Aspirante optimiste - 194

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza
printre nori si ceatza..io tot mai caut soarele
babutzooo te mai odata asa ca dupa petrecere

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

PamELLA, unde esti? ai mai facut alt test?
Sunt curioasa ca dupa cum sti si eu sunt in ziua 24....nu ne lasa sa ne chinuim aici! Vrem sa stim!

iepumic, te mananca undeva???? vrei nana? Doamne fereste! pey daca ar fi asa tot timpul ar fi nenorocire. Trebuie sa ai curaj pui mic, in fiecare zi se intampla mullllte dar noi trebuie sa avem curaj si sa selectam ceea ce dorim.
Exemplu: cumnata mea a facut laparoscopie acum o saptamana. La iesirea din spital dr. nu i-a dat reteta pentru antibiotice cu toate ca a facut drilling ovarian si miomectomie (i-a scos un fibrom). Am vorbit cu medica mea si mi-a spus ca cel putzin pentru miomectomie ar fi trebuit sa ia antibiotic dar ea, nu si nu ca asa i-a spus medicul ei. Daca mai tarziu se intampla ceva nu este ea vinovata? eu am incercat sa o indrum ....deci ...

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

'Neata Liano'!
E asa de urat timpul la tine???
Mersic din suflet pentru urari, ce bine m-am simtit aseara...M-am distrat frumos dar la o anumita varsta ...mai sunt si altele importante ca de exemplu: mi-am pregatit sotzul de plecare in delegatie, am invatat la germana si pentru HACCP ca saptamana viitoare am cursuri de auditor de terta parte pe HACCP.....

O sa ma odihnesc cand plec in Grecia, pe 19 Aprilie, pentru paste. Ah, fetelor,ce frumos este acolo....

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

e urat..e urat babutzooo..da io stiu sa mi'l fac frumos
spor la invatat!!!

fetelor azi este ziua lui galinarodica..cea cu printzul Serbanica..sper ca nu ati uitat'o
"La multi ani!!!" Rodica!!!sa ramaii aceeasi !!! io te iubesc mult!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

galinarodica LA MULTI ANI!!!! Sa te distrezi frumos azi de ziua ta!!!

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

megbengggggg!!!!!!! hai ca io te astept aci cu ei stransii!!! stransiii!!!
Pamella ??????mi'a ascultat DD ruga????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

liano, lasa pumnii aia si fa altceva cu ei, ca nu cred ca la mine e cu okisori luna asta...desi am intrat in a 3a zi de intarziere, TB este sub 37 (36.6 azi dim)..doar sanii crescuti si "plini" plus senzatia de greatza sa insemne ceva, desi , repet...n-as prea crede...eu sunt destul de convinsa ca e doar o dereglare mica dupa anticonceptionale...
galinarodica, LA MULTI ANI!!! esti o persoana foarte, foarte speciala..ti-am citit postarile si aici si la "adoptia"...mai asteptam povesti cu puiul tau!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

megbeng fatoooo nu ma las..io tot mai sper..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheorlan spune:

BUBULINA 1 trece-ma la . Astazi testul a iesit clar pozitiv.Sunt fericita!!! Sper sa fie ok.Pe 17 ma duc la dr.sa-mi vad"ghemuletul". Va pup pe toate si va doresc sa treceti cat mai repede la. Sa nu va pierdeti speranta nici o clipa. Dumnezeu face minuni. Eu incercam de 2 ani si cateva luni(nici nu-mi mai amintesc exact)iar luna asta nici prin cap nu-mi trecea dar ....

Simona proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

SIMONA!!!! FELICITARI!!!

SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!!!!!!!!

IUHUUUUUU!!!! CE MULT MA BUCUR PENTRU TINE!!!!!
BRRAVO, ASA ITI TREBUIE DACA NU TI-AI PIERDUT CREDINTA SI SPERANTA!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput