Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
Morgano spune:
Joy, are 2 tavite, una de papa care se pune deasupra celei mai groasa care o folosesti (si) de joaca. Are mai multe pozitii la inaltime. Acuma pana papam in camera mi-e mai comod sa stau pe canapea si sa-i dau in pozitia cea mai de jos, deci inca il folosesc in pozitia asta. Cred ca ceea imi place poate cel mai mult la el este faptul ca e fte stabil, si asa am incredere s-o mai las in el pana ma invart prin casa. In plus, il duc pe rotile dupa noi si de multe ori stam toti 3 la masa, chiar dc ea doar se uita. Dar mancam in familie :))
Catutza, eu nu sunt adepta ideeii de a lua scutece la bucata din pachete desigilate. Am vazut in ce praf si mizerie le tin astia prin depozite si farmacii :( De aceea am vrut sa nu fac altuia ce nu-mi place mie si nu am dat la schimb la farmacie jumbo de pampers 3, desi farmacista a fost super-draguta si mi le-ar fi schimbat. Am sa ma risc cu Libero, probabil.
Mandy, asa si Ana, e ca titirezul, cel mai greu mi-e pe masa de infasat ca asa se intoarce de nu-i pot pune scutecul ....
Plec la chef, seara faina tuturor.
Canuta, si tie party fain. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
madau spune:
Joy are 2 tavite, asa cum a zis si Ripley, iar de lasat se lasa destul de jos, adicatelea eu aseara de ex am pus pernutza de la fotoliu pe jos si am lasat scaunul la ultimul nivel si asa am papat. Asta ca sa-ti faci o idee cam cat de jos se lasa. Mai nou vad ca acuma dupa masa de la ora 19 a adormit acolo si inca mai doarme.Semn ca e confortabil ca altfel...dupa 20 min era cu ochii pe tavan . Gata cu reclama, io zic ca merita!
Canuta, Ripley petrecere frumoasa! Of ce dor imi e si mie de un party
Poop si sunt pe aici, citesc din urma
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
pisi-si-boscu spune:
Mandy, uite link-ul, il aduni tu ca i-am dat imprastierea, ok?
http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=CA32
daca tot nu merge, incerarca
http://www.reclama.ro/detalii.php?cod=CA32 si in loc de reclama, pui bebelusultau.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
corap spune:
he, he, he...
mamica lu' bebitza amalia : lu andrei ii dadeam mango & portocala in poza aia.
cam asta-i meniul (2 max. 3 fructe dintre) mere (suc sau ras), portocale (mai rar), mango (sub forma de nectar gros), morcov suc, nectarina si pomelo. atat l-am diversificat.
luni incerc sa-i bag si supita pasata. cred ca morcov & dovlecel.
cereale nu servim. din cauza de
hai ca fug sa fac baitza la puiut
c & puiutz
mandyksch spune:
Mersi Pisi, merge si am vazut modelul. Cred ca va trebui sa ne luam si noi caci de cand a trecut la faza de tumbe si "suruburi" piticu' mi-e groaza sa-l las singur chiar si in patut cand eu sunt in bucatarie sau in alta partea casei.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)