Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
maria_alexia spune:
Hola! Eu am incurcat-o, din fericire nu asa de rau cum credeam ieri. Am prins o viroza, a debutat puternic, cu febra mare si manifestari digestive, nu stiam daca-si va face de cap respirator sau nu... Ufff, azi am ramas doar cu simpotome de indigestie, m-am mai calmat. Dar sunasem deja medicul sa intreb cum e cu alaptatul, cum sa-l protejez pe pui... Urata treaba
Ripley, eu m-am plans mai demult de Pampers nr. 3 ca put ingrozitor. Intre timp am schimbat pe Libero, care sunt ok. Ce nu-mi place la ei totusi e ca se intaresc foarte tare la pipi, si cum eu noaptea nu-i mai schimb scutecul, dimineata era foarte presat puiutul, poate la fetite e mai bine. Azi am cumparat Huggies, in curand o sa va scriu impresii
Pampers nr. 4 cum e?
Paula, bun venit! E superba Irina si nu ma indoiesc ca si Anda e la fel de frumoasa - in poze e tare micuta
Am vazut la un alt subiect ca spuneai ca o urmariti pentru boala de reflux, ai putea sa-mi povestesti mai multe despre asta, te rog? Care sunt manifestarile? Noi inca n-am discutat cu medicul - inconstienta de mine - dar ma cam ingrijoreaza posibilitatea.
Alinush, incepi cu morcov pasat... fiert, sau crud ?
Am inceput sa citesc si eu despre diversificare si sa studiez oferta de cereale, borcanele etc, just in case. Ce ma nedumereste e ca peste tot scrie de copii alaltati si de copii hraniti cu biberonul. Noi, astia multi hraniti si-si, in ce categorie suntem ????
Maria & Cristian (22 dec 2005)
cristinamh spune:
spaloat lighioanele, acum mai am 15 min pauza pana la alaptat...
joy, am dibuit ce patut ai tu. io am luat alt model, care nu e pe site, tot de la ei, si care are fereatra acu fermoar, sa intre si sa iasa bb singur de-acolo... asta apropo de ce ziceai tu ca-i lipseste. cat despre cat e de jos... nu cred...
ps. ioana, al meu are saltelutza de burete, subtire, si geanta de transport.
miha2006, ti=ai pus cumva mirena?!
cu vaccinurile.. nu comentez. stiu doar ca, daca incepi o schema, de aia trebuie sa te tii pana la ultimul. nu poti face unul gratuit, apoi sa cumperi altul.
buluci, misto rau rochita! as zice ca si lu simon ii sta bine... io te inteleg, ca pe la 6-7 luni si io l-am pozat pe andrei intr-o rochita de-a mea. normal, acum abia astept sa poarte iris pe bune rochita aia!
paula bine ai venit!!! vad ca pana la urma incep ardelenii sa vina...
ps. bebe scump, da' surioara e dulce foc!!!
feli, mortal linkul cu zavoranca!!!
gata, expirat pauza, ca m-a luat valu' cu linkul de la feli.
ps. mentionez ca dupa durerea crunta de cap de azi mi-am mai revenit. n-am zacut decat toata dupa-amiaza, cand mi-am revenit aveam monitorul plin de mesaje, dau sa ma uit.. se blocheaza masinaria...
arhiva nu e activa, ca se buleste sistemul, asa ca, daca mi-ati scris azi ceva si n-am raspuns, si era imp, va rog revenit...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
corap spune:
silvia :) io vazut-am ice age 2. m-a scos barbatu' la cinema luni la mall. mi-a dat si un meniu pt. copii, cu popcorn, suc neacidulat si milky way...
goooooooooooooooooooooooooooood, very good indeed. mult mai bun decat ice age 1.
credeam ca v-am dat raportul. inseamna ca m-am scris cu altcineva... am inceput sa uit. m-am ramolit
crema de soare: v-am spus ca io l-am dat deja, ca se cam colorase la fata. singura crema pe care am gasit-o a fost una spf 90 pt. ten sensibil. da' o sa-i iau una mai normala pt. bebelusi, foarte probabil nivea.
ochelari de soare... presupun c-o sa ma sparg in figuri si-o sa-i iau. dak nu io macar maica-mea, si dak nu ea, macar sor-mea... si oricum o sa-i ia gabi.
hai noapte buna
c & andrei-ardei
ank si bb spune:
vreau si eu ice age2! noi tot il download-am dar se vede super prost.. tre sa mai treaca timpul sa apra pe dvd... la cinema e un vis.. nu stiu peste cati ani vom ajunge
cora, super idee cu amprenta! ai incercat-o deja? sunt curioasa sa vad cum iese...
maine se baga cineva la parc? ca sa stiu ce fac... nr meu il aveti pe contul comun, dac avreti sa iesiti dati si la mandea un sms...
va poop si vb maine! somn usor (daca nu sforaiti deja... )
ank & bb Karina
dienutagraviduta spune:
neata.
uite ce puturoase sunt mamicile astea ... noi n-avem somn, fiindca dan s-a "trezit" azi noapte, super hotarat sa mute sifonierul, a demontat un sertar si era sa trezeasca si lucarinul, dar m-am luptat cu el si l-am aruncat la loc in pat. urgenta pentru luni dimineata - un neurolog bun, ca nu ma mai descurc cu omul asta.
sunt fooooarte incantata fiindca am luat tarc; e de la cam, modelul america http://reclama/detalii.php?cod=CA32, numai ca e cu ursuleti, nu cu bulinute. deja a stat lucuta vreo 2 ore ieri in el, e foarte misto, vede si la televizor prin el, ne vede si pe noi - tot tacamul. asa ca sunt foarte incantata de afacere !
azi e asa de urat afara, incat cred ca pana vine dan de la servici il pun pe lucuta in port-bebe si ma duc sa-mi cumpar o pereche de blugi; aaa, si sa mai fac alimentarea la jucarele, acum ca avem tarc, trebuie sa-l si populam ...
Morgano spune:
Neata
Dienuta, dupa ora postarii tale eu eram demult treaza :)) E drept ca ne-am culcat imediat dupa 10, aproape deodata cu fata, ceea ce e un maaaare lux. Ne-am trezit toti 3 pe la 7 si ceva, dar am mai motait pana la fix 8. Ana sta totdeauna cuminte dimineata in pat, cat o lasam, insa dc nu binevoim sa ne ridicam la 8 sa-i dam lapticul, e greu apoi sa-i inghesui cele 5 mese pana la 21.30 cand o papa pe ultima.
Super tarcul, noi avem unul de la brevi, dar inca nu l-am instalat ... acum cred ca i-a venit vremea doar. Asta este http://www.magazinultau.ro/product_id/10400/category/Articole%20pentru%20copii/product/Tarc+Circus+Italia+BREVI+62_583+Magazinul+Tau+-+Gasesti+de+toate+dar+nu+orice/Tarc-Circus-Italia-BREVI-62_583.htm
pfuai ce lung e linkul, poate si merge :))Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Morgano spune:
Maria, retinusem ca s-a plans mai multa lume de pampers 3, dar sincer nu mai stiam exact cine. Si 1 au fost fte proaste, 2 au mai mers. Si eu intreb de nr. 4, fetele cu bebeii mari ati ajuns la ei?
Eu 2 luni am avut baby star alea mult laudate tot de mine, dar nici in depozitul din bucuresti nu mai au, asa ca m-am intors la pampers.
Am intrebat de alte scutece inainte sa dau iama in metro si sa iau un ditai jumbo pack pe care-mi vine sa-l arunc acum :( dar nu mi-a raspuns nimeni. Libero si tu foloseai, nu Lavi? Esti multumita de ei?
Maria, astept detalii despre Huggies, si as mai vreau sa stiu dc a fol. cineva din alea Happy de le face reclama la TV. Eu stiu ca-s de la Bella, care cel putin betisoare de urechi si dischete de demachiat au cele mai misto. Nici tampoanele nu sunt rele, dar eu raman fan Always night din motive de.... hemoragie, cu altele nu ma descurc. Am sperat sa ma simt mai bine la CM dupa nastere, o lae, e mai rau si e mai mult.
Ank, nu plange dupa cinema ca ma apuca si pe mine :) Pe mine sotul meu nu m-a scos niciodata la cinema in aproape 4 ani de cand ne stim. E drept ca am tot avut filme din retea si e mai comod acasa. M-a scos totusi la teatru, la opera mergem ca avem o prietena soprana si oricat incerc sa ma feresc, tot mai mergem la cate 2-3 spectacole pe an, de jena pt. ca pe cat iubesc muzica clasica pe atata ma dispera majoritatea operelor. Uvertura e super, cand incepe vocalizele ma uit la ceas. Chiar miercuri mergem la Take, Ianke si Cadar cu R. Beligan, Dinica, M. Moraru, M. Calin, M. Davidescu, asta e in Cluj rar asemena spectacole, din pacate.
Deci Cora, felicitari sotului tau ca te-a dus sa vezi ice age 2, si eu il doresc tare mult. Cat despre scleroza... cred ca ma inscriu si eu, uit asa de multe incat uneori ma speriu. Am crezut ca ma tampesc doar in sarcina, ei acum sunt si mai rau, dc se poate :))
Cristina, c-ai amintit de mirena, nu pot folosi, am vb cu dra mea....nimic nu mi se potriveste se pare. Dupa bb2 am sa ma risc cu un sterilet clasic, sa vad dc nu cumva nu suport totusi cuprul macar. Dc nu, imi iau cu aur, desi e mult peste 5 mil la distribuitori. Alergiile mele dragute, transmise si fetei cu bubutze :) A, Ana e iar cu tenul perfect de 2 zile, deci pana la urmatoarea tura de bubutze mai am 4 zile linistite. CAm asta e la noi frecventa, 6-7 zile.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Bubamara spune:
Neata fetelor!
Ce mall, ce spectacole, opere si d-alte chestii! La noi, traiasca reteaua. Gasesti ce vrea muschiul tau si chiar mai mult. Uneori, mi-e dor si mie sa ma holbez la un ecran din ala maaaaare si s-aud cum navalesc sunetele peste mine.
Azi noapte, fii-mea, cred ca de entuziasm ca a facut 4 luni, s-a sculat la 4, 5 si 6 dimineata, asa, de amorul artei. Oricum, la 4 rasese un bibi cu 200 laptic, deci foamea am exclus-o la trezirile ulterioare. Ea avea chef de ras si ghidusii si eu eram cu ochii lipiti de somn.
Mai, asta mica a mea inca nu se intoarce burta-spate. Stiu ca nu toti copii au acelasi ritm, dar.... S-a intors o singura data acu vreo saptamana si a ramas traznita de uimire, ca nu stia ce i s-a intamplat. De atunci, n-a mai repetat figura desi o pandesc s-o prind in flagrant.
Hai sa aveti o zi frumoasa si va ,
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
Gogolos spune:
Salutare! Eu sunt zombi astazi ca de vreo saptamana al meu print are program de smiorcaiala de la 3 la 5 dimineata Nu ii e foame, nici macar nu deschide ochii, dar se smiorcaie, vrea suzeta, cand i-o dau o tine un pic si o scapa si plange dupa ea, si tot asa... Azi noapte m-am tinut tare vreo ora, am facut de garda in picioare langa patut inarmata cu suzeta, dar la un moment dat am renuntat de oboseala si l-am luat la mine in pat unde a dormit dus pana la 8 dimineata. Of, tare mult as vrea sa nu il obisnuiesc la mine in pat!
Dienuta, la mine nu merge linkul