Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina-ura am castigat, cum facem sa ne vedem in ro, noi stam de pe 18 mai pina pe 18 iunie!
Moni-si cu tine cum facem ca noi aterizam, nu venim cu masina

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica pai dc e cum am calculat noi plecam sambata si normal ar trebui sa ajungem sambbata seara...dc nu plecam duminica deci in weekend.
Haide Steaua sa ii kilarim pe elvetieni( no ofense Mira). Si cand ma gandesc ca papam niste catelishi duminica...uau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

HAi si eu la muls in zona. La Bia trag greu falcile, la Diana fundul desi mare nu cantareste mai nimic (daca grasimea e usoara), dar la Ana mea, capul e durerea. PAi cum sa ridici un cap de 42 de cm cu un gatutz subtire! Pai nici eu nu m-ash baga. Ioana, tu ziceai de RAzvan ca e capos! Hai sa vezi ce bine stam noi! SI ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba cu fontanela?
TEolinda, te lasa papanashul sa dormi? S-a linistit? Eu cred ca in locul tau ma riscam si-i faceam baita.
Canda, sper sa scape Filipelul tau de urmarile vaccinului. Si sa nu mai planga mititelul ca-l doare locul.
Cat despre laptic........eu ma bucur ca stau bine, in sensul ca nu mi-a disparut laptele avand in vedere ca fata mea suge o singura data pe zi, iar de maxim 2 ori am eu timp sa ma mulg. SI ca sa vezi ce e si cu soarta asta: ieri cand mi s-a rupt pompa, pocneam de plina ce eram. Azi am pompa (lipita) si n-am atata lapte.
CAtalina, sa-ti traiasca barbatul! Berbece sa inteleg? CA barbatul meu. Faina zodie.
GIova, chiar ca si tu si Clau sunteti ghinionisti.
Matza mea adoarme seara doar daca ii cantam!. SI am ragusit de atata cantat. Si inca facem cu schimbul, ca altfel, am si ragusi am si amorti! CE sa fac, daca ii place copilului sa ne maimutarim. CAt despre jucarii, noi suntem la faza de a le lovi cu manutele. DAr tot mai interesanti sunt oamenii, aceste jucarii mari! Aaaaaa si manutele sunt bune. MAi ales de bagat in gura, eventual pana la cot. Si mai nou sunt bune si de bagat in ochi sa le vedem mai bine (vai ce-a mai ras cand am vazut). SI ce ma distrez cand se intoarce fata mea pe partea dreapta sa-si bage mai bine bumnul in gura! (Ralu, felicitari pentru rostogolitoarea Anastasia!Precoce)IN loc sa aduca pumnul la gurita, se duce toata dupa manuta dreapta..
Acum puiutza mea doarme linistita, eu finalizez mulsul, o trezesc la papa si apoi somnic de voie ca la 5 dimineata iar o luam de la capat. NU reusesc deloc sa o fac sa doarma mai mult. Si nici dupa 5 nu prea mai doarme.
fetele. Noapte buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA e perfect in ambele variante...nu merg lunea aia la serviciu ca ...inventez eu,in caz de...varianta 2.
DENISA - inchiriezi un elicopter si gata,ce-i asa complicat?

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cata -de ce te miri de cm lui Di la 3 lini, asa e ea lungana ca si emma de la nastere si a mea are la 2 luni juma 63.5cm, masurata si de medic si de ni si are si 6kg si nu pare grasana deloc, doar pulpitze are
Am plecatla tura a 2-a afara ca e fain!
Mira-pupicei la totzi 3 muschetarii tai ca si restul fetelor!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa pai poate tragem si o fuga la Bucuresti deci...nu e exclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA
BEE pai noi avem doar 39-40 la cap,e mai usor,nu?! Si gatul cred ca nu-i asa subtire,adica nu stiu ca-i ingropat in rotocoale de grasime...

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Asa mai Monica, ca 2 s-au luat pe ca doar ai zis ca seamana cu Lopez!...Bee si sa stii ca noi nu prea avem git..asa ca, cum sa ridicam capul, daca nu prea avem pe ce sa-l sprijinim..? Denisa de Emma nu ma mir ca e lunga si barosana!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ne-am calificat!!! URA<URA<URA .
Anasebe, Catal-am tot facut cu glicerina, nu se duce, dar nici tare nu e.
Mirela poate ai dreptate. uite eu in loc sa-l citesc pe Capraru stau pe dc .
Irina in cate veniti mai exact? caci daca e buna aia, imi esti datoare si tre sa treceti si prin Tm, macar 10 min, sa ne vedem live. Noi s-ar putea in 8 iunie-joia sa mergem in Italia. Daca nu ne vedem atunci, la intoarcerea voastra in Franta, sigur.
Mi-ai trimis adresele?????
Ingrid, Moni imediat ma uit la poze.

M-am muls si am scos 150 ml di ambii sani, dar dupa grele incercari.
Sper sa se trezeasca si sa pape, daca nu il are pe dimineata. Oricum a bagat 200 de formula si a vomat putin de tot.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova, 150?Eu cred ca stau degeaba treaza ca Bia doarme de la 20:30 si nu da semne ca i-ar trebui vreun pic de lapte..ma duc sa dorm! Pe maine!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput