Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La mine a mers linkul dientutei pt ca inca nu fusese trecut la categoria www.reclama :)) Cred ca l-am deschis la 1-2 min dupa postare.Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,fetelor!

Si tu gogoloasho?
SI eu...
Da'eu din cauza de muci-ca lui Stefanel acum i se-ngalbenira mucii,si tb sa-i inmoi cu ser,apoi sa trga cu batista!
Si saracu',nu prea a dormit profuns,s-a tot trezit...
Si noi pe langa el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola de dimineta!
Bag si eu o intrebare scurta, pana vine dr sa faca vaccin. De ieri am observat pe buzele Mariei, mai ales in interior ca pielicica are aspect ca atunci cand ne roadem noi interiorul buzelor, stiti, nu?
EI, azi am observat ca au mai aparut ceva punctisoare albe, nu-mi plac deloc! ATi mai patit asa ceva? Are cineva idee de la ce-ar fi?

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ioana, bubitele albe pot fi de la hiper-salivatie, cred eu, ca de aia si le si suge, si Ana a facut la fel acum vreo 2 sapt. E drept ca n-am observat bubite albe. Oricum, dc vine dr la vaccin o va vedea, si in caz ca ceva nu e ok, amana vaccinul pana tratati.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

Si noi ne-am trezit azi noapte pe la 4 cu mare chef de joaca si...ghidusii iar pe la 5.30 am hotarat ca e cazul sa papam si sa mai dormim. Am papat tzatzica si bibe ca sa dormim bine si ne-am trezit la ora 9 si ne-am jucat iar pana la 9.30 cand am ras o cana de piure de fructe. In rest suntem fericiti si multzumiti.

Si eu am trecut la Pampers 4 si e ok. Inca nu l-am mirosit dar...parca nu mi-a mutat nasul ca pampers 3.

Zapacila si Salisa sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!!!

Eu azi am program de inceput de curatzenie asa ca...nu prea o sa mai intru. Dar in pauze ...poate.

Ma duc sa schimb un baiat dulce si revin pana bea Doru cafeaua!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata!!
maaaaama, am iesit in balcon sa strang rufele si mi-a inghetat zufletu' ! si io care ma pregateam sa-i dau lu' fi-mea papa ca apoi sa iesim afara...

baiiii, sa nu uit, dac vreti sa va stricati de ras, cititi acilea doamnelor... http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12888&whichpage=1
mi-a spus aura (canutza om sucit) aseara de ea si am ras ca nebuna... si asa eram singura cu bb in casa, si asa trebuia sa fac placinta, asa ca pana pe la 4 am citit si m-am tinut de nas sa nu rad, caci o tinem pe fi-mea la tzatza si saraca tresarea rau de cate ori scapam un ras infundat...

fetelor, de ce luati voi tarcuri la copii? eu i-am luat unul de la inceput pt nani, iar cand va fi mai mare in timpul zilei se poate juca in el. voi aveti si patut si tarc?

Ripley, acum ca mi-am spus mi-am dat seama ca nici pe mine nu m-a scos marius niciodata la cinema de cand ne cunoastem . vedem zeci de filme pe comp, dar din lene nu ajungem la cinema... iar de teatru nici nu mai zic... ca lui nu-i place acum imi dau seama, ia sa ma iau de el... ce atata lugu-lugu? nici macar la film nu am fost impreuna?!?!? la opera a facut bine ca nu m-a dus, ca altfel in bateam
cat despre sterilet, eu tot de Cu am luat, trebuie sa ma duc la dr sa mi-l monteze. inca nu am ajuns... asta nu are nici un fel de indicatie, il montezi cand vrei. mie mi se pare mai ok pt ca nu este pe baza de hormoni, ceea ce eu nu vreau. dr a zis ca incercam. il pot suporta si 5 ani, sau deloc, dar pana nu incercam nu vom sti.

raluk, la multi ani pt bebita! ce mari ne-am facut! sa va traiasca!
a mea pana mai ieri nici pe burta nu vroia sa stea, daramite sa se intoarca. as'noapte, daca tot m-am tacanit si am stat sa fac placinta, s-a trezit si fi-mea ca doar toata casa era luminata si eu zgomoteam prin bucatarie.... si cum era uda, facuse un pipiloi si a stat intr-o parte, m-am apucat s-o schimb. dar nu vroiam s-o trezesc asa ca nu am aprins lumina in dormitor.. am pus-o pe burta si.. i-a placut!!!
culmea e ca mi-a placut si mie, asa ca am venit cu camera foto si i-am tras niste poze! asta ca as fie meniul complet, era doar 3.30 dimineata
asa incat m-am bagat la somn la 4.27, la 4.38 m-am trezit cu greu caci visasem urat, dupa care m-am culcat la loc si m-a trezit marius cand a venit la 7.40. fi-mea era in verva, se trezise si gangurea si nu am mai putut sa inchidem okii. asa ca la 8.30 am incalzit ciorbita si ne-am apucat sa mancam, crezand ca bb vrea sa pape si nu mai doarme. cum am iesit din camera si a inceput sa-si suga destiu' si in 5 min era adormita dusa...

si ca sa va dati seama daca mi-a trecut nebuneala sau nu, va spun ca de o ora pendulez pe culinar . ro ca sa caut o reteta de mancare mai deosebita de pui, pt ca am ma apuc de gatit...
cu p-lecaciune,
a dvs,

ank & bb Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

'NEATA fetele....

CRISTINUTA eu nu am mirena, am COOPER pt ca dr a spus ca mi se potriveste mai bine. E mai ieftin decat mirena si drept sa-ti spun ma simt bine cu el.

Despre chiloteii bbilor, noi am folosit numai HAPPY si eu sunt foarte multumita de ei. Acum am ajuns la 8-18 kg.eu zic ca sunt la fel de buni ca PAMPERS si sunt si mai ieftini, cel putin din BILLA ii cumpar cu 400.000 baxul. Am cumparat si un bax de pampers cand am fost la bunici unde nu am gasit HAPPY si nu am vazut nici o diferenta. In schimb de la FRYSKIES am folosit un pachet pe care l-am primit si iulia dupa 2 zile a facut alergie da la substantele alea absorbante din ei.

Paula, esti o mamica fericita cu 2 printese, sa-ti traiasca.

Aaaaaa... si inca ceva , aveti grija ca mie mi-a spus dr mai demult ca un miros mai urat al urinei poate insemna si o infectie urinara, dar daca toate ati observat ca e de la pampers 3, poate asa e......

FELITARI fetelor care mai au si viata sociala. CINEMA... TEATRU....
va invidiez pe toate. Viata mea sociala e moarta decand s-a nascut Iulia pt ca nu am cu cine s-o las nici macar 5 min, bunicii ei fiind la 100 km si s-o car cu mine.....

IOANA, bubitele de care spui tu nu pot fii si de la supt? Iulia face pe buze din cand in cant besicute de la bibe dar astea sunt normale si nedurerose.

RALU sa stii ca nici Iulia nu e intoarce inca de pe burta. O fii bai?
Ajunge pe burta , sta ce sta, apoi maraie ca oboseste si nu mai poate da inapoi.

AAAAAA.... ara sa uit, bun linkul ala cu Zavoranca, m-am stricat de ras, dar parca tanti asta nu prea merita timpul pe care il acorda cei ce posteaza pe acolo... Oare re vreun fan in tara?

MARIA_ ALEXIA sanatate, insanatosire grabnica

NO' acu ma duc si eu sa mai fac otara traba p'aci ca-mi zboara casa. Aproppo vio cum stati cu curatenia de Paste? Ca io.......tare prost.

PUPICI la MAMICI si la BEBICI

MIHA siIULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ripley, am vazut si eu Take Ianke si Cadar cu aceeasi distributie! Mai , e mortala piesa, merita vazuta!
Dordia, felicitari pentru planuri de vacanta!
Silvia, imi pare rau de Stefanel!De cind am inceput sa-l scot afara pe Simon, si mie imi cam face figuri cu mucisorii!Dar la Simon sunt adinci, nici cu batista bb n-am reusit sa-i aspir!
Ma intrebai de Simon, maninca ff bine iar noaptea doarme maxim 5-6 ore!Se trezeste, papa si adoarme instantaneu pina la urmatoarea masa, deci as putea spune ca-mi doarme 8-9 ore cu o mica pauza de un biberon!

Nu mai stiu cine spunea ca isi doreste sa raspunda la cit mai multe persoane, dar uita cine ce a scris! Eu fac asa, imi deschid un new document word, si pe masura ce citesc si raspund, (asta cind am timp),apoi dau faimosul copy-paste in fereastra de editare raspuns, si asa ies raspunsurile in ordine cronologica , a la Lavi!

Fetelor, eu vreau sa-mi iau baiatul la biserica de Paste, dar am citit undeva ca mirosul de tamiie nu prea e bun la bebelusi!Iar aici e o bisericuta ff mica, si nu prea am unde sa-l ascund de miros!
Voi stiti ceva de -asta!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata.

MAI FETELE, si eu folosesc pampers 4 de aproape 1 luna si mi se pare ok. muult mai bine decat 2 ca eu cu ala ama vut probleme de iesit kk pe afara.

CRISTINA, am vazut ca nu merge lunkul dat de mine, nu stiu de ce.

RIPLEY, Dienuta a folosit saumai foloseste happy si zise ca-s ok.

DORDIA, ce ai facut cu cojitele de pe capusor?

BUBAMARA, asa-i traiasca reteaua, dar eu nu am timp nici sa vad un film. de fapt de cand am nascut nu am vazut nici un film, sau emisiune cap-coada.

DIANA..ce puturoase mai ca eu sunt trezita de la 4.30 de cand vladonele plangaceste.
mai fetelor, o iau razna. la 1 h- 1.5 h dupa ce mamanca noaptea (adica in jur de 3) il ia gaia. incepe sa se frece, sa maraie sa tipe in somn si orice ii faci nu-i ajunge. de cele mai multe ori nu se rtezeste sa deschida ochii, dar tot urat face. pur si simplu nu stiu ce sa-i fac cu burtica ca sigur de la ea este. ca ii freamata, fierbe. hai sa zic ca aseara am mancat o salata acrita cu otet, dar nu in fiecare seara..
cand ii dau debridatul nu-i face asa rau burtica, chiar nu-i face deloc.
apoi, a mancat asa: 7.15, 8.30, 9.40...cate 5 minute, nu am reusit sa-l fac sa stea mai mult la san.
se pare ca lui cam asa i-arplace sa manance, dar eu nu pot sa-i dau asa ca o iau razna.
si de dormit..ioc. abia a 'dormit" juma de ora..

ma duc sa-i dau raportul ca ma STRIGAAAAAAA

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by corap

mai... m-am prin io acum, cand incercam sa-i bag in rama piciorusele ardeiasului... d'asta putem sa facem si noi muuuult mai ieftin:
cumparam o rama foto
scoatem sticla
cumparam un baton de ipsos de modelaj alb (se gaseste la librarie, batoane de 1 kg, ajunge pt vo 3-4 rame)
bagam ipslosu in rama
punem amprenta piciorului.
muuuuuuuuuuuuuuult mai ieftin
c & andrei-roade-pumn

Corapino, vreaaaaaaaaau si eu ! Oare s-o gasi in orice librarie ... si in coltul asta uitat de lume, numit Buzau? O sa ma pun pe cautat !!!
Dau de veste ce si cum gasesc!
Pup,

Camy & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput