Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
joy04 spune:
ELA, ACUM AM VAZUT CA AM HRANIT COPCHILU
NU, INCA NU IES, POATE MAI TARZIU CU CRISTI
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
maria_alexia spune:
Alinush, noi inca n-am inceput diversificarea, mai asteptam vreo luna, suntem inca prea micuti Dar ne facem deja lectiile
Eu tocmai vroiam sa ma laud ce bine incepuse sa ne mearga cu lapticul (am avut doua zile cu cate 60 ml supliment, si aia inca asa - de control - inainte sa mergem in parc, sa nu ma faca puiul de rusine pe-acolo) cand iaca toxiinfectia . Inca nu m-am rezolvat, regim drastic, paleative si deocamdata fara medicamente, sper sa mearga asa. Oricum, lapticul e in scadere puternica . Macar sa-l feresc pe pui sa nu se contamineze si el, ca de crescut va creste si cu lapte praf, asta e.
Cu scutecele, e clar ca parerile sunt subiective. Mie mi-au placut mult Pampers nr. 1, nr 2 au fost o dezamagire crunta, dar totusi ok fata de nr. 3 care put rau .
Libero nr. 3 mi s-au parut chiar fainuti, acum ca am vazut ce catastrofa sunt Huggies ii apreciez inca si mai mult.
Iar Huggies astia nu-mi plac deloc: pe piciorus nu se strang de nici un fel, dupa o runda de pedalat arata puiul de parca are chilotei dintr-aia cu elastic in lateral . In plus, partea absorbanta din mijloc nu e prinsa deloc de laterale, iar dupa un pipi-doi atarna pe unde apuca. Sa ma mai mir ca l-am gasit ud pe spate ?? Altfel, au si ei, ca si Libero, elastic la spate si-am dat 40ron pe 50 buc - cam mult parca.
Am mai experimentat fixies - niste scutece nemtzesti din farmacie, mai scumpe decat pampers dar care nu m-au impresionat in mod deosebit. Feeling-ul e mai de hartie (fata de Pampers, care sunt mai plasticosi) si aveau si ceva elasticitate pe burtica, dar asta ramanea larga dupa cateva zbenguieli si n-am prea apreciat-o.
Din pacate Libero nr 3 ne cam strang si nr 4 ne sunt cam mari, asa ca deocamdata o sa ne straduim sa ne descurcam cu bax-ul de huggies si cu ramasite din ceilalti. Libero m-au impresionat profund la capitolul kk (dar dintr-ala mai molicel, de dupa supt, nu cel de lapte praf) - copilul era perfect uscat, doar murdar. Cu toate celelalte scutece trebuie sa-l schimb rapid, sa nu stea in balta
Maria & Cristian (22 dec 2005)
Morgano spune:
Maria, mersi de raspuns, noi cum suntem subtirele in talie ne merg bine 3 inca o vreme, mai ales ca avem 7 kg. Am sa trec pe Libero, se pare, mai astept pareri.
Joy, am pus si eu poze cu polly in contul comun. E super.
Referitor la borcanele, eu am luat doar suc de morcov de la Hipp, are gust de dovleac din ala copt in cuptor, de morcov nici pomeneala, doar culoarea. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
madau spune:
Salutare fetele!
Noi azi am fost tare puturosi, in frunte cu Miruna care s-a trezit cand s-a crapat de 9. Cand am vazut cat e ceasul..sa mor nu alta. Mi se parea mie ca am dormit cam mult .
Apoi am mancat piureul de mar cu mari scandaluri deoarece ne-am puturosit si nu mai vrem cu lingurita. Dupa care am plecat in Metro sa luam Pampersi, si cu asta am atacat si subiectul, noi deja suntem la al doilea pachet de Pampers 4, care mi se par mult mai buni decat aia 3. Ce l putin pana acuma nu au curs, mirosit urat, etc.
Insa am vazut in Metro ceva ce m-a lasat masca: la raionul de mancare ptr bebelusi, bag si eu un ochi sa fac o prospectiune si ce vad...piureurile ptr bebelusi de la 4 luni, toate dar absolut toate contin GLUTEN . Pai cum se poate asta, ce-s tampiti? Intr-un final am gasit unele fara gluten, singurele de altfel, cele de la Herro.
Si inca ceva, scaunul de masa Chicco Polly e 4.600.000 lei.
Noroc ca l-am luat cu 4.700.000 ca altfel ma dadeam cu capul de pereti. Oricum, asa cum zicea si CORAP nu-mi pare rau, chiar isi merita banii, e suuuupppeeeerrr
Joyam pus si eu niste poze cu Miruna in scaunel, poate il convingi pe taticul vostru, persevereaza, eu am reusit.
Pozele sunt la semnatura, POZE NOI
Va pup si revin cu raspunsuri ca ma bate Marius la cap sa citeasca nu stiu ce rahat pe net.
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
mandyksch spune:
Salutare fetelor.
Azi m-am simtit mult mai bine ca atare am iesit la plimbare vreo 2 ore. Vremea e mai buna ca zilele trecute, un pc e frig dar macar nu mai ploua.
De la ce m-am simtit rau? Nu stiu. Cred ca ar trebui sa-mi fac niste analize caci am senzatia ca nu stau prea bine cu Fe, Ca si Mg.
Ripley, mai am carti de Jane Austen si surorile Bronte-Mandrie si prejudecata, Persuasiune, Sense and Sensibility, Northanger Abbey, Emma, Shirley etc. Mai multe de Jane Austen.
A, ca ziceai de mama..pai ea ma tot bate la cap sa ma intorc la serviciu si sa i-l las pe bb . Acuma ce sa zic, pe 1 august ma intorc la lucru si pana atunci il voi duce mai des pe bb la ai mei sa se obisnuiasca.
Fetelor, va rog eu frumos sa nu va plangeti ca bb al vostru nu se intoarce pe burta sau pe spate...ca eu de cateva zile nu fac altceva decat il pazesc pe piticu' asta al meu care non-stop face tumbe.. Cu ceva vreme in urma mai facea el cate o intoarcere doua. Dar acum dupa ce a descoperit ca le face f. bine si ca e o distractie le face non-stop. Si in patut si pe patul mare. Cinci secunde nu ma uit la el si e pe burta si sa-l vezi ce rade si chicoteste. De azi dimineata se intoarce pe burta chiar daca e in saculetul de dormit Iar in patut alta distractie e rotirea cu 360 grade, se ajuta cu picioarele de barele patului si da ture.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mandyksch spune:
Dienuta, nu merge linkul dat de tine, poti sa scri macar siteul cu pauze intre litere?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
canuta-om-sucit spune:
Fetelor acum am venit si noi e la munte, brrrr ce frig!!! Am renuntat la ideea de a sta peste noapte, poate maine o samergem tot asa de dimineata pana seara.
Oricum in seara asta mergem la un party si tinuta e obligatorie in stilul anilor '70-'80. Astept sugestii, ca io m-am gandit la ceva dar...
P.S si pentru mine si pentru Dan pilzzzzzzzzzzzzz
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
catutza spune:
Salutare!!!
Am bagat la cuptor checul dupa retela Alinei,arata foarte bine,daca nu mai revin in seara asta sa va spun cum a iesit .... sa nu ma intrebati,ca inseamna ca ...
Azi mi-a mancat Bianca marul ras cu cereale ca in nici o alta zi,adica tot cat ii pregatisem eu chiar ma tragea cu manutele de mana ca sa-i mai dau! Si ca sa fiu si mai mandra mi-a baut si 40ml de apa plata.
I-am schimbat si lingurita,am luat de silicon,acum poate musca din ea fara sa-mi mai fac griji ca sa raneste la dintisori.
Ripley , eu am incercat scutecele HAPPY, dar nu sunt multumita de ele,Bianca sa iritat la incheietura piciorului destul de rau.Dar am mai multe prietene care au copii si folosesc scutece Happy si sunt multumite de ele.Acum depinde,daca vrei cumpara 1-2buc si fa o proba si vezi cum ti se par.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
joy04 spune:
mai fetelor, sa va traiasca comorile!!!!!!
superbe poliurile voastre, dar mai frumosi va sunt copii.
zise cristi acuma ca sunt taranca ca v-am zis ca el nu ar da banii pe scaunul asta.....adica este destul de mult, dar merita.
in alta ordine de idei este superb, am vazut la se lasa destul de mult pe spate, tavita se scoate...are 2 masute? ca am vazut la tine Mada 2 masute...si Ripley...cam cat de jos este lasat? ca stateai deeeestul de jos tu.
Corap, e misto ardeiasul cu lingura in gurita....
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut