Clubul nurorilor (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
Pentru mine un pahar cu apa si o salata de morcovi Nu ma tenta cu pizza ca o iau razna dupa 2 saptamani de salate si iaurturi degresate ...

Atunci special pentru tine si o salata de cruditati. Chiar apa plata cu lamaie nu iti dau

22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea, de ce nu? Ca pe bune de am mai pus gura pe altceva decat apa (e drept ca nu cu lamaie, si a fost si plata si minerala) si suc natural de porto 100% fara zahar de cand cu "dieta" mea.

ca esti o dragutza!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreutza...io te urez maine, sa nu te superi! dar pt ca ieri am mancat DOAR un corn cu cascaval toata ziua si acum mor de foame...nu dai si tu la fata o mega pizza???...Hai ca ies in Pta Universitatii si stau cu gura cascata!Pup la fata

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Andreutza...io te urez maine, sa nu te superi! dar pt ca ieri am mancat DOAR un corn cu cascaval toata ziua si acum mor de foame...nu dai si tu la fata o mega pizza???...Hai ca ies in Pta Universitatii si stau cu gura cascata!Pup la fata

Cum sa nu? Ia uite... Si ca sa nu iti iesi din ritm...ce zici si de o ?

22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

a-nebunit lupul!!!
treaba ca la nebuni...se cunoste ca e sfarsit de saptamana...
sunt cu uchii pe voi dar nu prea am timp de intervenit...in cazul in care nu mai pot intra va urez weekend placut si LA MULTI ANI ANDREEA!

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Asa, mancati si chefuiti, fie-va mila si de cei ce muncesc

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cine munceste ,mai Flavia?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Dana, pai cica eu muncesc, ca doar sunt la job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cherry,acasa cu tine,ca zi e zi scurta!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nope...bere nu vreau! Niste campari mai acrisor sau un pahar de vin alb sec cc cu multa gheatza! Da' pizza o primesc! Si by the way...sa stii ca aseara n-am baut...ca nu a baut nimeni si a fost bine. Am fost suporteri adevarati si cuminti! Acasa, la 4 dimineata in schimb...am scapat boii la vale cu o beuturik...asta s-o numi alkolism, asa de dimineata???

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by SunSmile

Cum sa nu? Ia uite... Si ca sa nu iti iesi din ritm...ce zici si de o ?

22+
POZE

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput