Clubul nurorilor (32)
Raspunsuri - Pagina 4
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Pentru mine un pahar cu apa si o salata de morcovi Nu ma tenta cu pizza ca o iau razna dupa 2 saptamani de salate si iaurturi degresate ...
Atunci special pentru tine si o salata de cruditati. Chiar apa plata cu lamaie nu iti dau
22+
POZE
Alynutza spune:
Andreea, de ce nu? Ca pe bune de am mai pus gura pe altceva decat apa (e drept ca nu cu lamaie, si a fost si plata si minerala) si suc natural de porto 100% fara zahar de cand cu "dieta" mea.
ca esti o dragutza!
SunSmile spune:
Andreutza...io te urez maine, sa nu te superi! dar pt ca ieri am mancat DOAR un corn cu cascaval toata ziua si acum mor de foame...nu dai si tu la fata o mega pizza???...Hai ca ies in Pta Universitatii si stau cu gura cascata!Pup la fata
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutza...io te urez maine, sa nu te superi! dar pt ca ieri am mancat DOAR un corn cu cascaval toata ziua si acum mor de foame...nu dai si tu la fata o mega pizza???...Hai ca ies in Pta Universitatii si stau cu gura cascata!Pup la fata
Cum sa nu? Ia uite... Si ca sa nu iti iesi din ritm...ce zici si de o ?
22+
POZE
fannna2003 spune:
a-nebunit lupul!!!
treaba ca la nebuni...se cunoste ca e sfarsit de saptamana...
sunt cu uchii pe voi dar nu prea am timp de intervenit...in cazul in care nu mai pot intra va urez weekend placut si LA MULTI ANI ANDREEA!
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
impreuna spune:
Asa, mancati si chefuiti, fie-va mila si de cei ce muncesc
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Cine munceste ,mai Flavia?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Cherry,acasa cu tine,ca zi e zi scurta!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Nope...bere nu vreau! Niste campari mai acrisor sau un pahar de vin alb sec cc cu multa gheatza! Da' pizza o primesc! Si by the way...sa stii ca aseara n-am baut...ca nu a baut nimeni si a fost bine. Am fost suporteri adevarati si cuminti! Acasa, la 4 dimineata in schimb...am scapat boii la vale cu o beuturik...asta s-o numi alkolism, asa de dimineata???
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by SunSmile
Cum sa nu? Ia uite... Si ca sa nu iti iesi din ritm...ce zici si de o ?
22+
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE