Clubul nurorilor (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fla mersi mult de tot Chiar esti prina care imi ureaza toate alea... si o sa beau o cana cu ceai (ca altceva nu are voie iubi, iar eu nu sunt cu alcoolul) si o sa ma gandesc la voi. Dar ma razbun saptamana viitoare, de Florii. O sa chefuiesc cu mama ca e ziua noastra

22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

La multi ani Andreea

Idem

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

La multi ani, Andreea! Sa ai parte numai de bucurii si de tot ce e frumos in viata si sa ai sanatos si frumos care sa iti lumineze viata!

Cu scuzele de rigoare, eu te "urez" de azi, desi am net acasa, ca maine nu stiu daca o sa pot intra.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!!

sa fii iubita,fericita,sanatoasa ,sa ai parte numai de impliniri alaturi de cei dragi tie.

milioane deptr tine de la fetele de pe

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

acum sa va salut pe toate:
neatza
ca niciodata sa stiti ca m-am uitat si eu la meci...da acum sa nu razi...cand dadea imagini din tribune ce credeti ca faceam eu???
...ati ghicit...o cautam pe SUN SMILE
PAI BINE DRAGUTZO LA UN MOMENT DAT MI S-A PARUT CA TE-AM VAZUT...dar dupa cate vad nu am fost singura...eu am zis ca erai imbracata cu o geaca de blugi si aveai la gat un fular(esarfa) cu STEAUA...IN JOS N-AM VAZUT NIMIK...DECI NU ERAI TU???...orcum semana foarte bine cu tine tipa
milioane de pupici

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nu Fanna nu eram eu. Fara sa vreau sa juignesc pe nimeni...dar un suporter atat de fanatic ccc ca mine, nu putea fi imbracat decat in echipament complet Steaua...+ fular, bratara, sapca, steaguri si trambitze! Dar ma simt magulita k v-ati uitat dupa mine. Eu am pus doua poze cu mine la stelisti, dar fara cap. Deh...joburile nu ne lasa!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor

Ete ca am aparut si eu, mi-am terminta treaba la tribunal si tzusti acasa.

Daca tot ati inceput de azi LA MULTI ANI ANDREEA!!!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de noua familie.

Him merci mult de urari. Asa,niciodata nu e prea tarziu daca-ti doresti cu adevarat un lucru, mai ales un bb.

Flavia eu cred ca nu prea merita aparatul ala. Are zoom-ul mic, pixelii asemenea. Gandeste-te ca deja au aparut cu 8 MP. Adevarat ca sunt fff scumpe si pt profesionisti.... Al meu e Canon A610. Mai cauta pe net info.

pup u

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA! SA FII SANATOASA, IUBITA, FERICITA, SA AI UN BB SANATOS, FRUMOS, CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Razuca, ce se mai aude la tine cu "uratii"? La mine nici urma de ei, inca mai sper ca va fi bb.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mersi frumos pentru urari. fetele si cate un si pentru fiecare.

22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Mersi frumos pentru urari. fetele si cate un si pentru fiecare.

22+
POZE

Pentru mine un pahar cu apa si o salata de morcovi Nu ma tenta cu pizza ca o iau razna dupa 2 saptamani de salate si iaurturi degresate ...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput