Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Apropo de laptic si la mine e mai spre finish,rar sunt plini de dau pe dinafara,am doar cat ii ajunge deocamdata.Sper sa mai am macar luna asta, pana la 4 luni...Pe urma si daca doar dimineata si seara am sunt multumita,trecem la altceva.Vad ca sucul de mere (si cu un strop de pulpa) e ok - azi inca 5 lingutitze...saptamana viitoare bagam suc de morcovi.
Dac'ar fi dupa mami, i-ar face deja meniu de meniu...piure de cartofi,gris cu lapte etc. Dar nu cred ca ar face mofturi!
O mai las insa pana prin mai,daca mai am lapte...evident!
MONI care DIANA (01.01.2006)
anasebe spune:
La mine au inceput sa dea cu pocnitori, artificii, lumea a iesit pe strada! Bravo STEAUA!
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
utocatalina spune:
A batut Steaua...URA!!! Monica am vazut pozele...zici ca-i place puiul ala mare? Nu l-a bagat in gura pina acum?Nu da cu pietre, dar eu cred ca Diana va face ochii caprui!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
monica70 spune:
Mai eu am uitat sa-mi iau pastila ieri seara...acum am luat-o normal,ce se intampla? Ma dereglez? Chiar m-am simtit ca naiba ieri seara de am uitat!
monica70 spune:
CATA nu dau cu pietre dau cu biliardul
Eu tot mai sper mai,ca pe viu altfel se vad!
utocatalina spune:
Ha..deci tot verzi sau albastri rivnesti?Sa nu ai parte de ...Sa-i faci maine o poza de aproape pe lumina sa mai studiem!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
mirela10 spune:
GIOVA,nu te alarma,si noi avem la fel.in capraru scrie ca sunt chisturi care vor trece de la sine(petele albe pe gingii)
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Noroc ca mai pun poze si eu, asa apuc sa ma uit la restul bebelushilor!
Cata e tare dulce amica si m-am indragostit de cosul ala cu ursi! La mine, pisicile au 2 cosuri de nuiele in care stau, ma bate gandul sa mai iau unul, dar oval, pt Diana, sa-i pun si eu ceva sa atarne acolo!
Moni, cred ca ai dreptate, azi iar nu a dormit prea mult, si atata si-a dorit sa vb cu mine, incat a vomitat putin de nervi ca nu-i ieseau cuvintele! Tot timpul misca din manutze, parca alea ar ajuta-o la vorba.
M-am uitat la Dienutza ta, misto faza cu suzeta, exact acelasi lucru il face si fetitza mea, apuca de suzeta, o scoate din gura, apoi, dupa ce i-o pun la loc, o tine strans, sa nu cumva sa-i scape!
E frumusica foc si imi place cum tine de puiul ala.
Inca nu s-a trezit, apa o asteapta, am citit ca chiar daca are febra, nu trebuie sarit peste baie, deci ma duc sa-i fac!
Ingrid S si Diana