Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

intr-o alta ordine de idei...
am iesit acum pe balcon sa scutut o patura si este friiiiig, nu-mi vine sa cred ca acum cateva zile m-am bronzat si acum imi trebuie iara haina de iarna...
da eu ieri am iesit afara, am iesit noi cand era simai frig.

maica-mea si sora-mea ma freaca la icre ca de ce ii mai sterilizez toate alea lui vladone ca sa-l mai las sa faca si el anticorpi si ca inca ii mai dau san??
pai nu mi-au zis ele din prima luna ca am numai zeruiala si ca asta nu-i lapte? si ca nu-i nici de ajuns?
serios daca nu eram dependenta de DC si daca nu va aveam pe voi, cred ca-l dadeam lapte praf si renuntam la san din prima luna, ca ma luam dupa ele care au crescut, na copii...

piticu meu cred ca mi-a vomitat de 20 mii de ori de azi dimineata...exagerez si eu!!!
ma duc sa fac un pic de treaba daca tot nu doarme

MIHA...curatenie de Paste???????????? ce-i aia mama? ca eu numai stiu nici ce-i curatenia normala...stiti ca sunt in greva, nu?
ma tin inca tare, nu fac curat decat la pitic in camera. care este si dormitorul nostru...

Eu zic sa stati linistite ca nu se intorc copii de pe o parte pe alta...eu nu ma ingrijorez, dar de 2 zile ma bucur ca vladonele a inceput sa prinda cu manutele ce gaseste prin jurul lui...jucarii, perne, cearceaf...si vorba aia. Daria a Elei si alti copii de pe aici fac asta demult de tot...asa ca numai fiti ingrijorate.

sper ca o sa rezistam sa nu ne punem copii in premergator, cel putin nu asa devreme. soramea a pus-o pe a ei la 7 luni si cand a ajuns la ortoped a luat-o la rost si ia zis ca de ce nu a pus-o de cand s-a nascut ca este aproape acelasi lucru...
dar trebuie sa recunoasteti ca este mai comod si usor pt noi sa-l tii in premergator pe langa tine ....

hai ca m-am intins si eram in trecere pe langa calculator, nu vroiam sa va zic decat ca este frig rau afara..........

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Bulucel, cand am sfintit casa, mi-a citit parintele si la 8 zile dupa nastere si a trebuit sa fie prezenta si piticuta. Vreau sa zic ca dormea gagica in fumul ala de tamaie....Chiar ma gandeam sa deschid geamul la un moment dat, ca se facuse pacla. N-a avut nici o treaba, nu a tusit, n-a avut nimic si a dormit ca lemnul.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy Stefan mai are cojitze, de fapt sunt ca niste solzisori pe pielea capului doar in fatza pana in crestet. Nu i-am mai dat cu ulei seara si nu l-am mai periat ca de 3-4 zile doarme dus seara si mi-a fost mila sa-l trezesc asa ca...poate diseara repetam operatiunea. Oricum s-au mai dus din ele.

Buluci ms mult pentru felicitari.Abia astept sa plec la mare. Pana atunci ma voi duce si pe la sora-mea pe la munte un pic.Dar nu stiu cand!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

DORDIA, DA NU I-AI FACUT CREMA AIA DE CARE-TI ZISESEM?
ca noi am scapat in cateva zile de ele ca exact asa avea si el. solzisori de peste, din frunte spre crestet si numai atat.

Intr-o alta alta ordine de idei, dialog aseara intre mine si cristi. eu curatam cartofi, el facea salata si piticu in dormitor la el in patut, dar nu avea chef de jucariile lui, ne vroia pe noi prin preajma. redau:
- vezi mai cristi de ce vreau eu scaun cu spatarul rabatabi? ca il luam si noi pe pitic in bucatarie...ca daca bag carutu' nu avem loc, plus ca e plin de noroi...
- pai da de ce***** matii (is curioasa cum apare!) nu-i iei? ti-am zis eu sa nu???!!!
- pai nu zisei omule ca nu dam atatia bani pe unu de ala?
- cauta si eu mai ieftin, nu 4.5 mil
- pai mai jos de 3 mil nu este.
- si ia si cu asta basta!!! inchide el conversatia...

Acu' mi se pare mai sigur in scaunul ala decat in cosuletele alea pe care trebuie sa la pui pe scaun si mi-e asa o frica de ele dupa ce o patirati voi...

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Ank ai dreptate ca te termini de ras la sub ala. E terorist rau. Si acum citesc si rad de ma sparg!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Joy nu am incercat crema aia ca am luat-o prima oara cu uleiul si cu periatul si vad ca merge daca ma tin de el. Dar daca nu trec de tot o sa incerc si cu crema aia!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

BEY....fetelor, superb copilul atomic!!!!
ma spag de ras singura pe aicia si am atata treaba!!!!!!

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Intru sa va zic ca am facut vaccinul. Dr zice ca ce are la gurita s-ar putea sa fie de la suzi, asat banuiesc si eu. Oricum, i-am luat alta, sa vedem cu evoluam cu ea:)
AM cumparat pat pliant de la baby care, saru' mana Cristina pt informatii, i-am luat si eu din ala cu fermoar, mi se pare util cand o creste. Abia astept sa-l aduca George din portbagaj sa-l desfacem.
Mor de ciuda ca am facut comanda pe net de interfon si am vazut azi cu aprope 400.00 lei mai ieftin (eu platesc si curierul), acu' si-or gasit sa aduca toti, cand am cautat nu era

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mey, azi am taiat panglika la chicopoli
bun scaun, frate! super!
si stabil, si cu tot ce-i trebuie, si cu n-spe pozitii...
nu-mi pare rau ca l-am luat si c-am dat o de bani pe el.
azi mi-e somn, asha ca va las.

c
ps: joy, dak se face soare, tre sa ne-ntalnim sa-ti dau premiul :)

Mergi la inceput

Stai CORAP!!! baga poze cu poliiiiiiii

Mai care ati mai luat poli sau scaun cu pozitii bagati poze cu copii in scaunel ca asa-mi conving si eu barbatu' si ma conving si pe mine....ca mai stau si ma gandesc daca nu mananca fimiu in scaun si-l iau de decor???

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput