Aspirante optimiste - 194
Raspunsuri - Pagina 7

lauricipani spune:
dana Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

felicia_ spune:
Laurici, si eu iti urez din suflet LA MULTI ANI! CU SANATATE!
Ziceai ceva de intalneala? Sper sa fiu libera cand stabiliti!
Poze1Poze2

Liana30 spune:
babutzoooo
...Stii ca prietenii sunt importanti in viata noastra....uneori, poate cei mai importanti..de aceea vreau sa cred ca prietenia noastra valoreaza mai mult decat orice alte lucruri scumpe din aceasta lume...pentru ca eu te iubesc mult iti spun in acest an "LA MULTI ANI!" si sper sa mai apuc sa iti zic si in urmatorii ani....Succes in viata!
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Este ziua ta!!! babutzoooo!!!!
....Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!
............LA MULTI ANI!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

lauricipani spune:
olteanco', nu te dezici obser io!!!!
Mersik din suflet, sa traiesi si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si tu!!!!
Esti mortala gagico'!!!!!!!
felicia, multzam mult! si sper sa aflu cat mai repede ce spun si fetele ref la intalneala! poate maine aflam! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

BIENCUTA spune:
bubuleanaimi pare rau pt tine .stiu ce inseammna durerea de ovare.pe mine ma dor non-stop,nu conteaza ca fac efort .stau sau merg la mine durerea este groaznica.astazi am avut niste dureri de-mi venea sa scot ovarele sa le dau la caini.nu stiu ce mama masii dor in halul asta ca sunt insuportabile
si la mine este ziua 11.marti am facut HSG iar pana aseara nimic
de frica.iar aseara cand asteptam si eu o noapte
frumoasa si" alba"na ca ma ia durerile
si mai zi sa traiesti
.dimineata hai sa o iau de la capat ca n-o fi foc
asi da de unde .nici nu intra bine
ca veni iar dracu de durere.inteleg eu am ovare polichistice dar tu?nu ai fost la
sa vezi despre ce este vorba.daca nu nici sa nu mai stai pe ganduri ca asa am ajuns eu aici din raceli netratate.sa ai bafta un
iar durerile sa te lase
multi pupici dulci
floroiu bianca

megbeng spune:
laurici, acu am intrat pe net...LA MULTI, MULTI ANI!!! SA TI SE INDEPLINEASCA VISELE CAT MAI CURAND!!
PAMELLA, unde esti?
tuturor aspirantelor:
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

BIENCUTA spune:
lauricila multi ani ,sa ai parte numai de bine si de multa fericire.sa dea Bunul Dumnezeu ca anul acesta sa primesti ceea ce-ti doresti tu mai mult(si noi)un
.te pupacesc
floroiu bianca

iepumic spune:
Am stat toata seara la "Nasterea pe glob" , "Medici de care sa ne ferim" si "Nasterea prin cezariana" si m-a cuprins o frica ciudata....cred ca voi fi o gravidutza paranoica, mai ales la nastere. Bine ca la Aspirante e atmosfera mai destinsa! Va pupicesc, weekend placut!
Iepumic

lauricipani spune:
meg, multumesc pui! sper ca si tu cat mai repede sa te duci la gravidoase. Hai ca Doamne Doamne nu doarme, ne vede si pe noi!
biencuta, multumesc! Asa o sa fie cu bebelushii pe care-i dorim atat de mult! hai ca lista aspirantelor trebuie sa se mai micsoreze!!!! la treaba fetelor! Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici