Clubul nurorilor (32)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Vazut sefa! Si eu...cu un catel agatzat de maneca!
quote:
Originally posted by diadaniela
Eu aici la datorie!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Eu cu fii-mea gramada pe mine.Cica sa ne jucam de-a Power Puff!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Ce-i aia???
Mai da' nurorile astea pe unde-or umbla? Nici Fla, nici marina, nici Cami, nici nimeni!
Ca sa nu mai spun ca Andora nu a mai venit de o gramada de vreme la noi!!!
quote:
Originally posted by diadaniela
Eu cu fii-mea gramada pe mine.Cica sa ne jucam de-a Power Puff!
Dana
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
lavinai spune:
neatza fetele!!!! afara e o zi superba de primavara........ce mult imi place!!!
sun, ma simteam ca ma fost prea rea , dar m-am linistit!!!
fetele, ce faceti azi?? la plimbare???
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
diadaniela spune:
Eu astept sa se scoale sotu',ca doarme si acum.
Viata frumoasa!
Dana
lavinai spune:
dana , si al meu doarme, dar a fost la lucru azi noapte!!!! si eu astept as se trezeasca sa vedem intr-o o apucam azi.....
SunSmile spune:
Al meu a stat la telefon cu toti idiotii cu probleme..acum e la cumparaturi si apoi iesim in parc sa plimbam copilu'. Dupa mergem la gratare la prieteni!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
lavinai spune:
eu azi ma duc la bebica (nepotzica), asa ca o sa am o zi plina........
sa aveti toate o duminica frumoasa alaturi de cei dragi!!!
monagan spune:
salutare nurori.
Si la voi e vreme frumoasa asa ca si aici? As merge si eu putin afara la iarba verde, dar am ceva de butonat la calc, asa ca....home .
Si eu il astept p-al meu sa vina la masa. E in garaj nu stiu ce mestereste si eu il astept cu mancarea calda de 50 min. O sa o manance rece si uite asa o sa aiba un motiv sa-i spuna la ma-sa ca nevasta ii da mancare rece. Ha, ha
Gabi,mergi si tu cu niste prieteni de familie la Mc si zii ca nu poti merge cu ei..."sorry dar ma simt mai bine cu prietenii mei".
La mine e inca liniste totala, dar cred ca de Paste nu scap sa nu o vizitez, atat pe ea cat si pe cumnata mea care e mai ceva decat o(Soacra-Scroafa)....(am citat) Poate ar fi mai sugestiv daca as folosi o prescurtare, adika SS.
SunSmile spune:
Gata!
Ne-am intors de la plimbarea in parc, pt ca Alex a sarit pe toti cateii si i-a obosit pe toti. La ce energie are el, nici nu ma mira ca nu-i tine vreunul piept!
Acush facem gratare...mici, carnissa...ca vor toti sa vina la noi...cica sa se joace cu Alex in mediul lui! Asa ca...toata casa mi-e sub asediu...miroase a gratar si mici peste tot! Si in vreo juma de ora apar si prietenii!
Voi? La plimbare? E tare frumos afara....
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven