Aspirante optimiste - 194

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

marinar, felicia, liana, antosit: va multam mult din tot sufletelul meu! m-au mai lasat durerile si m-am mai linistit pt ca am citit ca si dupa ovulatie (la mine ieri a fost ovulatia) se mai simt astfel de dureri... si io ma gandisem la raceala dar era imposibil, pt ca ma protejez ca o disperata dupa ce am patit acum cativa ani cu o raceala

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bubuleanooo io sa treaca de tot

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

lianoooo: mi-o trecut de tot de la pupicu' tau

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubuleano, deci ti-a trecut! Deci nu mai ai nevoie de un si de la mine? Eu ti-l trimit totusi!
Lina, nu zic prea multe... astept sa vina vacanta de Paste, sa plec la munte ( in satul natal) sa iau o gura maaare de aer! Pacat ca nu coincide cu perioada ovulatiei... dar ma relaxez macar!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

PamELLA io tin pumnii sa fie cu ochishori!!!poate sunt mai multzi ochishori!!! ma bucur pentru tine ca a iesit testul asa devreme.Bravo!
In cat timp a aparut liniutza a doua?

pup toate frumoasele!!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, azi e ziua Lauriciului nostru.

La multi ani, Laura. Multa sanatate, fericire, sa-ti traiasca copii si sotul, si sa vina fetita mai repejor.

Distractie placuta!!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Frumoasa mea frumoasa, si desteapta!!!! Cum nu m-a uitat ea pe mine!!!! Multumesc din suflet Ancule si sper sa o mai punem de o intalneala ca tare mi-e dor de voi!
Lista este deschisa!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!
PS: mai am facut rost de o analiza buna-PAP... a si sa nu uit:si analiza de secretie este OK! Fiti pe faza ca ma apropii usurel de start!

Mergi la inceput

antosit, mresik pui!!!!

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Laurici, multi pentru tine, azi de ziua ta.La multi ani si sa vina in curand si ta!!

Dana
Poze

Mergi la inceput