreb:
-nu tii post?
-ba da!
-pai bei ciocolata care are lapte?
-aaaaa,n-am stiut! E,nu se pune daca n-am stiut!
Dana
SunSmile spune:
E dusa, nene!
quote:
Originally posted by diadaniela
Soacra-mea se lauda ca tine post.Ok.
Astazi o vad cu ciocolata calda in mana.O intreb:
-nu tii post?
-ba da!
-pai bei ciocolata care are lapte?
-aaaaa,n-am stiut! E,nu se pune daca n-am stiut!
Dana
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven