Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ia uitati cu ce m-am delectat eu: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=72497

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara mamici!!!

Paula bine ai venit la noi. Ai niste fete superbe. Sa-ti traiasca!!!

Fetelor eu am deja rezervare la mare la 2 Mai la o vila pe malul marii. Mergem mai multi si am inchiriat o vila si o sa fie super. Si anul trecut tot acolo am fost si a fost suuuper.Rezervarea e facuta pentru 13.August asa ca baiatul meu va avea 9 lunisoare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor eu am deja rezervare la mare la 2 Mai la o vila pe malul marii. Mergem mai multi si am inchiriat o vila si o sa fie super. Si anul trecut tot acolo am fost si a fost suuuper.Rezervarea e facuta pentru 13.August asa ca baiatul meu va avea 9 lunisoare!!!

14.11.2005

Diana, poti da detalii, pliz: cat va costa, ce inseamna vila asta, aveti acces la bucatarie pt mancare bebelusi? unde ati gasit vila?

melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ne luaram cu Colin Firth,si nu va zisei si eu La Multi Ani,pentru bebelaci,sa fiti sanatosi voiosi-voinici!

Cristina Baku,mai,da'il ai pe baiat!
Bravo,mancaciosu'lu mama!
Da' lasand gluma la o parte,e cam multicel la 2 ore,baga-i si tu macar la 3,abureste-l,lugu lugu...stiu ca e usor sa zic...da...si noaptea cum se trezeste??

Mandyutza,de ce ti a fost rau,de la oboseala,sau de la vezica biliara!?

Eu tot incercai sa iau filmu'asta(M si P-an.2005),da'nu-mi iesi...
Kiar,a vazut cineva Ice Age 2??

Mergi la inceput

Felicia vreau si eu....

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Paula, te-am "prins" intr-o poza, dar nu te stiu nici din vedere, e clar. Sa-ti traiasca comorile, sunt tare tare dragute.
Mandy, ai grija de tine, ai cumulat fte multa oboseala. Mai lasa copilul cu mama ta in vreo doua dupa-amieze si leneveste putin la tv, mai un pui de somn, citeste Jane Austen tot ce rpinzi de ea ea super, iti recomand cam in acelasi stil clasic surorile Bronte. Au multe romane, nu le insir ca sunt sigura ca le stii si le poti gasi usor la orice biblioteca dc nu la prieteni.
Dordia, felicitari de rezervari. Ce bine e de voi asa aproape de mare, la noi 12 ore sunt prea mult pe drum in masina. Probabil la anul vom merge si noi, depinde dc voi avea bb2 in burtica, dar eventual cu avionul cel putin la dus si tati cu masina. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ela noi mergem la mare, dar la SF.Gheorghe nu pe litoralul constantean, ca e aglomeratie si murdar. Asa ca la SF. Gheorghe avem si mare si Delta. Imi voi duce copilul acolo pentru ca marea, muntele pentru ei e sanatate curata. La munte noi mergem deja, chiar si maine vom pleca din nou intr-o mini vacanta.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Melkule nu stiu cat costa exact dar in jur de un mil camera. Are bucatarie cu 2 frigidere mari si de toate prin bucatarie. Vila am gasit-o prin niste cunostintze anul trecut dar este ocupata pe toata vara asta. ca noi am ocupat ultimele 2 saptamani. Dar in principat se afla la iesire din 2 Mai ultima vila pe partea stanga cum te duci spre VAma Veche. Cam atat stiu si eu ca si eu merg cu sora-mea si cu niste prieteni care ei fac rezervarile!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Dordia, Joy,Catutza, Camelia Daniela ,Gabitaco, Bubamara multumim frumos pentru urari.Asemenea si voua

Paulai, bine ai venit!

Am avut musafiri si am pierdut filmul, dar in varianta veche, e pe procinema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Felicia si Silvia, multumim si vou de urari si va dorim acelasi lucru.

Mergi la inceput