Clubul nurorilor (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si eu am avut o zi plina azi!!! Am fost la cumparaturi, apoi am fost la soacra, care ne-a asteptat cu masa pusa . am papat friptura de viat si cartofi la tava cu salata de rosi....yami yamiiii si am primit si sarmale la pachet......
azi am avut o discutie cu socra, care mi-a zis ca ea nu am vede ca pe o nora ci ca pe fata ei.......ca nu intelege cum vorbesc altele ca nu se inteleg cu nurorile............bla, bla, bla, la care eu ii raspund ca nici eu nu o vad ca o soacra, si ca ne intelegem bine atata timp cat fiecare e la casa ei si nu locuim impreuna.......saraca ia venit sa planga.... si mi-a zis ca nici daca am sta impreuna nu am avea probleme ca ei ii place de mine si nu am avea de ce sa ne certam.....iar eu am zis: "stiu, dar eu sunt un pic mai al draq!!!"
fetele, oare m-am purtat urat?????

si acuma o intrebare off topic : credeti ca gelozia e o boala?? sunteti geloase??

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna seara fetele. nu se poate...chiar suntem pe pagina 2? RUSINE sa ne fie. hai la culcare toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

lasa clauf, ca o trec eu pe pag. 1 ACUM.
Deci....nurorilor dragi, iar sint in urma ca de obicei si m-am gandit, asa ca am avut si eu o sclipire, sa trec pe la voi inainte de a ma culca si sa va urez noapte buna, sa aveti un somn linistit si sa nu visati urat (cu soacre).

P.S.
Ce filozoafa m-am facut dom-le.....ma mir si eu de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acum am dat de subiectul vostru,desi are state vechi.Clubul nurorilor..hmm..mie nu-mi place deloc cuvantul nora..nu stiu imi suna aiurea.

Sunt si soacre pe aici..sau doar voi ?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Anis,doar noi nurorile bantuim pe aici!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

Anis, doar noi, nurorile.........fara soacre...asa mai scapa un pic si fetele de soacrele albastre!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

n-am mai fost de mult pe la voi, fiindca eu nu prea am contract su scroafa, pardon, soacra...
Insa ieri am avut. Ma intreaba omul daca vreau sa merg la ei la masa. Ii raspund razand, ca vai ce glumet e... Suna baba, ii zice omul ce i-am spus, la care zice ca nu am cei 7 ani de acasa daca nu ma duc la ei Ei bine, am ramas acasa sa-mi caut cei sapte ani:) Si i-am transmis ca pentru asta nu ma vede inca 7 ani:))) Acum a pus la cale sa mergem impreuna la Mc de ziua copiiilor, nu stiu cum sa scap de ei, dar mi se face piele de gaina daca imi aduc aminte ce urmeaza luna viitoare Ma enerveaza ca se comporta cateodata de parca am fi cei mai buni prieteni de pe lume.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Neata nurori!
Gabi ,m-ai omorat cu scroafa!
Pe asta n-o stiam !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna
Lavi nu esti rea, poate ca ai fost un pic prea directa pt gustul ei, dar si eu(care am soacra buna k tine) as fi spus la fel. De fapt spun la fel...si soacrei si mamei! Si oricum si ele gandesc cc ca fiecare cu cc casa lui si cu asta basta!
Andreutz cand o sa fiu gata, o sa dau poze pe privat!
Gabi bun revenit! Si stai linistita si cauta cei 7 ani....ca noi suntem alaturi de tine! Las-o pe soacra!
Fla? Dana? Cami?.....restul fetelor?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Eu aici la datorie!

Dana

Mergi la inceput