Clubul nurorilor (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Problema ei e ca nu gandeste.E de o prostie rara!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor

Mai fetelor ma simt asa rau, mi se trage de la cura mea de slabire....ad nu prea am mancat nimic. Asta e...

Andreea inca o data LA MULTI ANI!!! sa ai parte numai de bine.

Fetelor azi e si ziua socrului meu, sa-mi traiasca ca e om bun.

Dana, soacra-ta e de trecut in cartea recordurilor...........cele mai multe prostii/secunda.

Sun........ durere, durere, dar si cand o sa termiiiiiiiiini!!!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

marinar, LA MULTI ANI !! socrului tau si sa aveti parte de el cat mai multa vreme!!!! sai dea dumnezeu multa sanatate si numai bucurii alaturi de familie!!!

sun, suferi acuma, dar dupa aia nu mai ai treaba!!! si mie mi-ar placea sa ma machiez permanent!!! . poate pui si tu o poza sa vedem si noi.......

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sa-ti traiasca socrul, Marina!
Cat despre cand o sa termin...mdah, abia astept! Oricum si eu si iubi si toata lumea suntem incantati de cum au iesit buzele...asadar nu mai vreau retush. Ramane doar suferinta de azi de la ochi si apoi gata! Free of charge!
Fla esti la cumparaturi?....
Eu merg sa scot catelu(apropos, e si ziua lui azi, ca face 5 luni) si sotu pleaca pana la piata!...familie moderna
Apoi ne luam cumnateii si o taiem la targul de turism. Asa ca pupi pupi si ne auzim mai incolo!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

marinar, nu te mai prostii cu dietele astea ca nu fac bine!!!! mai ales daca vrei si un bebe!! incearca sa mananci echilibrat, cate putin din fiecare, fara exagerari, dar nu renunta la alimente!! daca nu mananci nu te ajuta la nimik, slabesti pe moment iti risti sanatatea iar dupa aia cand nu mai tii si mananci din nou te ingrasi si mai mult!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Dragele ,am plecat in town!Ne vb mai pe seara!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Meric fetelor pentru urari.

Lavi ai dreptate, ma simt chiar rau, nu am putere, ametesc. Cand o sa ma vada iubiiiiii........... dar o sa renunt, adica o sa-mi fac singura dieta cu alimente cat mai naturale, sanatoase. Stiu ca nu e ok sa te infometzi, ideea e ca am inceput un regim disociat si pt ca nu-mi placea ce aveam de mancat in fiecare zi nu am mancat nimic...........dar gata. Chiar ma gandeam acum ca sunt in perioada fertila si s-ar putea sa nu se intample nimic tocmai din cauza asta. Pai sa nu.... daca am prostii in cap

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Marinar LA MULTI ANI socrului tau. Sa iti traiasaca, ca e om bun, asa cum ai zis.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Gata, am scapat! A fost mult mai usor...nu m-a durut prea tare si arata foarte bine! Nu am scapat de retushul la buze, pt ca prietena mea asa face si se respecta...si o inteleg. Numai ca va fi dupa Paste. Si tot dupa Paste imi voi face si la sprancene si timp de cel putin 3 ani...voi fi gata machiata si pensata si....sunt hapi.
La targ a fost ok, am mers la agentiile noastre de suflet pt ca deja suntem prieteni. Am luat kurtosh si acum mai am jumate...si-i asa de buuun! Iamiii...
Acush sunt cu sotu si copilu blanos, stam la un pahar de vin (in cinstea blanitzei de 5 luni) si ne amuzam de evolutia lui...a noastra cu el!
Hmmmmmm....de ce n-or fi 5 zile de weekend si doua de munca???
VOI???????

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Sun si poze...pe cand? Ca sunt asa curioasa....
Kurtuscolacs e super bun. Mie imi place numai cal, asa ca iau doar cand sunt ceva festivaluri, concerte si alte alea prin zona. Ca in rest...sunt la toate magazinele de paine, dar nu are acelasi gust ca atunci cand e cald.
Blanosu zici ca are 5 luni? La mai multe
As bea si eu un pahar cu vin, dar nu cred ca o sa ii placa lui bb, asa ca ma abtin. Nu stiu pana cand, poate pana maine
Eu am lenevit azi toata ziua, mai putin o ora cand am fost la cursuri la facultate. Mai bine nu mergeam ca dupa ce am stat jumate de ora a venit un prof si ne-a spus ca d-na profesoara nu vine. Ne-a spus ce sa invatam pt examen si gata. Totul a durat 5 minute. Pentru atata am iesit azi din casa.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput