Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Ete fis..mi s-au angorjat si mie dupa o mie de ani...dar cui sa dau sa suga, ca Bia doarme de 2 ore si daca o trezesc cred ca ma ia si la bataie sau eventual vomita pe mine!Dan mai are pina vine de la meci, deci si el iese din discutie!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Bai..vreau si io sa suga Bia..daca le minjesc cu miere credeti ca baga???
Ciresica Bianca
monica70 spune:
CATA mai bine niste lipici s-o ti acolo ,ce vrei mai, s-o faci SUMO-NITZA?
MONI care DIANA (01.01.2006)
utocatalina spune:
Pai mai noi intr-o sapt. am luat 90 de grame!!!Mai ca-mi vine sa-i dau carne, o fripturica, un mic, poate alea ii plac mai mult!Ia zi..tot 65 are Diana?
Ciresica Bianca
T_Ioana spune:
N-am reusit sa-l adorm pe fi-miu, in concluzie, s-a uitat la meci, tot in concluzie au facut astia egal.....mama masii de treaba. Ma duc sa ma zgarii pe ochi, da in baie, ca sa nu fac mizerie pe aici!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
N-ai citit? Am facut cum a zis BEE cu cartile si mi-a iesit 63 cm ,2 de la curbura erau probabil!
irinadum spune:
Si am castigat.
Ioana nu te mai supara ca o sa vina si duminica si iar ai sa plangi si cu lacrimi amare , amare , amare...ca acolo v-o "tragem " rau de tot.
In sfarsit sunt un pic mai fericita.
Monica cica concediu pe 5 iunie deci....la inceputul lunii venim.
monica70 spune:
IRINA Incercati sa pice sambata sau duminica sa nu trebuiasca sa-mi iau liber,ca daca nu...tot imi iau liber!
miraklucker spune:
Buna fetelor!!
angi, nu te necaji, uite de la Selin pentru Filip sa nu-l mai doara piciorusul.
si noi am fost marti la controlul de 2 luni si am facut vaccinul. Nu stiu daca a durut-o sau nu piciorul nu mi s-a parut mai agitata ca deobicei si nici febra nu a facut asa ca nici supozitor nu i-am dat.
Are 4.520kg si 53,5 cm. Azi cel putin a dormit toata ziua. S_a trezit pe la 7.30 am, de dimineata am iesit cu totii pe ceilalti doi i-am dus la fitnes sa se joace putin si eu cu mama si cu Selin am colindat magazinele.
L-a pranz s-a trezit putin a mancat, s-a mai conversat cu caruselul si iar somn de voie. La 2 i-am dat adormita ca vroiam sa plec din nou dar n-am mai plecat si asa a dormit pana pe la 6. Si ea vomita destul de mult cand manaca dar am intrebat doctorul si mi-a spus si el ca e normal dau afara ce e prea mult!! De vreo sapamana e constipata nu mai face kk i-am mai pus cate juma de supozitor, nu stiu de ce pana acum facea de o gramada de ori pe zi. Acum n-a facut de 2 zile maine cred ca vom recurge iar la supozitor, deocamdata vad ca destul de linistita.
Poze n-am reusit sa mai vad si nici pe ale mele nu le-am bagat in albumul comun.
pupici la mamici si bebei!!
noapte buna!
Le-am facut la toti baita si acum dorm!!
Daria e si ea mai bine a terminat antibioticul sper sa nu se mai imbolnaveasca ca inebunesc de tot!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos