Clubul nurorilor (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza

Mama ca abia asteptam sa vin sa mai povestim, inca nu mi-a trecut euforia de aseara.

Sun ti-am facut concurenta, eu n-am rezistat decat pana la 1 azi noapte:) Nu-i bai ca n-ai mai prins legatura, ca si asa gol n-a fost:) A fost super bine si atat, mama ce drag imi era cand ii auzeam cum striga, stiam ca si la sfarsit vor striga de bucurie. Am uitat sa-ti zic dincolo, ce bine iti statea in costumatia Stelei, suporterita adevarata
Of, hai ca numa despre fotbal imi vine sa vb, ma duc acu sa iau toata presa la rand sa vad care ce zic, sper sa nu comenteze cineva de Steaua ca ii

Raza bine ca n-a fost mai rau, zic si eu, la cate nenorociri se intampla in ultima vreme...
Da cred ca ati tras o sperietura, cucoanele alea ar face bine sa va plateasca daune

Marina hai ca te bat la cap cu camera digi:) A voastra de care Canone?
Am vazut acum la oferta de Pasti la Selgros oferta de Canon A10, la 3.2 MP, zoom optic 3.2X, la 4.700.000 lei. Mi s-a parut f ieftina, dar e ok oare?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce concurentza mai Fla??Fiecare a stat cat a putut. Dupa doua ore de dansat in ploaie, am ajuns pe la 3 acasa si am iesit cu catelu disperat afara. Apoi am stat cu iubi si-am comentat, am ascultat Scooter la maxim(spre disperarea vecinilor rapidisti, probabil) si iaca s-a facut ora de baut cafelutza si lapticul si de plecat la job. Asadar...nici un minutel de somn! Dar fericirea e asa mare incat nu mai conteaza nimic!
Sa cerem scuze fetelor ca le-am zapacit cu meciul...Ne iertati fetelor, suntem mult prea infocate!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetele! Sunt si eu pe aici.

Sun, cata energie poti sa ai! Eu daca nu-mi fac somnul sunt o leguma.

Raza, bine ca n-a fost nimic grav. In rest, ce sa zicem, sunt prea multi neatenti pe sosele.

Dia, zici ca s-a intors socrosenia? Nu va lasa linistiti de sarbatori?

Mie mi-e un somn... Desi am baut . Bine ca-i vineri si doua zile dorm si eu pe saturate.

si o zi buna!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

.
Da cred ca ati tras o sperietura, cucoanele alea ar face bine sa va plateasca daune

Vor plati, altfel, sunt alte metode... "lovire si fuga de la locul accidentului"...(chiar daca s-a facut schimb de date... "a lovit si refuza sa plateasca"). Multumesc, multumesc si tie, Aly!
Ne cam inverzisem la fata, inainte sa vedem cum arata masina, ca numai timp de reparatii, drumuri la politie, etc nu are puiu...Da' ma doare sufletul, ca e prima noastra masinuta... adik puiu a mai avut, dar asta e a noastra. Imi venea sa pup acolo unde-a lovit-o....... aia ! (k sa fiu bine-crescuta)

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata gagicute! Em m-am culcat pe la 2...si acum dorm pe mine....am nevoie de ...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neata,fetele!
Bucurie mare pt. steliste si tristete in tabara rapidistelor...asta e,cei mai buni sau cei mai norocosi merg mai departe,ambele echipe au jucat bine...HAI ROMANIA!SA CASTIGAM FINALA!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia72

'Neata,fetele!
Bucurie mare pt. steliste si tristete in tabara rapidistelor...asta e,cei mai buni sau cei mai norocosi merg mai departe,ambele echipe au jucat bine...HAI ROMANIA!SA CASTIGAM FINALA!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

corect

Corina ia o cafea de aici (si pt celelalte fete:)

Uf, eu nu ma mai pot abtine, asa ca zic:
La multi ani Andreea
Sa ai parte de tot ce iti doresti, multa fericire, sanatate pt tine si familia ta si la anul sa chefuiti toti 3

Mergi la inceput

Andreutza nu te superi pe mine...da' io vreau sa-ti spun chiar maine! Oki?
Fla...dezertoare mica si nerabdatoare ce esti!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Pai io m-am gandit ca unele fete nu intra maine si sa le dam ocazia sa o felicite azi
Ce sa-i faci, eu is nerabdatoare, mai ales ca imi place so tin dintr-un chef in altul

Mergi la inceput

Nebunatico! Glumeam ma, am inteles de ce ai spus de azi...si e normal si frumos ca fetele fara net acasa, sa o poata felicita de azi! Bravo tie!

quote:
Originally posted by impreuna

Pai io m-am gandit ca unele fete nu intra maine si sa le dam ocazia sa o felicite azi
Ce sa-i faci, eu is nerabdatoare, mai ales ca imi place so tin dintr-un chef in altul

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput