Aspirante optimiste - 194
Raspunsuri - Pagina 9

dana p. spune:
Laurici, nu ma iei si pe mine cu tine in Grecia??? Ca tare mult mi-a placut acolo. Am venit anul trecut din concediu de acolo atat de relaxata si de fericita.Pana si sotul meu a fost multumit si a reusit sa fie relaxat cu toate ca inainte sa plecam mi-a facut capul mare. Si de fericita ce am fost cand am venit acasa am ramas insarcinata numai ca a fost extrauterina
.
Rodica, La multi ani! Sa fi sanatoasa si sa-ti traiasca puiul!!
Simona , felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Dana
Poze

iepumic spune:
lauricipani, multumesc de incurajari. Nu ma las eu batuta asa usor...dar suflu si-n iaurt, cum se spune, de la o vreme. Imi pare rau ca in tara asta in care avem atatia oameni capabili reusim sa ne lovim totusi de niste mari scursuri umane (la unii medici ma refer acum) in care ne punem increderea si carora le incredintam viata noastra si a a copiilor nostri. Si n-am auzit de unul care sa plateasca pt. faptele lui. Saracul Hipocrate...dac'ar sti...
Iepumic

bubuleana spune:
Biencuta: draguta mea, uuuuufff ce probleme ai... uuufff ... imi pare rau
am fost la dr in feb, mai merg iar luna asta, din fericire, eu nu am nici raceala, nici chisturi... durerile au trecut, oricum nu erau dureroase, erau mai mult ca o jena... am citit ca e normal inainte, in timpul si dupa ovulatie sa ai asemenea dureri usoare... acum mi-au trecut, a trecut si ovulatia, sunt OK
eu sper ca tu sa-ti rezolvi cat mai repede problemele si sa fii
Simona (gheorlan): eu am un obicei "prost", de fiecare data cand una dintre noi ramane - or og sa ne dea si noua reteta ei; hai ia spune matalutza care e retzeta ta de a fii
??
eu te pup cu drag, iti doresc sa ai o sarcina de vis si un bebe de nota 10!!!
FELICITARI!!!
bubuleana

alionushca spune:
Buna dimineata fetelor / la mine e dimineata deoarece abia acum am facut ochi/
La mine pe vechi - abia joi ma duc sa fac colposcopie, iar simbata trebuie sa-mi vina rushii - rau fara emotii, fara sa astept ceva frumos, da pentru rushi ce-mi trebuie emotii, important sa treaca ei mai repede.
Megbeng - noi iti tinem pumnii, daca nu pentru luna asta atunci pentru viitoarea luna - important sa fie de bine.
Simona felicitari pentru bebelus
Aliona

bubuleana spune:
dragele mele, nu mi s-a mai intamplat NICIODATA asa ceva
azi Z17, acum, in jurul pranzului, la toaleta, pe hartia igineica o scurgere albicioasa - maronie (maroniu deschis)!!!!
Mie nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva: tocmai mi-am facut toate analizele care au iesit super bine, nu fac nici un tratament, iau doar acid folic - Ce este asta? Ce inseamna? Maine trebuie sa ma duc la dr neaparat! dar pana maine ce ma fac?!!! si mi s-a intamplat tocmai duminica! s-a mai intamplat cuiva asa ceva???
nu stiu ce sa cred si pana maine... uuuffff!!!
in plus am asa, o usoara, dar foarte usoara jena in partea de jos a abdomenului...
cilul meu e fix de 28 zile...
dragutele, ma puteti ajuta cu vreo info???
bubuleana

felicia_ spune:
Simina, FELICITARI!
Bubuleana, imi pare tare rau ca nu pot sa te ajut.... eu zic sa stai linistita, ca nu cred ca e grav, nu are ca sa se intample pana maine! Maine il sunu pe dr si afli!
Poze1Poze2

andicu spune:
Buna fetelor.
Am sa vad ce mai faceti si vad vesti bune! ma bucur tare mult!
Simona, felicitari si sarcina usoara!
Laurici si Galinarodica, LA MULTI ANI ! sa fiti sanatoase si sa primit ce va doriti de ziua voastra!
Galinarodica, ce mai face puiutul tau?! n-ai mai intrat demult, cred ca esti tare ocupata in functia de mamica, nu ?!
Va pe toate si va urez cat mai multe teste pozitive in lista aia lunga de Aspirante! (ceea ce-mi doresc si mie!
)
Andreea.Pozele mele

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Simona,FELICITARI!!!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
laurici,LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa iti dea Domnul tot ce iti doresti si sa fii fericita si cel mai important:SANATOASA!!te rog sa scuzi micuta intarziere cu care ti-am facut aceste urari,dar abia acum am putut intra putin pe net!
Fetelor,eu ma pregateam sa ies sa iau testul,dar habar nu am,e deschis duminica pe la farmacii??o sa credeti ca-s putin nebuna dar serios ca nu stiu si am de mers cam multisor pana dau de o farmacie,dar cred ca e deschis sunt curioasa,foarte curioasa si nerabdatoare,pana acum cele 2 teste ozone au iesit pozitive cu a 2-a liniuta mai stearsa,dar de data asta iau barza!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

felicia_ spune:
PamELLA, fugi repede! Dupa ce faci testul ne spui si noua, da? Eu iti tin pumnii stansi!
Poze1Poze2

felicia_ spune:
PamELLA, nu te-ai intors? Ca e tere liniste pe aici! Cand aveam si eu timp de stat pe net...
Poze1Poze2