Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
miraklucker spune:
Irina, hai ca fugi sa-l intreb pe al meu sot despre ce e vorba, ca eu nu le am cu ale fotbalului. Si el se uita acum , tocmai mai dadu-ra englezii un gol e 3-1 daca mai dau unul nu o sa mai joace cu elvetienii.... si cum sa ma supar doar nu vrei sa tin cu ei!!! Nu ma prea intereseaza meciurile..dar oricum sunt romanca.
Canda, ca mi-am amintit hai sa te intreb ceva! Stiu ca Timisoara e mare dar eu tot te intreb.
Am o colega de facultate si apoi de servici, care merge la aceeasi biserica cu tine. O cheama Oana Rades, are 4 copii, 3 fete si un baiat cei drept mai mari decat ai nostri. O stii cumva?
Cata, lasa fata sa doarma, cand ii e foame te trezeste ea pe tine! O sa vezi o sa vina vremea cand vei vrea sa doarma si nu o sa mai vrea ea
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Giova spune:
Nici Marco nu da semne de trezire. mai stau putin, pana fumeaza Clau o tigara si pe urma la somnic.
Ingrid frumoasa mogaldeata ta. abia astept sa se faca vreme frumoasa sa iesim.
Moni, pai Diana tine bine de tot jucariile in maini. pe al meu, nu-l intereseaza asa ceva.
I-am facut si eu niste poze mortale, dar numai maine reusesc sa le pun. nu mai stau in seara asta.
Fetelor va si ne auzim maine.poate intru inainte de masaj.
.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
ilincalif spune:
Fetelor cochetelor, mi-era dor sa stau pe indelete in fata calculatorului...
Ioana Teodora Zamfira s-a nascut pe 7 februarie 2006 la 11h42, cu 4,250 kg, 52 cm si Apgar 8, prin cezariana, la Spitalul Judetean Suceava, cu dr. Florin Rotaru. DNP era 10 februarie.
Acum, adica azi, are 2 luni. A mostenit de la mami pofta de mincare si de la tati placerea de a dormi !!!
Mamica cea fericita are 41 de ani (nascuta pe 3 ianuarie 1965) si se simte de 17.. o fi normal ? :)
Pupici, mici da'multi tuturor.
Si o intrebare, voi cum va cintariti puiutii, ca eu dupa o tentativa nereusita am hotarit sa nu imi mai traumatizez maimutica !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc..."
maraki spune:
Esteeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo Steaua!!! ))))(((( ))))(((( )))) ))))(((
Canda m-ai intrebat cat mananca Angelo la o masa, de cand este pe diversificare foarte rar trece de 130 ml..laptele este cu cereale de orez sau mar,morcov, gris...astazi dupa-masa de exp. a papat piure de dovlecei cu cartofi si 60 ml lapte cu cereale de orez si nu eram multumita, vroiam sa pape tot lapticul 110 ml dar pt. bebe era de ajuns, normal!!!
Catalina la mine nu s-a terminat ziua, iti urez mult noroc pt. Dan, sanatate, fericire si La Multi Ani!!! Super misto invitatia
Giova maine intru sa o vad si pe a voastra,astazi nu am intrat deloc in albumul de poze, nu prea am avut timp
Denisa pupicei Emmei, maine vad si pozicile voastre, este lunguta fata de Angelo care are doar 60 cm la caput are 38,5 ...mie mi se parea ca capatanos si l-am numit Bolek dar daca stau si ma gandesc nu are capul mare, este doar rotund mai nou, vad ca in spate are doar o suvita pe mijloc, in parti nu mai are pariar pe caciulita dupa baie vad ca lasa firisoare deci a inceput sa isi schimbe parul!
Pe mine iar ma apucase nostalgia cand am vazut live de la Universitate!!! Nu era seara sa nu trec pe acolo in plimbare cu masina
noapte buna fetelor, pupicei la bebelini,sa pape si sa doarma bine
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
pisoi3 spune:
Hai ca iar huhurezez pe aici. M-am uitat la Poltergeist, bebe si tati dorm, numai io stau cu ochii cascati la filme psihedelice. Mai era unu' pe B1TV cred, era cu morti, da' m-am mobilizat sa ma duc la culcare ca o sa fiu maine obosita.
Da' ma duc la culcare, promit.
Moni, ciorba a iesit foarte buna, super, conform spuselor lui Georgica. Nu e greu nimic la ea, doar ca nu am mai facut io pana acum, mi-a fost lene! A trebuit sa mi se faca pofta ca sa fac, pana acum facea soacra-mea de cate ori ne duceam la ea si nu simteam nevoia sa fac si io, da' acu' l-a apucat si pe husband pofta si ne-am decis sa facem si noi.
Apropo de animale de plus, Mark are o groaza, de astea de canta, plus nu stiu cate de plastic. Il las sa se joace cu ele, dar i le-am curatat inainte sa i le dau prima data, ca m-am gandit ca nu se stie cine a umblat cu ele. Le baga in gurita dar nu ii ramane puf in gurita asa ca zic eu ca momentan nu sunt un pericol. Oricum il supraveghez. Jucaria lui preferata e o albinuta de plus de la Miniblu care canta si rade, e super draguta, o sa pun poze sa o vedeti.
Acu' ma duc la somn ca maine am de umblat, trebuie sa ma duc dupa lapte si sa duc concediul la servici. Bineinteles ca o sa car hipopotamul cu mine, saracul de el.
Noapte buna, fetele.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
ank si bb spune:
sal'tare fetelor cochetelor!
dam si noi raportul de trei luni: 5900g si 62 cm.
mari, frumosi (asa ne zicea lumea) si cumintosi... de obicei
am apucat sa spicuiesc putin din ce ati scris...
liliana, pisoi are dreptate
eu kiar azi am depus dosarul pt CIC. nu se mai depune de catre firma decat pt cele care erau deja in CIC. sa te interesezi.
noi inca bem laptic de mami, exclusiv. am avut tentativa de incercare cu humana acum 3 saptamani si l-am scuipat....
bem 50-80 suc de mar plus morcov si o da incepem de sapatamana viitoare sa papam fructe pasate...
va pupam pe toti!!!!
bb Karina
Ana_m spune:
salutare gagicile,
Eu nu prea mai apuc sa tin pasul cu voi . Ca sa fiu si eu in spiritul sectei totusi , anunt ca si mie pare ca mi se cam duce laptele , ca am niste sani moi, moi ........
Asa, in alta ordine de idei , cred ca sunt umpic cam de o saptamna. Nu exista noapte in care sa nu ma trezesc , ca ma tot rotesc prin pat , am impresia ca Clara e cu mine in pat si ma tot fersc sa nu o turtesc si asez plapuma perina si ma trag pe margine . Sau mai grav, ma ridic in picioare si incep sa umblu prin camera ca si cum as avea fata in brate . M-am trezit asa de cateva ori . Ce ziceti ma primesc astia la nebuni , ca am semne evidente ? Nu stiu ce naiba e asta.
Si ca sa mai diversific noaptea umpic, azi noapte visam ca nu stiu care a omorat cu telefonul mobil 3 indivizi si urmam eu. M-am trezit toata ghemuita in pat , de-abia am putut sa ma misc dupe 3 min .
Mai Moni , pai de ce nu o lasi sa se ridice in fund ? Ca a mea fata de 2 zile de cand a inceput si am ajutat-o sa se ridice , numai asa mai vrea. Si daca nu o ajut , atat se chinue singura pana vomita
Am primit cadou de la niste cunostiinte un robot de bucatarie ( are mixer, ceva de aluaturi si inca ceva, blender, si taoaca legume, fructe carne ) .
Azi am fost harnicuta, am spalat geamuri si toate perdelele, si am facut si papa. Maine fac curatenie si ceva praji , dar nu stiu ce inca , ca la noi sunt Floriile duminica.
Teolinda te inteleg perfect cu socrul tau , nici eu nu am avut tupeu sa le zic cate ceva desi meritau, dar asa sunt eu proasta
Ma scuzati ca nu va mai numesc pe toate, dar pic de somn , cate un pupic la toate
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Giova spune:
Neatza!!!
Eu sunt matinala azi, ca imediat am masaj.
Marco de la 20.30 cand a papat aseara, a mai papat la 8.30 dim. doar san.Super bine, 12 ore a rezistat. vad ca seara ii e mai bine cu formula, adica mai sigur, ca de trezit nu se trezea nici inainte.
Ank mai fato scrie mai des si la noi, nu numai la celelalte, ca ne suparam de nu.... lui Irene.
Bine ai venit Ilincalif!!! Sa va traiasca printesa!!! Uite ce mamica curajoasa. Trec mai tarziu datele pe listutza.
Ana draga mea, ce-ai patit????Cred ca ai nevoie de o vacanta.Ai grija de tine si odihneste-te mai mult. la Francesca.ce praji faci????
Anda ma bucur ca ti-a iesit ciorbitza. azi tre sa fac ceva de papa si nu stiu ce. si aici ploua si e urat si ar trebui sa ies putin cu bebeul pe afara.dar nu stiu cum fac.
va merg sa ma pregatesc de masaj. bebe doarme, dar as vrea sa-l aduc aici langa mine, nici nu stiu ce sa fac.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Bee spune:
BUna dimineata!
Giova, Marco se scoala la 8.30 si tu zici ca esti matinala? . Pai eu de la 5 ce sunt?Noctambula cred. Anei ii place ora 5 si eu nu pot deloc s-o contrazic. Daca se culca la 9 se scoala la 5, indiferent cat a papat. Daca o scol la 12 noaptea pt papa, nici o problema, baga la ghiozda, dar la 5 tot se scoala. Janino pe unde esti sa ne zici ce face terorista ta? Tu nu vezi ca multe fete se lauda ca le dorm copiii prea mult? Parca vad ca ti-a facut si tie Carla zile fripte.
Teolinda, mi-am adus aminte, tu trebuie sa depui actele la primarie. Dupa ce ti se termina concediul de maternitate.
fetele si o zi cat mai buna!
T_Ioana spune:
Bee, te inteleg perfect. Si al meu are o preferinta pentru 4.30....dar dupa ce papa baga iar somn! aseara, la 21.30, i-am dat 70 ml Nan si a mai bagat si san ca lumea si am sperat ca doarme pana dimineata...de unde, s-a trezit la 1.30 si a papat si bineinteles ca si laa 4.30, pai cum mama zmaului sa nu fiu obosita si deprimata. Azi a papat vreo 50 ml suc de morcov+mar si dupa 10 minute a vomitat si l-am schimbat, iar la vreo juma de ora dupa iar a vomitat si a trebuit schimbat....
Azi am o zi foarte nasoala, imi ine sa-l arunc pe geam. Si asa sunt pesimista de felul meu si nimic nu-mi convine si sunt nefericita de meserie, ma mai scoate din sarite si fi-miu cu ridicatul lui in fund. OOOffffffff, nu vreti un cupil din asta pt 3 zile macar, sa recuperez si eu la capitolul somn!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"