Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

acum se baga niste poze cu poli. la comun :)
iar i-am dat mango. c-am citit io la dieta pe grupe de sange ca la 01 e bun mango la copii. in schimb nu e bun maru.
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

O sa manance in el, Joy, nu-l iei degeaba.
Emi l-a refuzat la inceput, dar dupa aia a mancat in el pana pe la 1 an si 8 luni, daca nu mai mult.
Bravo cu lapticul, nu e musai ca sora ta sa aiba dreptate, chiar daca are si ea copii.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ah, ce vise, cinema... cred ca ultimul film vazut a fost "amen", acum ceva ani buni. si la capitolul asta chiar sufar, ca noi nu ratam nimic din desene animate... cred ca "la vita e bella" a fost printre ultimele la care am plans in sala, si m-a amenintat ca nu mai venim decat la comedii... eh, nu se pune, ca de emotie am plans si la "furnicutze"
si durerea cea mare e ca in faculta noi mergeam saptamanal la film, daca nu mai des, ca aveam abonament la cinemateca, si cristi era mare amator de filme clasice. cum era cate-un film bun, hop si noi, ca biletele erau aproape gratis...
iar acum... uf, sa mai creasca copiii, si reluam sportul, ca nu se compara un desen animat la cinema cu unul la TV.

ps. urmeaza sa primesc si eu ice age 2. daca primul mi-a placut la nebunie, voi ziceti ca 2 e si mai bun... abia astept.

ioana si iris a fost alba pe buzite cum zici tu... atat ca i-a trecut.. ca o fi fost suzy, sau exces de zel la supt, habar n-am.

buluci, de ce nu va duceti doar la miezul noptii, la noi e afara partea aia de slujba, si merge. vrem sa incercam si noi, ca andrei e treaz la ora aia... da' cred ca vom fi la mama, si se cheama ca avem baby sitter

miha, la mine exclus ala clasic, nu de alergie, ci pt ca deja e dureros si abundent.. unul de Cu m-ar intoarce pe dos. asa ca ramane mirena si caruta de bani aferenta.
despre montat, de obicei se monteaza la CM sau imediat, sa nu se inchida colul, ca alfel trebuie nitel fortat si doare. altfel se poate monta in orice moment.

ah, si sa ma laud... dadui azi o tura prin niro, mi-am luat cele 5 printese din povesti de pus pe perete!!! is in al noualea cer, asa imi place peretele... tati zice ca le-am luat mai mult pt mine decat pt copii, da' ce conteaza?! asadar, ma vegheaza de pe perete: belle, cenusareasa, ariel, alba ca zapada si frumoasa din padurea adormita. sa vad cum o scot la capat cand o vrea fi-mea rochite ca ale lor

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRISTINA, crezi ca tu scapi? ia sa baga niste poze cu cenusereselesi albe ca zapada sa vad si eu cum sunt!!!
si cu MIRUNA, eu zic ca-si merita banii, daca suporti steriletul. am inteles ca-l poti tine 5 ani si calculand cam cat dai pe anticonceptionalele orale..iesi muult mai in avantaj asa.
eu am avut sterilet, l-am tinut 1 an cu chiu cu vai, pt ca nu vroiam sa ma ingras de la pstile. dar am renuntat ca aveam cicluri super dureroase si abundente, plus ca-l simteam.
nu stiu cum sa descriu senzatia, dar il simteam!!

RALUD, multam de interventie...asa ma mancanca destele de o comanda online....

FETELE, ma doare burta!!!!!! cam ca la ciclu, dar si operatie, mai ales cand ma ridic de pe scaun. de la vremea asta de kkt.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

mamaaaa ce tava mare are polly...super misto, sa-l murdareasca sanatos si cu placere!!

eu am mai cautat una alta la scaune, da noroc cu cristina ca-mi zise de tavita care se da jos si se spala ca pusesem ochii pe unul dar era fixa tavita aia si cam micuta...

hai ca ma duc ca fimiu doarme de 3 ore si parca l-as lua sa-l pun la san, asa dormind ca suge mai bine.
sau ii stric somnul si face urat??
dar nu a mancat de hat hat...adica cate 5 minute la fiecare ora, ultima fiind 9.40...

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

SALUTARE FETELOR,

DORDIA SI CANUTA multumesc de raspuns

Mai ,dar ce a-ti mai scris,harnicute foc......v-am citit asa printre randuri
Eu am robotit in bucatarie de la 11 la 15 vreo 4 feluri de mancare,de sunt capio de oboseala acum,si scriu repede un mesaj aici si o intind afara macar 30 min ca sa se aeriseasca mandra ca ieri nu am iesit.Noroc ca a fost tati azi acasa de a stat cu fata si am avut timp de piata si de gatit

Dariuta a fost un copil superrrrr cuminte azi noapte a dormit de la 22.15 ,dupa ce a papat 170 ml,,la 6 dimineata,a papat rapid 130 si apoi somn pana la 10.30,oauuuuuu a dormit si eu cat ea ce bine este sa dormi iar 12 oreeeeeee

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOnu-mi raspunde si mie NIMENI la intrebarea cu pulpa de mar si sucul????????????

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

JOY, nu iesiti si voi la plimbare???

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola mamici plimbarete!

Corap, tocmai am vizionat scaunelul si ce haios e Andreiasul cu lingurita in gurita! Apropos, ce ii dadeai sa manance ca tare apetisant era!
Eu azi am i-am dat pt prima data o lingurita sau cat o fi fost de morcovel fiert si pasat, i-a placut dar nu prea stia ce sa faca cu el, am ras de numa' de ea. Am utilizat tot pt prima data robotul pt bebe si sunt super multumita, ce mai face de toate, fierbe la abur, mixeaza, decongeleaza, si incalzeste bibe ( chestia asta nu ma prea intereseaza ca mai practic mi se pare microundele!)

Ela, inca nu i-am dat pulpa de mar dar cred ca e ok! Pediatra ti-a zis ceva?
Apropos, eu am inceput diversificarea fara acordul pediatrei, care vrea sa mai astept o luna, insa mi-am zis sa ii dau cate o lingurita mica de morcov pe zi, sa se obisnuasca cu mancatul si cu gusrul, apoi saptamana urmatoare schimb leguma, si uite asa cam 2-3 saptamani o lalai cu cate o lingurita pe zi, asa incat la 6 luni sa incepem mai serios! Voi ce ziceti?

Maria Alexia, dupa cum am zis, ii dau morcov fiert si pasat! Spor la divesrsificare, sper ca ginerica sa fie cooperant!
Si eu am studiat borcanasele, ca sa am idee de am ajuns sa bantui prin supermarchet si sa ma pierd cu orele prin raionul cu mancare bebei. Pana acum m-au atras niste borcanele cu piureuri de legume si fructe BIO, cred ca din astea o sa ii iau sa am in casa. Oricum, si legumele crude le iau tot Bio, asa ca sa fiu cu inima impacata. Ferice de voi in Ro ca ii aveti pe tarani in piete care vin cu legume proaspete si nu prea tratate!

Buluci, uitasem sa iti zic ca Simonica e tare haios in rochitica! Chiar, ai cumparat-o special pt el?

Veste buna la noi: missa a mancat azi noapte doar la 5h15 dupa ce seara mancase pe la 21h30! Super performanta pt noi!!! Deci pana la urma cerealele de la Bledina sunt bune!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de aprilie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

YUPIIIIIIIII

S-A KKT VLADONELE FARA NI O INTERVENTIE DIN AFARA!!!!!!!

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput